Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 07, 14:39)
Siandien gavau drapey crepe skirt navy spalvos petite0 dydi.
Ismatavimai sijonuko:
Liemuo 35cm
Klubai 45.5cm
Visas ilgis 50cm

Spalva tamsiai melyna. Graziai krentantis, bet man didelis. Jau laukiu petite00 dydzio.

oo man gal ir 0 petite uztektu , laukiu 2 petite - parasysiu ismatavimus gavusi
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 07, 17:05)
Nesifotografuosiu, nes didelis. Nebus vaizdo
Spalva normaliai tamsiai melyna. Be jokiu atspalviu wink.gif

Man su 62/83 didelis. Iki 88 tikrai tiks. O daugiau nezinau. Reiktu matuotis.

tai aš tik sijono, be jūsų... biggrin.gif bet tiek to gausiu pati...
Atsakyti
Sijonuko foto be manes ax.gif , prasom 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 07, 18:13)
Sijonuko foto be manes  ax.gif , prasom  4u.gif
user posted image

4u.gif ačiū...
Atsakyti
Aš tai to kito mėlyno laukiu, man navy toks ofisinis, gal labiau moteršikas.. ax.gif 4u.gif O prie mano amžiaus (23) , kažkaip man pasirodė blue grotto tinkamesnis blush2.gif Nors gal čia tik stereotipai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cereza: 07 gegužės 2014 - 17:29
QUOTE(cereza @ 2014 05 07, 18:29)
Aš tai to kito mėlyno laukiu, man navy toks ofisinis, gal labiau moteršikas.. ax.gif  4u.gif  O prie mano amžiaus (23) , kažkaip man pasirodė blue grotto tinkamesnis  blush2.gif  Nors gal čia tik stereotipai  ax.gif

mano darbas ofisinis, amžius taip pat jau su gyvenimiška patirtim veide, tai man navy l. tinkama spalva... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 05 07, 17:37)
mano darbas ofisinis, amžius taip pat jau su gyvenimiška patirtim veide, tai man navy l. tinkama spalva... biggrin.gif

Žinoma, aš tikrai ir nepeikiu šios spalvos, pati labai ją mėgstu, tik ne šiuo atveju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 07, 15:39)
Siandien gavau drapey crepe skirt navy spalvos petite0 dydi.

Spalva tamsiai melyna. Graziai krentantis, bet man didelis. Jau laukiu petite00 dydzio.

Aleja.lt, o kitu sijonu Tu paprastai 0petite devi? Nes as irgi laukiu , uzsakiau savo iprasta 2 dydi - ax.gif

QUOTE(AstaRaud @ 2014 05 07, 18:37)

drinks_cheers.gif
as irgi navy laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 05 07, 18:49)
Žinoma, aš tikrai ir nepeikiu šios spalvos, pati labai ją mėgstu, tik ne šiuo atveju blush2.gif

tai man Jūsų išsirinkta ir l. graži, bet aš derinu prie savo garderobo, nes tos šviesios neturėčiau su kuo nešiot... ax.gif
Atsakyti
Dideja, dazniausiai petite00.

Del navy tai puikiai ji isivaizuoju savo laisvalaikiu su balta maike su kokiu paisiniu smile.gif
O blue grotto labai grazi, bet labiau derint reik.. As taip pamasciau blush2.gif
Atsakyti
mergaitės, nu patarkit prašau kokį dydį imti šios suknutės, jei per krūtinę 89, per klubus 95cm....
https://www.jcrew.co...s...e&hash=row9
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 05 07, 17:29)
Aš tai to kito mėlyno laukiu, man navy toks ofisinis, gal labiau moteršikas.. ax.gif  4u.gif  O prie mano amžiaus (23) , kažkaip man pasirodė blue grotto tinkamesnis  blush2.gif  Nors gal čia tik stereotipai  ax.gif

na mano amzius jau senai nebe (23) bet as sau irgi blue grotto pasiemiau biggrin.gif vasarai man laaabai grazi spalva wub.gif navy irgi labai gera spalva drinks_cheers.gif

QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 07, 18:30)
Del navy tai puikiai ji isivaizuoju savo laisvalaikiu su balta maike su kokiu paisiniu smile.gif
O blue grotto labai grazi, bet labiau derint reik.. As taip pamasciau  blush2.gif

o as blue grotto isivaizduoju irgi su balta, pilksva ir dar nezinau kokia biggrin.gif pagalvosiu ax.gif

QUOTE(Kriziukas @ 2014 05 07, 18:38)
mergaitės, nu patarkit prašau kokį dydį imti šios suknutės, jei per krūtinę 89, per klubus 95cm....
[url=https://www.jcrew.com/womens_category/dresses/Day/PRD~A3446/A3446.jsp?
N=21+17+10036&Nbrd=J&Nloc=en_US&Nrpp=48&Npge=1&Nsrt=3&isFromSale=true&isSaleItem=true&isNewSearch=true&hash=row9]https://www.jcrew.com/womens_category/dress...e&hash=row9[/url]

as su panasiais jauciu imciau arba 2, arba 4 unsure.gif bet va kuri g.gif - stai klausimas ... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 07 gegužės 2014 - 19:42