Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(ramka @ 2014 05 29, 18:51)
O ju vidus odinis? g.gif
Jei nepamirsit kai gausit brukstelkit kiek cm 8 dydzio vidpadukas mirksiukas.gif

Tai aš jau gavus juos. Vidus, nežinau ar odinis, gal kad ne, ant bato rašo, kad išorė- oda, ir padas - man made, viduj kulnas atrodo, kad tikrai odinis, bet šiaip minkšti, Vidpadis -25cm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 29 gegužės 2014 - 19:04
QUOTE(micefee @ 2014 05 26, 23:33)
Pasirodau su "Merino silk-panel sweater in cubist print". Truputi nusivyliau nors megztinis realiai atrodo taip pat... Emiau XS ir man trumpokas, bet jei butu S, tai butu  per platus, nes ir dabar norisi jo tokio labiau isformuoto, o jis tiesus kaip tippi's, tik priekis (tie spalvoti kubikai) gryno plono silko, tai taip idomiai krenta... Zadejau parduoti, bet nemazai kainavo (99dol.  - 30%), tai kas cia pirks. Uz tai draugui labai patiko. biggrin.gif

user posted image

user posted image

Nerealiai gražus šis megztukas ir, mano akiai, tobulai jums tinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2014 05 29, 19:40)
Šiandien susinervavau, apsioviau antrą kartą Darby cap toe loferiais ir eidama, bato šonu lengvai brūkštelėjau į šaligatvio bortuką ir oda nusibrūžino blink.gif  Negi tokia prasta jų kokybė?  doh.gif Gal kuri jau daugiau nešioja,  kaip jums nešiojasi? Nes jei jie tokie "jautrūs", tai kažne ar verti savo kainos, nors ir patogūs, lengvi ir gražūs

QUOTE(ramka @ 2014 05 29, 19:51)
O ju vidus odinis? g.gif
Jei nepamirsit kai gausit brukstelkit kiek cm 8 dydzio vidpadukas mirksiukas.gif

Vidus neodinis, tik užkulnis odinis ir išorė. Pas mane kai spalva navy, tai jie pabluko, bet taip natūraliai, man gražiai atrodo, bet pratarkavusi nesu niekur, nors jau nemažai nešiojau. 7 dydžio vidpadis 24,4cm.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 05 29, 19:10)

Vidus neodinis, tik užkulnis odinis ir išorė. Pas mane kai spalva navy, tai jie pabluko, bet taip natūraliai, man gražiai atrodo, bet pratarkavusi nesu niekur, nors jau nemažai nešiojau. 7 dydžio vidpadis 24,4cm.
Aš turiu ir kalbu apie skirtingus loferius, jcrew darby, kurie yra pilnai odiniai, kuriuos ir nubrūžinau bei jcrew factory addie suede loferius, (taip pat mėlynus), kurių dar nepranešiojau
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 05 29, 20:33)
Aš turiu ir kalbu apie skirtingus loferius, jcrew darby, kurie yra pilnai odiniai, kuriuos ir nubrūžinau bei jcrew factory addie suede loferius,  (taip pat mėlynus), kurių dar nepranešiojau

Oj, neapsižiūrėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 05 29, 19:02)
Tai aš jau gavus juos. Vidus, nežinau ar odinis, gal kad ne, ant bato rašo, kad išorė- oda, ir padas - man made,  viduj kulnas atrodo, kad tikrai odinis, bet šiaip minkšti, Vidpadis -25cm 4u.gif

Aciu, regal mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay @ 2014 05 29, 19:10)
Papildyta:

Crew, vadinasi ,reiktu puse dydzio mazesniu nei iprastai, o factory iprasta dydi ciupt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 05 29, 18:10)

Ačiū. 4u.gif Vis labiau jis man pradeda patikti, ypač vėsiems vasaros vakarams tinkamas ir prie sijono puikiai žiūrisi. ax.gif
Atsakyti
Rytoj pagaliau pasiimsiu schoolboy blazerį (užsisakiau prieš 2 mėnesius doh.gif ). Labai tikiuosi, kad tiks ir patiks...
Atsakyti
Micefee, labai gerai žiūrisi! Man žiauriai gražu tokie abstrakcionistiniai raštai wub.gif
Atsakyti
178cm ūgio XS megztuko su užtrauktukais dydis nebūtų trumpas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2014 05 29, 22:55)
178cm ūgio XS megztuko su užtrauktukais dydis nebūtų trumpas? 4u.gif

Maniškio xs ilgis 58cm. Man pats tas su 1,6m smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 05 29, 19:40)
Šiandien susinervavau, apsioviau antrą kartą Darby cap toe loferiais ir eidama, bato šonu lengvai brūkštelėjau į šaligatvio bortuką ir oda nusibrūžino blink.gif  Negi tokia prasta jų kokybė?  doh.gif Gal kuri jau daugiau nešioja,  kaip jums nešiojasi? Nes jei jie tokie "jautrūs", tai kažne ar verti savo kainos, nors ir patogūs, lengvi ir gražūs

Tokios pacios odos ir spalvos tokios pat turiu Vince Camuto. Lygiai taip pat ziauriai greit sonuose oda apsitryne. Cia turbut, kad tokia minksta oda ir dar sviesus. Nepadejo jokie purskalai pries nesiojima.
Atsakyti
Sveikos, gal kas turi šį megstuką S ir M, nes su 100 per krūtinę galvoju ar M ar S geriau, nes nenoriu per daug laisvo g.gif tas kinas merinpo kur V iskirpte man S gražiai apkritęs 4u.gif

https://www.jcrew.co...;bmLocale=en_LT
Atsakyti