Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(AstaRaud @ 2014 06 01, 19:00)
Taip gula ant liemens beveik  tip top...

Liemuo 34 cm (nuo siūlės iki siūlės)

Klubai  46 cm apytiksliai, nes nežinau kaip geriau matuoti, ar išskėsti visiškai tas klostes...

Ačiū, reiks pasimeruoti. biggrin.gif O šiaip kokio dydžio sijonus perkat iš jcrew? 00 ir imat?

QUOTE(KERERA @ 2014 06 01, 19:07)
Beje rekomenduoju nesusigundyti sia suknele, nes labai nusivyliau... Itinskysta, apacia vos nepermatomo trikotazo. Gal 80Lt ir verta, bet ir uz tokia nepirkciau... Grazinau tarpiinkei, kad grazintu, nes kaina didele. SM neparduosiu uz realia kaina... Emiau sviesia spalva.
Suknele

Kokia fainuole. bigsmile.gif Ar tikrai tokia prasta ji? Visai norėčiau... Kiek atsiėjo, kokį dydį ėmėt?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 01, 21:15)
Ačiū, reiks pasimeruoti. biggrin.gif O šiaip kokio dydžio sijonus perkat iš jcrew? 00 ir imat?

šitas vienintelis kol kas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2014 06 01, 20:07)
Beje rekomenduoju nesusigundyti sia suknele, nes labai nusivyliau... Itinskysta, apacia vos nepermatomo trikotazo. Gal 80Lt ir verta, bet ir uz tokia nepirkciau... Grazinau tarpiinkei, kad grazintu, nes kaina didele. SM neparduosiu uz realia kaina... Emiau sviesia spalva.
Suknele

o man irgi visai faina atrodo vasarai g.gif plono trikotazo, aisku ne i darba, bet kur kurorte, prie juros ar siaip laisvalaikiui ax.gif o kokios Jus tikejotes ?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 01, 20:15)
Kokia fainuole.  bigsmile.gif Ar tikrai tokia prasta ji? Visai norėčiau... Kiek atsiėjo, kokį dydį ėmėt?

Emiau pati maziausia 00. Visu pirma medziagyte labai skysta apacioje. Klostuota, bet viskas persisviecia, apacia nukirpta ir nenusiuta. Virsus standus. Visu pirma reikia labai kudu koju ir kokiu 170 (as 167). Spalvyte ir ne rozine, o tokia parsiuko rozine. Tikrai neverta tokios kainos... Paprastas triktazas. Jei butu apacia kitokia, butu viskas ok. Arba reikia imti tamsia spalvyte. Gal tuomet geriau ziuretusi... as jos taip norejau ir taip nusivyliau... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KERERA: 01 birželio 2014 - 21:06
QUOTE(KERERA @ 2014 06 01, 20:36)
Emiau pati maziausia 00. Visu pirma medziagyte labai skysta apacioje. Klostuota, bet viskas persisviecia, apacia nukirpta ir nenusiuta. Virsus standus. Visu pirma reikia labai kudu koju ir kokiu 170 (as 167). Spalvyte ir ne rozine, o tokia parsiuko rozine. Tikrai neverta tokios kainos... Paprastas triktazas. Jei butu apacia kitokia, butu viskas ok. Arba reikia imti tamsia spalvyte. Gal tumet geriau ziuretusi...  as js taip norejau ir taip nusivyliau... sad.gif

Ačiū už komentarą, nes aš ja irgi gundžiausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 06 01, 20:34)
o man irgi visai faina atrodo vasarai  g.gif  plono trikotazo, aisku ne i darba, bet kur kurorte, prie juros ar siaip laisvalaikiui  ax.gif o  kokios Jus  tikejotes ?

As ja pirkau laisvalaikiui: iki darzelio, parduotuves - palakstymui... Visu pirma, tai ne mano figuros tipui, nes mano leskos putnios ir jos labai issisoka. Drauge su kudom kojom matavosi - efekto jokio nebuvo.... Tokia gali ir is Stradivarius nusipirkti... bet ne uz 200 Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2014 06 01, 21:10)
As ja pirkau laisvalaikiui: iki darzelio, parduotuves -  palakstymui... Visu pirma, tai ne mano figuros tipui, nes mano leskos putnios ir jos labai issisoka. Drauge su kudom kojom matavosi - efekto jokio nebuvo.... Tokia gali ir is Stradivarius nusipirkti... bet ne uz 200 Lt doh.gif

Labai loudna, bet man ji vis tiek labai patinka. Reikejo det i isparduotuve, gal buciau susigundziusi. smile.gif
As vis dar spoksau i ja. Laukiu kol daugiau nukainuos.
Patrumpint ne problema. Bus. As noriu vis dar..
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 01, 11:14)

Pasirodysiu dar su Drapey pencil skirt.

Man kazkaip jums jis labai atstojes, kaip ir saket, graziai negula.

Papildyta:
QUOTE(KERERA @ 2014 06 01, 14:10)
As ja pirkau laisvalaikiui: iki darzelio, parduotuves -  palakstymui... Visu pirma, tai ne mano figuros tipui, nes mano leskos putnios ir jos labai issisoka. Drauge su kudom kojom matavosi - efekto jokio nebuvo.... Tokia gali ir is Stradivarius nusipirkti... bet ne uz 200 Lt doh.gif

Gaila, kad ju puslapyje nera jokiu reviews... Daznokai buna, kad internete atrodo visai kitaip nei tikroveje. As turiu tokia taisykle (gal ir neteisinga) -labai skeptiskai ziuriu i isparduodamas prekes, kuriu yra visi (arba beveik visi) dydziai...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. @ 2014 06 01, 22:52)
Man kazkaip jums jis labai atstojes, kaip ir saket, graziai negula.
Papildyta:
Gaila, kad ju puslapyje nera jokiu reviews... Daznokai buna, kad internete atrodo visai kitaip nei tikroveje. As turiu tokia taisykle (gal ir neteisinga) -labai skeptiskai ziuriu i isparduodamas prekes, kuriu yra visi (arba beveik visi) dydziai...

Kaip suprasti atstojes? smile.gif Pagal mane tai visai gerai gula, tik galetu buti labiau ant liemens. Reikes bandyti nunesti siuvejai ir ziureti, ka ji pasakys. O reviews yra, tik ne prie visu produktu. Gal blogus prafiltruoja. : D
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 06 01, 21:30)
Labai loudna, bet man ji vis tiek labai patinka. Reikejo det i isparduotuve, gal buciau susigundziusi. smile.gif
As vis dar spoksau i ja. Laukiu kol daugiau nukainuos.
Patrumpint ne problema. Bus. As noriu vis dar..

Aleja.lt, tavo sudejimui ji tiktu..Siunciau atgal tik del to, kad nenorejau pirkeju apgaudineti... O apacia - megztas trikotazas, nezinau ar kas ja trumpintu?

Mergaites, patarkite del sitos sukneles

https://www.jcrew.co...s...&hash=row11
Atsakyti
QUOTE(Mrs. @ 2014 06 01, 23:52)

jau yra reviews, po truputi ju daugeja, pvz, apie sia suknele ir raso, kad labai persisviecia ir per ilga
Atsakyti
Sveikos, patarkit kokį dydį imti su 95 cm krūtine? pagal lentelę išeitų m, bet gal jinai didinta?

http://factory.jcrew..._name=dark-cove
Atsakyti