Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freebiai

QUOTE(oleina @ 2015 06 29, 07:56)
As du tokius laiskus gavau,nervas ima kiekviena karta,nzn ka daryt,is kitos puses-na negavau gal as tu knygu,siunta tai neregistruota buvo,kiek pamenu( cia saves raminimas:))mes panasiai sumonetu namais buvom ikliuve,vien medali gavom-sumokejom,po kiek laiko vel siuncia-tik jau zymiaii brangesni-vyras atplese voka,tai teko siusti atgal registruota-dar moket.O kai susiskambinau su jais,tai pasake-reik skaityt,kas parasyta pirmam laiske-sumokeje uz pirma medali patvirtinat,kad sutinkat gautiir kitus-tai ir cia panasiai isejo-reik skaityt idemiai:(

as irgi gavau nezinau ka daryti sakau paimsiu ta dezute su knygomis ir atgal issiusiu reg. pastu
g.gif
Atsakyti
parašykit jiems laišką,kad negavot jokių knygų,tegul parašo reg nr,kad galėtumet ieškoti pašte,atrašys,kad galime išsiųsti pakartotinai,o tada jau jūsų apsisprendimas mirksiukas.gif
JusteMur juk rašė,kaip jiems atrašė ir pasiūlė pakartotinai atsiųsti,o ji atsisakė mirksiukas.gif
Atsakyti
as tu knygu is UK net nesisiunciau, bet sianakt sapnavau net, kad pasivijo mane ju laiskas su grasinimais uzleisti antstoliais del skolos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(estram @ 2015 07 05, 19:20)
as tu knygu is UK net nesisiunciau, bet sianakt sapnavau net, kad pasivijo mane ju laiskas su grasinimais uzleisti antstoliais del skolos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

geras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 07 05, 16:14)
parašykit jiems laišką,kad negavot jokių knygų,tegul parašo reg nr,kad galėtumet ieškoti pašte,atrašys,kad galime išsiųsti pakartotinai,o tada jau jūsų apsisprendimas  mirksiukas.gif
JusteMur juk rašė,kaip jiems atrašė ir pasiūlė pakartotinai atsiųsti,o ji atsisakė  mirksiukas.gif

aciu uz patarima,jei atsius dar viena laiska-rasysiu:)
Atsakyti
QUOTE(oleina @ 2015 07 06, 07:23)
geras biggrin.gif
Papildyta:

aciu uz patarima,jei atsius dar viena laiska-rasysiu:)

ACIU Oleinai
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 07 05, 17:14)
parašykit jiems laišką,kad negavot jokių knygų,tegul parašo reg nr,kad galėtumet ieškoti pašte,atrašys,kad galime išsiųsti pakartotinai,o tada jau jūsų apsisprendimas  mirksiukas.gif
JusteMur juk rašė,kaip jiems atrašė ir pasiūlė pakartotinai atsiųsti,o ji atsisakė  mirksiukas.gif

jap, bet į emeilą tai nuolat iš jų spamas dabar ateina,kad vėl užsisakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
http://discovertropical.redbull.com/ šiandien gavau smile.gif bet čia reikia gaudyt, nes yra limitas į dieną smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos dėl tų knygų. Gal galit parašyti tos kurios siuntėt atgal. Kokiu adresu siuntet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagutea1992 @ 2015 08 12, 13:44)
Sveikos dėl tų knygų. Gal galit parašyti tos kurios siuntėt atgal. Kokiu adresu siuntet? smile.gif

na as atgal nesiunciau,tiesiog parasiau laiska,kad negavau jokiu knygu,paprase parasyt ID numeri ir pazadejo istrint mano duomenis-kol kas ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oleina @ 2015 08 13, 08:34)
na as atgal nesiunciau,tiesiog parasiau laiska,kad negavau jokiu knygu,paprase parasyt ID numeri ir pazadejo istrint mano duomenis-kol kas ramu biggrin.gif

Oleina, o jus rasete i el pasta? nes as parasiau i el pasta bet kolkas jokio atsakymo
Atsakyti
QUOTE(sagutea1992 @ 2015 08 13, 09:58)
Oleina, o jus rasete i el pasta? nes as parasiau i el pasta bet kolkas jokio atsakymo

taip,i elektronini is to psl,kur knygas uzsakinejom:) atsakymas atejo ne is karto,o po keliu dienu;)
Atsakyti
QUOTE(oleina @ 2015 08 13, 09:34)

drinks_cheers.gif pasitikslino ar norime prenumeruoti ar nutraukiame ir parašė,kad ištrina mūsų skolą mirksiukas.gif
Atsakyti