Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(kažkada @ 2014 05 28, 12:11)
va kavamale rodesi

Ačiū, Kažkada. mirksiukas.gif
Nžn, bent foto atrodo gražu, Kavamale. Truputis saulės įdegio. Nes aš irgi "mėlyno įdegio" damutė...
Atsakyti
QUOTE(Danarte @ 2014 05 28, 10:05)
Merginos gal patartumėte, kokį dydį imti su 88cm krūtine 0 ar 2 šios palaidinukės?
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row7
AČIŪ

Jauciu, kad 0.
Atsakyti
Merginos, o kaip šitas - fainas?
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row5
įdomu, nėra labai trumpas g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri jau gavote Drapey crepe pencil skirt 00 dydzio ir galetumete parasyti ismatavimus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 24, 01:39)
Na va ir mano ismatavmai panasus, tik tiek kad kiek zemesne esu. Dar radau pora blog'u kur moterys demontruoja, kaip supratau "regular" ilgio 6 dydzio sukneles...na tai nepalyginsi kaip atrodo ant jusu wub.gif , ir kaip ant anu moteriskiu(kaip bulviu maisai truputi blush2.gif ir joms daug ilgesnes tos suknes...zemiau keliu, negraziai schmoll.gif ).
Sprendziant kaip ant jusu(su 181cm) atrodo "tall", as uzsisakiau "regular" ilgio(nes nenoriu kad butu zemiau keliu tongue.gif ), ir paemiau 4 ir 6, matuosiuos abi, ir viena grazisniu, dilema isspresta biggrin.gif

O sakykite, kaip Jūs matuosite g.gif ir paskui gražinsite, čia turite omenyje, kad tarpininkė matuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 05 28, 10:39)
Merginos, neturit tokio megztuko? Neiskenciau ir uzsisakiau .. Man jis labai gražus  wub.gif

user posted image

As irgi nusiunciau pries kelias dienas.. Nebesuturejau kantrybes vietoj biggrin.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2014 05 28, 10:47)
Mergaitės, kaž kuri rodėtės su Merino zip-shoulder sweater, kaip jų dydžiai? Nusiunčiau S, bet dbr galvoju ar tix. Pakomentuokit, prašau. Visai neatsimenu atsiliepimų... Ačiū  4u.gif

Turiu ir as ji. Man labai labai patinka. Rankoves labai siauros, bet man dar ok. Ilgis, na kaip dazniausiai buna, galetu buti ilgesnis. Siaip tikrai gerulis <3
Dydi imciau iprasta, o jei rankos stambesnes, tai net didesni.

QUOTE(preta @ 2014 05 28, 13:04)
Merginos, gal kuri jau gavote Drapey crepe pencil skirt 00 dydzio ir galetumete parasyti ismatavimus?  4u.gif

As tik petite00 turiu.
Atsakyti
Ir vėl reikia jusu pagalbos... 4u.gif Gal kuri turite ir galite patarti dėl sio maudomo, su 75D planuoju imti 34D, kazi jie atitinka dydi, ir seip ar fainas.... wub.gif
https://www.jcrew.co.../...e&hash=row0

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snace: 28 gegužės 2014 - 14:03
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 28, 15:00)
As irgi nusiunciau pries kelias dienas.. Nebesuturejau kantrybes vietoj biggrin.gif
Turiu ir as ji. Man labai labai patinka. Rankoves labai siauros, bet man dar ok. Ilgis, na kaip dazniausiai buna, galetu buti ilgesnis. Siaip tikrai gerulis <3
Dydi imciau iprasta, o jei rankos stambesnes, tai net didesni.
As tik petite00 turiu.

O kokie butu petite 00, ar labai skiriasi ismatavimai nuo 0P? 4u.gif ax.gif

Merino zip-shoulder sweater jauciu XXS turit. ax.gif

Man dar sitas megstukelis toks labai simpatiskas atrodo, bet Google tik viena realia foto tesugebejaurast, tai nekazka.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 28 gegužės 2014 - 14:07
https://www.jcrew.co...A...e&hash=row8
sveikos, ieskau pagalbos, itilpciau i us 8, su 40 dydziu lietuvisku? aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 28, 09:15)
Būtent švarkai mane labiausiai domina. LT kiek matuojuosi tai jeigu pečiai gerai, tada per liemenį platu, o jeigu per liemenį gerai, tai pečiai siauri  doh.gif

Nepaguosiu 4u.gif anksčiau būdavo toks modelis hacking, tai jis labai tiko platiem pečiam ir smulkiam liemeniui. Man per pečius reikia minimaliai 40 cm pločio, o krūtinė ir liemuo tik apie 90/70. Pagal patarimus čia turėčiau nešioti 2 dydį, bet realiai reikia 6-8 dydžio švarkų ir marškinių, nes kitaip per pečius skečia.

Scoolboy labai blogas modelis tokiai figūrai, o kitų nebandžiau, bet iš atsiliepimų čia susidariau nuomonę, kad nebus gerai.
Atsakyti
Na vistik atsiprašiau savo Drapey sijono ir nusprendžiau pasilikt biggrin.gif nunešiau tik siuvėjai kad patrumpintų, tai kadangi ten pamušalas visas prisiūtas tai 25lt nuplėšė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2014 05 28, 14:06)
O kokie butu petite 00, ar labai skiriasi ismatavimai nuo 0P?  4u.gif ax.gif

Merino zip-shoulder sweater jauciu XXS turit.  ax.gif
Man dar sitas megstukelis toks labai simpatiskas atrodo, bet Google tik viena realia foto tesugebejaurast, tai nekazka..  unsure.gif

Zip shoulder xxs turiu.

Sijonuko ismatavimai:
Liemuo 33.5
Klubai 44.5
Skiriasi nuo petite0, nes sis man idealiai, o tas didelis buvo.
Atsakyti