Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 04, 19:02)
O sito maudymosi kostiumo niekas neturit?
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row3

Final sale, todel baisu pirkti.. J Crew suknes tinka 4, nors lentele rodo kad tureciau rengtis 6. Kaip ju maudymukai? Krutine maza pas mane...

tu mano dryžuotą pameni? Jis 4 dydžio, tik aš pirkau jį, kai laukiausi, šiaip pirkčiau 2 dydį.
Pasimatavau dabar, tai ir iš 4 neiškrisčiau, tik krūtinės reikia didesnės šiek tiek biggrin.gif
Beje, ištisiniai maudymukai nedidinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 04 birželio 2014 - 18:27
QUOTE(evelinki @ 2014 06 04, 18:25)
tu mano dryžuotą pameni? Jis 4 dydžio, tik aš pirkau jį, kai laukiausi, šiaip pirkčiau 2 dydį.
Pasimatavau dabar, tai ir iš 4 neiškrisčiau, tik krūtinės reikia didesnės šiek tiek biggrin.gif
Beje, ištisiniai maudymukai nedidinti.

Aha pamenu bigsmile.gif Reiskia man tikrai 4 mazas butu... biggrin.gif
Nezinau ar verta rizikuot su tuo final sale perkant maudomaji g.gif
Atsakyti
http://factory.jcrew...p;bmUID=koBDGN7

Sveikos, gal kuri turite šias kelnes ar panašias, ir galėtų pakomentuoti, ar su 96cm klubais tiktų 6 dydis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzemuskinas @ 2014 06 04, 22:30)

Sveikos, gal kuri turite šias kelnes ar panašias, ir galėtų pakomentuoti, ar su 96cm klubais tiktų 6 dydis?  4u.gif

Priklauso ir nuo liemens apimties sakyciau. Jei juosmuo laibas, tai 6 d. bus didelis, jei ne - bus geros. As su tokiais klubai ir kelnes, ir sijonus perku 6 d.
Atsakyti
QUOTE(Dzemuskinas @ 2014 06 04, 21:30)

Sveikos, gal kuri turite šias kelnes ar panašias, ir galėtų pakomentuoti, ar su 96cm klubais tiktų 6 dydis?  4u.gif

as su 97-98 cm perku 4 dydi, mano liemuo 71 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 04 birželio 2014 - 20:49
QUOTE(Dzemuskinas @ 2014 06 04, 20:30)

Aš perku 4 dydį su tiek.
Atsakyti
QUOTE(kažkada @ 2014 06 04, 12:44)
Merginos matet kainas? su 50 proc nuolaidele gaunasi tik
Merino zip-shoulder sweater 19.99

Labai prašyčiau kas perkasi sau tuos Zip megztukus prigriebti prie to pačio ir man porą xs: pink bouquet ir hthr slate stone spalvas. Sumokėčiau daugiau nei gautųsi ir būčiau baisiai dėkinga blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 06 04, 22:40)
Labai prašyčiau kas perkasi sau tuos Zip megztukus prigriebti prie to pačio ir man porą xs: pink bouquet ir hthr slate stone spalvas. Sumokėčiau daugiau nei gautųsi ir būčiau baisiai dėkinga blush2.gif  blush2.gif

Taigi cia visos per tarpininkes perka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 06 01, 11:22)
Parasykite ir pasirodykite,kai gausit. As uzsisakiau melyna, bet dabar galvoju, gal reikejo irgi sviesia geriau jamti

Gavau, tik foto tai nemoku ideti smile.gif. Siaip graziai atrodo, tik kazkodel man ties peciais grauzia. Tas trikotazas storas, tai forma grazia suteikia, bet ir karsta su juo. Kaip uz tokia kaina -nieko. Gal net geriau, kad tamsia emet, nes tos sviesios pagelsta, dar jeigu koks plemas, ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 04, 19:37)
Aha pamenu bigsmile.gif  Reiskia man tikrai 4 mazas butu... biggrin.gif
Nezinau ar verta rizikuot su tuo final sale perkant maudomaji g.gif

Galvoju gal ir gerai būtų 6 dėl ūgio, bet dėl krūtinės pilnai turbūt užtektų 4 g.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2014 06 05, 01:06)
Taigi cia visos per tarpininkes perka.  g.gif

tai kad ne visos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2014 06 05, 06:20)
Galvoju gal ir gerai būtų 6 dėl ūgio, bet dėl krūtinės pilnai turbūt užtektų 4 g.gif

Neemiau sios, nes final sale, jei netiks tai kur as ja desiu paskui... Paimsiu kada jei kokia patiks kuria galima grazinti jei netinka... Si kart tik maikiu sau, megztuka, sijona, ir pora maikuciu vaikams paemiau.
Papildyta:
QUOTE(evelinki @ 2014 06 05, 06:20)
tai kad ne visos smile.gif

tikrai ne visos drinks_cheers.gif bet tos nevisos turbut esam tos kurios uz balos gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
gal kuri galite pasidalinti is factory megstiniuko su drugeliu nuoroda 4u.gif wub.gif
is anksto dekoju biggrin.gif
Atsakyti