Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(regal @ 2014 06 01, 03:56)
Žiūriu į šią bliuskutę ir nežinau, noriu ar ne.Kaip jums ji?
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row4

Man grazi... tureciau gaut po poros dienu, paziuresim, kaip atrodys. Emiau "ivory".
Atsakyti
Sveikutes, reik pagalbos <3
Kaip ten J.Crew dydziai Petite, ar jie smulkioms ar zemoms, jei mano ūgis 160 , tai kur man geriau ziureti? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina K. @ 2014 06 01, 16:18)
Kaip ten J.Crew dydziai Petite, ar jie smulkioms ar zemoms, jei mano ūgis 160 , tai kur man geriau ziureti? sad.gif

Galit drasiai petite imt. As su 167 kartais petite perku, bet del dydzio labiau nei del ilgio smile.gif
Petite dydis lyginant su regular yra mazesnis. Tai reiktu imti didesni nei regular.
Atsakyti
Didelis dekui smile.gif uz pagalbą <3
Atsakyti
QUOTE(Lina K. @ 2014 06 01, 09:18)

Dar priklauso nuo jusu sudejimo. Man petite pagal ugi/ismatavimus kaip ir tiktu, bet as niekada beveik neperku, nes mano peciai gana platus, ir visada buna per pecius per siaura, kartais rankoves per trumpos (cia apskritai petite, nebandziau jcrew). Tiesa, sijona neseniai pirkau is jcrew petite (nes kitokiu nebebuvo like), bet gerai, nes ilgis pats tas, regular turbut butu reikeje siek tiek trumpinti. Siaip nesioju 2-4 dydi, sijonas petite 4, buvo kaip tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.: 01 birželio 2014 - 17:31
Aš pirkau paltą petite dydį su 164cm, tai rankovės smarkiai per trumpos.

Pasirodysiu dar su Drapey pencil skirt. Iš pradžių ėmiau 2 dydį Byzantine blue spalvą, bet supratusi, kad bus didelis, paprašiau tarpininkės grąžinti. Kadangi tokios spalvos nebebuvo, ėmiau 0 raudoną. Tai šiaip sijonas visai neblogas (tikėjausi, kad bus lengvesnis, laisviau krentantis, o jis tokios gan sunkios medžiagos). Raudona spalva labai sexy. biggrin.gif Geriausiai žiūrisi su aukštakulniais. Bet jis man krenta vis tiek žemiau liemens, net nežinau, gal reiktų 00 dydžio norint, kad būtų ant liemens. Labai noriu byzantine blue spalvos. biggrin.gif

user posted image

user posted image

Čia va jei sijonas būtų ant liemens:
user posted image

Gal kas turi ir galėtų pamatuoti 00 dydį? Arba pasirodyti su blue grotto spalva, nes navy ir raudonas jau matyti. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Mrs. @ 2014 06 01, 15:21)
Man grazi... tureciau gaut po poros dienu, paziuresim, kaip atrodys. Emiau "ivory".

Parasykite ir pasirodykite,kai gausit. As uzsisakiau melyna, bet dabar galvoju, gal reikejo irgi sviesia geriau jamti
Atsakyti

Niekas šio nepirkote?

https://www.jcrew.co...f...e&hash=row1

Įdomu kaip realiai.. g.gif Kaina tai nebloga..

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 01, 19:14)

Gal kas turi ir galėtų pamatuoti 00 dydį? Arba pasirodyti su blue grotto spalva, nes navy ir raudonas jau matyti.  ax.gif

turiu regular 00 dydį, pamatuot? tik spalva navy, tai jau nesirodysiu...man kažkaip keistai per klubus vieną klostę skečia, bet gal dėl to, kad skeltukas dar buvo nepraardytas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 06 01, 18:38)
turiu regular 00 dydį, pamatuot? tik spalva navy, tai jau nesirodysiu...man kažkaip keistai per klubus vieną klostę skečia, bet gal dėl to, kad skeltukas dar buvo nepraardytas...  g.gif

Pamatuokit, labai įdomu. 4u.gif Ypač kiek cm per liemenį ir klubus... Ir jums jis grynai ant liemens gula?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 01 birželio 2014 - 19:41
QUOTE(micefee @ 2014 06 01, 20:40)
Pamatuokit, labai įdomu.  4u.gif Ypač kiek cm per liemenį ir klubus... Ir jums jis grynai ant liemens gula?

Taip gula ant liemens beveik tip top...

Liemuo 34 cm (nuo siūlės iki siūlės)

Klubai 46 cm apytiksliai, nes nežinau kaip geriau matuoti, ar išskėsti visiškai tas klostes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 01 birželio 2014 - 20:02
Mergaites, ar niekas negavote sios sukneles? SUKNELE

Koki dydi imti su 85 66 91 ?
Beje rekomenduoju nesusigundyti sia suknele, nes labai nusivyliau... Itinskysta, apacia vos nepermatomo trikotazo. Gal 80Lt ir verta, bet ir uz tokia nepirkciau... Grazinau tarpiinkei, kad grazintu, nes kaina didele. SM neparduosiu uz realia kaina... Emiau sviesia spalva.
Suknele
Atsakyti