Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freebiai

QUOTE(sunshiinee @ 2015 04 16, 17:21)
Iš esmės, tai jie tipo siunčia tik į Anglija ar Amerika, nepamenu kokia ten šalis buvo pažymėta, tad kaip ir jų bėdos, jog siunčia pas mus. + Neturi bent jau mano tikslaus adreso, nes buvau nurodžius belekokį anglišką. O ir mūsų anstoliai neturi pasirašę sutarčių su kitomis šalimis, tai kaip ir nieko negali mums padaryti. smile.gif Aš tai nebent siųsčiau atgal, nes neturiu jokios kortelės, su kuria galiu sumokėti...

kaip jūs sugebėjot nurodyti anglišką adresą,o gauti į LT ?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 04 16, 17:02)
kaip jūs sugebėjot nurodyti anglišką adresą,o gauti į LT ?

daug kas taip daro, nežinojote šito? smile.gif Prie miesto tiesiog prirašiau kažkokį anglijos miestą, tada padėjau kablelį ir po kalbelio parašiau "Lithuania" bet šalis pas mane parašyta ne Lietuva, o ir pašto kodas net ne lietuviškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunshiinee @ 2015 04 16, 21:58)
daug kas taip daro, nežinojote šito? smile.gif Prie miesto tiesiog prirašiau kažkokį anglijos miestą, tada padėjau kablelį ir po kalbelio parašiau "Lithuania" bet šalis pas mane parašyta ne Lietuva, o ir pašto kodas net ne lietuviškas smile.gif

čia pusė SM gavo su ne LT pašto kodu,nes su mūsiškiais net anketa nepraėjo schmoll.gif
Be juste net užsienio adresu atrašė jiems,kad nieko negavo,jie pasisiūlė persiųst,o j atsisakė įdomu kaip toliau ar ji gavo kokį laišką g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunshiinee @ 2015 04 15, 21:15)
O ką dabar darysite? Sumokėsite pinigus ar nieko nesiimsite? Nes aš asmeniškai net kortelės neturiu reikalingos mokėjimui... nežinau ką daryti. Ar negali perduoti Lietuvos antstoliams, jei nesumokėsiu?

visos debetinės kortelės tinkamos mokėjimui smile.gif (čia jei visgi sugalvosit mokėt biggrin.gif ) nes čia mokėjimai paprasčiau daromi nei LT, nurašai tik duomenis ir vsio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2015 04 15, 21:38)
Kaip tai nepraset?
Gi sutikot su ju salygom ir uzpildet anketa knygom gauti.

nop smile.gif aš pvz aplamai atšaukiau užsakymą kai paprašė kortelės duomenų,anuliavau viską ir išjungiau,tai apie jokias papildomas sąlygas nėra net kalbos, jei jau taip nori lai siunčia doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 04 17, 07:48)
čia pusė SM gavo su ne LT pašto kodu,nes su mūsiškiais net anketa nepraėjo  schmoll.gif
Be juste net užsienio adresu atrašė jiems,kad nieko negavo,jie pasisiūlė persiųst,o j atsisakė įdomu kaip toliau ar ji gavo kokį laišką  g.gif

jooo,atsakė,pasiūlė dar dvi ar tris papildomas knygas ir kažkokį žaisliuką kurio tipo niekam dar net nesiunčia,nes bus naujiena lotuliukas.gif doh.gif atsisakiau 4u.gif
dar ten kažką bandė sapalioti,bet ignoravau thumbup.gif
Atsakyti

jooo,atsakė,pasiūlė dar dvi ar tris papildomas knygas ir kažkokį žaisliuką kurio tipo niekam dar net nesiunčia,nes bus naujiena lotuliukas.gif doh.gif atsisakiau 4u.gif
dar ten kažką bandė sapalioti,bet ignoravau thumbup.gif
[/quote]
thumbup.gif
Atsakyti
Gavau hesburger nuolaidu kortele ir nestes kortele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahura @ 2015 04 20, 18:19)
Gavau hesburger nuolaidu kortele ir nestes kortele thumbup.gif

iš kur?
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2015 04 20, 21:07)

iš LT eikit į jų psl ir rasit anketą mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien atnese user posted image
Atsakyti
Gavau maisto katei is Purina one 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oleina @ 2015 05 01, 07:35)
Gavau maisto katei is Purina one 4u.gif

ar eda? maniskis besotis sita ziauriai noriai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2015 05 01, 06:56)
ar eda? maniskis besotis sita ziauriai noriai thumbup.gif

dar ir kaip eda biggrin.gif -tik duok biggrin.gif dabar teks tik toki ir pirkt biggrin.gif
Atsakyti