QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 08, 14:16)
QUOTE(Dideja @ 2014 05 08, 07:35)
galvojau, gal jau yra turinčių tai būtų paprasčiau pataikyt. na rizikuosiu, tik nuolaidos didesnės palauksiu
Sveikos
Ieskau ryskaus lininio megztuko apvalia apykakle tik nerandu nuorodos gal pagelbesite
Ieskau ryskaus lininio megztuko apvalia apykakle tik nerandu nuorodos gal pagelbesite
QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 08, 08:03)
Tai matyt reiks tikrint, ką pasiūlys, kai baigsis šitas:
" Offer valid from May 7, 2014, 12:01am ET through May 9, 2014, 11:59pm ET. "
" Offer valid from May 7, 2014, 12:01am ET through May 9, 2014, 11:59pm ET. "
Aciu! Uzsisakiau, nes buvo keli daiktai buvo low stock. Ziuresim kai ateis, gal visai netiks...
O gal turit kuri šitą?
http://factory.jcrew...isFromSale=true
Ar tos skylutės kiauros ir pamušalu uždengtos, ar pati medžiaga be skylučių ir dar pamušalas yra?
kaip čia ir paklaust teisingiau
Ar tos skylutės kiauros ir pamušalu uždengtos, ar pati medžiaga be skylučių ir dar pamušalas yra?
QUOTE(pasaka1 @ 2014 05 09, 11:58)
O gal turit kuri šitą?
Medziaga su skylutemis, sijonas su pamusalu, tai per tas skylutes matosi pamusalas.
Pirmas variantas, manau.
Gražus mini sijonėlis , kam tinka dydis
QUOTE(zaRAza @ 2014 05 08, 12:10)
Maciau idejo komentarus, bet dar isikisiu. Pasilikau is to siuntinuko tik si megztuka (noriu ir to su laiveliu, bet lauksiu geresnes kainos) - tuo metu patiko, bet pagal tai, kiek jau nesiojau, tai akivaizdu, kad isimylejus as ji Tiek ta zaluma man tinka, tiek visa apranga pagyvina ir idealus man cotton megztinukai kai atsile, bet dar i vesiaja puse. Emiau iprastini JCrew dydi, ty dydziu mazesni nei siaip nesioju, ir man jis puikus - eina pagal kuna, bet lieka laisvumo, nera apsitempias ar pan.
Ačiū Gražus labai tas megztukas.
Imetu keleta nuotrauku su svieziai gautais megztiniu ir sijonu
Su sviesiu iskarpytu megztuku man atrodo niekas dar nesirode. Smagus, spalva sviesiai pilka, dydis XS (su 89 cm.).
Dzinsinis sijonas, del kurio spalvos diskutavom Pirmas ispudis: kazkoks per blankus, bet gerai isiziurejus, issimatavus, sakyciau, man jis patinka. Dydis 27 (pagal mane atitinka), turi 2 proc. elastano, labai tamprus (ko nelaikau privalumu, nes megstu standesni dzinsa), taciau del to ir patogus. Spalva blankesne nei jcrew nuotraukoje, kuria aptarinejom (idejau palyginimui)
Su sviesiu iskarpytu megztuku man atrodo niekas dar nesirode. Smagus, spalva sviesiai pilka, dydis XS (su 89 cm.).
Dzinsinis sijonas, del kurio spalvos diskutavom Pirmas ispudis: kazkoks per blankus, bet gerai isiziurejus, issimatavus, sakyciau, man jis patinka. Dydis 27 (pagal mane atitinka), turi 2 proc. elastano, labai tamprus (ko nelaikau privalumu, nes megstu standesni dzinsa), taciau del to ir patogus. Spalva blankesne nei jcrew nuotraukoje, kuria aptarinejom (idejau palyginimui)
QUOTE(Aireda @ 2014 05 09, 15:23)
Imetu keleta nuotrauku su svieziai gautais megztiniu ir sijonu
mezgtukas ir sijonas super atrodo (zinoma idealiausia spalva butu buvus kaip rekl. foto, bet jei atmetus si fakta, ant taves atrodo labai dailiai )