Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 08, 14:16)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 05 08, 07:35)
gal vistik 2  g.gif
juk medvilne, tai tempsis  mirksiukas.gif

galvojau, gal jau yra turinčių blush2.gif tai būtų paprasčiau pataikyt. na rizikuosiu, tik nuolaidos didesnės palauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ieskau ryskaus lininio megztuko ax.gif apvalia apykakle ax.gif tik nerandu nuorodos unsure.gif gal pagelbesite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 08, 08:03)
Tai matyt reiks tikrint, ką pasiūlys, kai baigsis šitas:
" Offer valid from May 7, 2014, 12:01am ET through May 9, 2014, 11:59pm ET. "  smile.gif

Aciu! Uzsisakiau, nes buvo keli daiktai buvo low stock. Ziuresim kai ateis, gal visai netiks...
Atsakyti
O gal turit kuri šitą?
http://factory.jcrew...isFromSale=true

Ar tos skylutės kiauros ir pamušalu uždengtos, ar pati medžiaga be skylučių ir dar pamušalas yra?
kaip čia ir paklaust teisingiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2014 05 09, 11:58)
O gal turit kuri šitą?
http://factory.jcrew...isFromSale=true

Ar tos skylutės kiauros ir pamušalu uždengtos, ar pati medžiaga be skylučių ir dar pamušalas yra?
kaip čia ir paklaust teisingiau  doh.gif  biggrin.gif

Medziaga su skylutemis, sijonas su pamusalu, tai per tas skylutes matosi pamusalas.
Atsakyti
Pirmas variantas, manau.
Atsakyti
Gražus mini sijonėlis , kam tinka dydis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 09 gegužės 2014 - 11:42
QUOTE(zaRAza @ 2014 05 08, 12:10)
Gal kas turite sita is Factory? Kaip jis realybej?
user posted image

Maciau idejo komentarus, bet dar isikisiu. Pasilikau is to siuntinuko tik si megztuka (noriu ir to su laiveliu, bet lauksiu geresnes kainos) - tuo metu patiko, bet pagal tai, kiek jau nesiojau, tai akivaizdu, kad isimylejus as ji biggrin.gif Tiek ta zaluma man tinka, tiek visa apranga pagyvina ir idealus man cotton megztinukai kai atsile, bet dar i vesiaja puse. Emiau iprastini JCrew dydi, ty dydziu mazesni nei siaip nesioju, ir man jis puikus - eina pagal kuna, bet lieka laisvumo, nera apsitempias ar pan.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Gražus labai tas megztukas.
Atsakyti
Imetu keleta nuotrauku su svieziai gautais megztiniu ir sijonu ax.gif

Su sviesiu iskarpytu megztuku man atrodo niekas dar nesirode. Smagus, spalva sviesiai pilka, dydis XS (su 89 cm.).

Dzinsinis sijonas, del kurio spalvos diskutavom ax.gif Pirmas ispudis: kazkoks per blankus, bet gerai isiziurejus, issimatavus, sakyciau, man jis patinka. Dydis 27 (pagal mane atitinka), turi 2 proc. elastano, labai tamprus (ko nelaikau privalumu, nes megstu standesni dzinsa), taciau del to ir patogus. Spalva blankesne nei jcrew nuotraukoje, kuria aptarinejom (idejau palyginimui) mirksiukas.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 09, 15:23)
Imetu keleta nuotrauku su svieziai gautais megztiniu ir sijonu ax.gif

Su sviesiu iskarpytu megztuku man atrodo niekas dar nesirode. Smagus, spalva sviesiai pilka, dydis XS (su 89 cm.).

Dzinsinis sijonas, del kurio spalvos diskutavom ax.gif Pirmas ispudis: kazkoks per blankus, bet gerai isiziurejus, issimatavus, sakyciau, man jis patinka. Dydis 27 (pagal mane atitinka), turi 2 proc. elastano, labai tamprus (ko nelaikau privalumu, nes megstu standesni dzinsa), taciau del to ir patogus. Spalva blankesne nei jcrew nuotraukoje, kuria aptarinejom (idejau palyginimui) mirksiukas.gif

mezgtukas ir sijonas super atrodo thumbup.gif (zinoma idealiausia spalva butu buvus kaip rekl. foto, bet jei atmetus si fakta, ant taves atrodo labai dailiai wub.gif )
Atsakyti