Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

Gal kas zino, ar Factory Clare Pullover atitinka dydi ar reikia imti dydziu mazesni? Siaip tippi perku S dydi, per krutine 95 cm. tai ir mastau, S ar M imti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaa @ 2014 05 30, 09:56)
Gal kas zino, ar Factory Clare Pullover atitinka dydi ar reikia imti dydziu mazesni? Siaip tippi perku S dydi, per krutine 95 cm. tai ir mastau, S ar M imti?  4u.gif

tokį žalia su 100 per krūtinę turiu M, manau Jums S per akis ax.gif
Atsakyti
Kaip jums sis kepuriukas... man toks zaismingas... wub.gif Gal turite kuri, idomu kaip su dydziais ju... https://www.jcrew.co...s...e&hash=row5

user posted image
Atsakyti
ale kiek sian senienu pridejo i puslapi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kažkada @ 2014 05 30, 11:01)
ale kiek sian senienu pridejo i puslapi  bigsmile.gif

prašom parodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 05 30, 12:27)
prašom parodyti 4u.gif

drabuziai kurie yra fone tai tie yra is keliu metu senumo
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 05 30, 09:26)
tokį žalia su 100 per krūtinę turiu M, manau Jums S per akis ax.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
O yra koks Factory kodukas?
Atsakyti
Laba diena smile.gif gal kas ka gali gero ar blogo pasakyti apie sia suknele ? 4u.gif
https://www.jcrew.co...02812/02812.jsp
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2014 05 30, 11:48)
O yra koks Factory kodukas?

20% OFF.

Esu be galo patenkinta Classic schoolboy blazer (jei neklystu, jam visai neseniai buvo 50% off, nors aš pirkau su 30% off) ir Bailey felt hat. thumbup.gif Kaip tik tai, ko norėjau ir ko tikėjausi. wub.gif

Švarko ėmiau 2 dydį (krūtinė apie 88cm), tai toks tip top, gal 4 geriau tiktų, o gal jau ir per didelis būtų... Nors jei ant storesnio megztinio apsivilkus, per krūtinę gali traukti, nes jau dabar rankas pakilnojus šioks toks tempimas yra. Bet rankovių, pačio švarko ilgis man idealus (ūgis 164cm). Ai, beje, kišenių nėra, visos kišenės tik imitacija. Na, o kepurė tiesiog ideali - standi ir forma puiki.

Nuotraukų kokybė telefoninė:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 30 gegužės 2014 - 13:57
Micefee, fainas ir svarkas ir skrybele thumbup.gif Jau ir as beveik uzsimaniau kokios fedoros rolleyes.gif
O kisenes tai zinok turi buti, bet jos ten taip buna uzsiutos, kad tikrai atrodo kaip imitacija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 30 gegužės 2014 - 14:22
Aha, žiūriu kišenės prasiardo, ale taip smarkiai užsiūtos, kad galvojau, jog jų nėra. doh.gif Būčiau vaikščiojusi be kišenių. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 30 gegužės 2014 - 14:35