Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freebiai

QUOTE(*Komilfo* @ 2015 08 15, 08:35)
drinks_cheers.gif pasitikslino ar norime prenumeruoti ar nutraukiame ir parašė,kad ištrina mūsų skolą  mirksiukas.gif

Po kelių dienų jums atsakė? Nes aš išsiunčiau laišką prieš 5 dienas... Ir jokio atsakymo... sad.gif Į kokį el. paštą rašėte? schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sagutea1992 @ 2015 08 16, 11:23)
Po kelių dienų jums atsakė? Nes aš išsiunčiau laišką prieš 5 dienas... Ir jokio atsakymo... sad.gif Į kokį el. paštą rašėte? schmoll.gif  g.gif

hachettepw@jacklinservice.com
Atsakyti
QUOTE(oleina @ 2015 08 16, 19:57)
hachettepw@jacklinservice.com

Žodžiu atrašė... Paprašė, kad palaukčiau nes atseit knygos išsiūstos... Nu žodžiu šakės man. Atrašiau, kad negavau knygų ir kad atsisakau prenumeratos ir nebepasitikiu jai... Žiūrėsim ką atrašys... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sagutea1992 @ 2015 08 17, 15:56)
Žodžiu atrašė... Paprašė, kad palaukčiau nes atseit knygos išsiūstos... Nu žodžiu šakės man. Atrašiau, kad negavau knygų ir kad atsisakau prenumeratos ir nebepasitikiu jai... Žiūrėsim ką atrašys... g.gif

paprašyk registracijos nr,kad pati galėtum sekti siuntinio kelią mirksiukas.gif - nieko į tai nebeatrašė,nes siuntiniai neregistruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
užsukau po ilgo laiko čia,o jūs dar apie tas knygas lotuliukas.gif pavarot merginos lotuliukas.gif thumbup.gif
P.S ar yra merginų čia iš UK? nes yra daug freebių (vaikams rinkiniai,clinique rinkiniai,kavos nerealios,fotoknygos ir t.t) bet nesinori spaminti temos,nes į kitas šalis nesiunčia,tik UK. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2015 08 18, 12:48)
užsukau po ilgo laiko čia,o jūs dar apie tas knygas  lotuliukas.gif  pavarot merginos  lotuliukas.gif  thumbup.gif
P.S ar yra merginų čia iš UK? nes yra daug freebių (vaikams rinkiniai,clinique rinkiniai,kavos nerealios,fotoknygos ir t.t) bet nesinori spaminti temos,nes į kitas šalis nesiunčia,tik UK.  verysad.gif

Galima pamegint, gal kartais ir atsiustu Lt.
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2015 08 18, 08:48)
užsukau po ilgo laiko čia,o jūs dar apie tas knygas  lotuliukas.gif  pavarot merginos  lotuliukas.gif  thumbup.gif
P.S ar yra merginų čia iš UK? nes yra daug freebių (vaikams rinkiniai,clinique rinkiniai,kavos nerealios,fotoknygos ir t.t) bet nesinori spaminti temos,nes į kitas šalis nesiunčia,tik UK.  verysad.gif

blush2.gif prasom pasidalinti
Atsakyti
Gal kas galit isversti? smile.gif

Thank you for your email and please accept our sincere apologies for the delayed response.

Your subscription has been cancelled with a 28 day notice.

Please be advised that your subscription has been cancelled as requested

with a balance of £8.97 on your account that is outstanding.

Thank you for subscribing through us. We trust that you have enjoyed the collection.

Please do not hesitate to contact us should you require further assistance.
Atsakyti
QUOTE(sagutea1992 @ 2015 08 19, 12:26)
Gal kas galit isversti?  smile.gif

Thank you for your email and please accept our sincere apologies for the delayed response.

Thank you for subscribing through us. We trust that you have enjoyed the collection.

google vertėjas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2015 08 18, 21:55)
blush2.gif  prasom pasidalinti

Prašau ir aš. Esu arbatos gavusi ir kačių maisto.
Atsakyti
Justemur, laukiam kol pasidalinsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagutea1992 @ 2015 08 19, 13:26)
Gal kas galit isversti?  smile.gif

GOOGLE VERTEJAS:

Dėkojame už jūsų elektroninio pašto adresą ir prašome priimti mūsų nuoširdžią atsiprašymą už uždelstą atsakymą.

Jūsų prenumerata buvo atšauktas , pranešdamos 28 dieną .

Informuojame , kad Jūsų prenumerata buvo atšauktas kaip reikalaujama

su 8,97 £ likutį savo sąskaitoje , kuri yra išskirtinis .

Dėkojame už užsiprenumeruoti per mus. Tikimės, kad jums patiko kolekciją .
Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei jums reikia daugiau pagalbos .
Atsakyti