Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

sakykit, cia jo kaina tokia, ar man vaidenas, kad pigiau esu macius? 59dol

https://www.jcrew.co...f...e&hash=row0
Atsakyti
Tas drapey turi būti ant liemens, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 05 28, 21:30)
Tas drapey turi būti ant liemens, ar ne?

teoriskai taip.
Atsakyti
ta linini megztuka su gele jau nuziurejus as bigsmile.gif laukiu nuolaidos thumbup.gif
QUOTE(Vlastimila @ 2014 05 28, 23:25)
sakykit, cia jo kaina tokia, ar man vaidenas, kad pigiau esu macius? 59dol

https://www.jcrew.co...f...e&hash=row0

tokia kaina ir buvo. tik vienu metu nuolaidos kodas didesnis buvo. bet nuo tokia pat sumos smile.gif
aciu uz nuomones. matau ir pareklamavau biggrin.gif
tik viena karta devejau, nezinau kaip nesiosis
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 05 28, 23:44)
ta linini megztuka su gele jau nuziurejus as bigsmile.gif  laukiu nuolaidos thumbup.gif

Aš kaip Alėja.lt nesusiturejau ir nusiunciau užsakymą, kai buvo pries kelias dienas šiokia tokia nuolaida jam. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 05 29, 00:09)
Aš kaip Alėja.lt nesusiturejau ir nusiunciau užsakymą, kai buvo pries kelias dienas šiokia tokia nuolaida jam.  tongue.gif

kiek kainavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 28, 20:35)
0 dydzio drapey liemuo 35cm, klubai 47cm. Taciau per klubus jis neturi buti aptemtas, tad manyciau, kad geriau 2 dydis butu jums smile.gif

QUOTE(micefee @ 2014 05 28, 20:42)
As siandien pasiemiau Drapey 0 dydzio, paskutini karta kai matavausi klubai buvo apie 93cm, liemuo 69cm, tai sijonas per liemeni laisvokas ir per klubus nera aptemptas. Tai drasiai 0 imti.

Ačiū, merginos, išsiunčiau ir jau nupirko 0 smile.gif

Merino zip-shoulder sweater ėmiau XS, vieną merinuką, bet kardiganą turiu, tai XS dydis (LT nešioju S), ir net vos laisvokas smile.gif

vaje, kaip laukiu, senai iš j.crew bepirkau bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri turit zip megztuką s dydžio ir galėtumėte išmatavimus pakomentuoti, man xs lyg trumpokas g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 05 28, 16:40)

Na ir dar užsisakiau šiuos loferius Tai kaip ir skaičiau kažkurios bloge, kad kažkiek trumpesni nei darby, taigi ėmiau su plačia koja puse dydžio didesnius ir atrodo, kad dydis tinkamas.

o loferius su kokia koja, koki dydi emet?
Atsakyti
QUOTE(kažkada @ 2014 05 29, 08:15)
o loferius su kokia koja, koki dydi emet?

8 dydį, dažniausiai perku 7,5
Atsakyti
merginos gal kuri turite šį sijoną ar prasitampo jis kiek nors, truputį trūksta laisvumo, o toks gražus gaila doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo penga: 29 gegužės 2014 - 09:29
QUOTE(penga @ 2014 05 29, 10:29)
merginos gal kuri turite šį sijoną ar prasitampo jis kiek nors, truputį trūksta laisvumo, o toks gražus gaila  doh.gif

taip pasiduos nes tai medvilnė, tik žinoma neaišku kiel norite, kad pasitemptų biggrin.gif
Atsakyti