Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(kavamale @ 2014 05 28, 22:44)
ta linini megztuka su gele jau nuziurejus as bigsmile.gif  laukiu nuolaidos thumbup.gif

tokia kaina ir buvo. tik vienu metu nuolaidos kodas didesnis buvo. bet nuo tokia pat sumos smile.gif
aciu uz nuomones. matau ir pareklamavau  biggrin.gif
tik viena karta devejau, nezinau kaip nesiosis

O kaip tie užtrauktukai, ar neerzina pečių? Ir aš susigundžiau, nes tikrai dailiai foto atrodei.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 05 29, 09:53)
O kaip tie užtrauktukai, ar neerzina pečių? Ir aš susigundžiau, nes tikrai dailiai foto atrodei..  rolleyes.gif

mano kaklas jautrus, tai as apie ta pati pagalvojau, kad gali erzinti. Del to ir neperku jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 05 29, 09:42)
taip pasiduos nes tai medvilnė, tik žinoma neaišku kiel norite, kad pasitemptų  biggrin.gif

nedaug reik koki cm ax.gif . bandysiu tada nešiot
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 05 29, 09:53)
O kaip tie užtrauktukai, ar neerzina pečių? Ir aš susigundžiau, nes tikrai dailiai foto atrodei..  rolleyes.gif

Man visai neerzina. Bet, neimkit neimkit, maziau bus vienodais megztukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 05 28, 16:40)
Na ir dar užsisakiau šiuos loferius Tai kaip ir skaičiau kažkurios bloge, kad kažkiek trumpesni nei darby, taigi ėmiau su plačia koja puse dydžio didesnius ir atrodo, kad dydis tinkamas.

Aš turiu šiuos loaferius navy spalvos, bet dydis pas mane įprastas 7, nes nešioju eu37. Laaabai jais džiaugiuosi (ačiū Alėja.lt už juos biggrin.gif ), dabar patys "einamiausi" batukai thumbup.gif

O Zip Shoulder megztukai super faini, sesei xxs perleidau (per mažas su 91cm), o sau šiandien xs nusipirkau. Išskalbus tie užtrauktukai dar maloniau ir lanksčiau gula ant kūno. Nuostabus rūbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 29, 15:02)
Man visai neerzina. Bet, neimkit neimkit, maziau bus vienodais megztukais biggrin.gif

biggrin.gif as neimsiu, bet dukrai paemiau tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 05 28, 00:30)
aš irgi prasicekavinau blush2.gif ...kas čia? asmenybės susidvejinimas blink.gif

Aš irgi jau pastebėjau tą susidvejinimą lotuliukas.gif J.crew ir kosmetikos temoj duoda be atvangos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 05 29, 15:29)
Aš turiu šiuos loaferius navy spalvos, bet dydis pas mane įprastas 7, nes nešioju eu37. Laaabai jais džiaugiuosi (ačiū Alėja.lt už juos biggrin.gif ), dabar patys "einamiausi" batukai thumbup.gif

O Zip Shoulder megztukai super faini, sesei xxs perleidau (per mažas su 91cm), o sau šiandien xs nusipirkau. Išskalbus tie užtrauktukai dar maloniau ir lanksčiau gula ant kūno. Nuostabus rūbelis wub.gif

Del batuku neminkit ant mozoliaus, perleidau o dabar ner kuo apsiaut biggrin.gif
Ok ok, labai dziaugiuosi kad patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 05 29, 16:29)

skaitau, skaitau ir nenusprendziu, ar su 168 ugiu ir 83 krutine bei plonom rankom, reiktu XXS? O rankoves nera potrumpes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanavyke: 29 gegužės 2014 - 16:07
QUOTE(zanavyke @ 2014 05 29, 17:04)
skaitau, skaitau ir nenusprendziu, ar su 168 ugiu ir 83 krutine bei plonom rankom, reiktu XXS? O rankoves nera potrumpes?

Tikrai tiks xxs jums. Nes as isispraudziau, bet nepatogu buvo. Jus zymiai smulkesne uz mane. Mano ugis 160cm, tai netrumpas jis man niekur smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 29, 16:48)
Del batuku neminkit ant mozoliaus, perleidau o dabar ner kuo apsiaut biggrin.gif
Ok ok, labai dziaugiuosi kad patinka wink.gif

biggrin.gif pirkit dabar, yra nuolaideles smile.gif Man blogiau, as dar neperku tiesiai, tik isparduotuvej. O cia pagaut patinkanti daikta oooojjjjj kaip sunku biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien susinervavau, apsioviau antrą kartą Darby cap toe loferiais ir eidama, bato šonu lengvai brūkštelėjau į šaligatvio bortuką ir oda nusibrūžino blink.gif Negi tokia prasta jų kokybė? doh.gif Gal kuri jau daugiau nešioja, kaip jums nešiojasi? Nes jei jie tokie "jautrūs", tai kažne ar verti savo kainos, nors ir patogūs, lengvi ir gražūs
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 05 28, 15:40)
Na ir dar užsisakiau šiuos loferius Tai kaip ir skaičiau kažkurios bloge, kad kažkiek trumpesni nei darby, taigi ėmiau su plačia koja puse dydžio didesnius ir atrodo, kad dydis tinkamas.

O ju vidus odinis? g.gif
Jei nepamirsit kai gausit brukstelkit kiek cm 8 dydzio vidpadukas mirksiukas.gif
Atsakyti