Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(KERERA @ 2014 06 02, 16:48)
nesigundykite smile.gif

O va sita tobula  wub.gif

Suknele

Ta pleated nuostabi! Tik kol kas išparduota.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 06 02, 17:53)
Ta pleated nuostabi! Tik kol kas išparduota.

Seniau pirkau - neatsidziaugiu smile.gif Tik kaip visada per krutine vos vos, o klubai laisvi (nors krutine mano maza, o klubai platesni...)
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2014 06 02, 17:58)
Seniau pirkau - neatsidziaugiu smile.gif Tik kaip visada per krutine vos vos, o klubai laisvi (nors krutine mano maza, o klubai platesni...)

O, tai sveikinu, kad jau turit drinks_cheers.gif - Pasirodykit kada mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 06 02, 14:09)
Tai jis ir manekenei taip atrodo. Spėju, turėta omenyje, kad tas sijonas toks ala pūstokas  smile.gif ; kaip čia aiškiau pasakius -  crew puslapyje kai žiūri tą manekenės foto, kur ji pasisukusi šonu, tai jis a la "atsistojęs" kažkaip, pasipūtęs  biggrin.gif ; bet jis taip turi gulėti, mano galva, viskas OK ten su juo.

drinks_cheers.gif
net labai viskas OK. Man jis patinka smile.gif
Buvau uzsidejusi pora kartu ji su tuo raudonu factory merinuku, tai ojojoj kiek komplimentu prisirinkau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=KERERA,2014 06 02, 17:58]
Kokia grazi wub.gif

O as siandien si grozi uzsisakiau... wub.gif Puslapyje nesuzavejo, bet kai pagooglinau, labai miela. Manau bus mylima 4u.gif
Delnine
[/quote

Labai grazi delnine!! O ju kitu spalvu nera? Ryski si, sunkiau derinti
Atsakyti
Sveikos,norejau jusu pasiteirauti,kokio dydzio sijona (pencil skirt in double-serge cotton) pirkti su 88cm klubais- 0 ar 00? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 02, 00:56)
Kaip suprasti atstojes? smile.gif Pagal mane tai visai gerai gula, tik galetu buti labiau ant liemens. Reikes bandyti nunesti siuvejai ir ziureti, ka ji pasakys. O reviews yra, tik ne prie visu produktu. Gal blogus prafiltruoja. : D

Sveiki, nuneškit tikrai pas siuvėją. Aš taip ir padariau, kad labiau ant liemens būtų. Dabar viskas super. Turiu juodą, "rašalinį", dabar laukiu raudonojo. Labai patiko man šie sijonai.
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2014 06 03, 16:16)
Sveiki, nuneškit tikrai pas siuvėją. Aš taip ir padariau, kad labiau ant liemens būtų. Dabar viskas super. Turiu juodą, "rašalinį", dabar laukiu raudonojo. Labai patiko man šie sijonai.

Rasalini tai cia ta byzantine blue spalvos? Gal noretumet pasirodyti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 03, 19:03)
Rasalini tai cia ta byzantine blue spalvos? Gal noretumet pasirodyti?  bigsmile.gif

Spalva blue grotto. Naturaliai tikrai ryškesnė nei dėvi manekenė. Jei turėsiu galimybę, būtinai nufotografuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Juste_L @ 2014 06 03, 16:49)
Sveikos,norejau jusu pasiteirauti,kokio dydzio sijona (pencil skirt in double-serge cotton) pirkti su 88cm klubais- 0 ar 00? Aciu smile.gif

as turiu ir cotton ir wool sijonus to paties dydzio, bet sakyciau, kad cotton pamazintas.

0P ismatavimai:
virsuje 36 cm
per klubus 46
ilgis 52
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 03, 18:03)
Rasalini tai cia ta byzantine blue spalvos? Gal noretumet pasirodyti?  bigsmile.gif

O jis tikrai buvo byzantine splavos? Kažkaip navy ir blue grotto pamenu.
Jei nepamenu tai sorry biggrin.gif \
Oj, jau apsižiūrėjau - byzantine purple yra thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 04 birželio 2014 - 07:27
Merginos matet kainas? su 50 proc nuolaidele gaunasi tik

Lightweight merino tunic sweater, 14.99

Merino zip-shoulder sweater 19.99
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kažkada: 04 birželio 2014 - 11:44