Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(micefee @ 2014 05 27, 18:14)
Ui kokia seniena tas factory svarkelis, nebegalvojau, kad ji dar imeta. Siaip tai gera kaina jo, tik as pirkau dar su papildoma 30% nuolaida. Su 90cm per krutine emiau 4 dydi, man siek tiek didokas buvo, tai pardaviau, bet 2 dydis manau butu buves geras. Keista, kad jums didelis... Noreciau jo, raudono arba navy, labai malonus.

Na, man 2 d. kaip jau rasiau ,sio svarko labai negraziai kabojo ties krutine. Nors kitas factory svarkelis 2 d. kaip tik. Gal ne viskas dar nuo krutines apimties priklauso, svarbu ir siaip pats sudejimas, na ir modelis , kuris arba tinka arba ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 28 gegužės 2014 - 06:35
QUOTE(enura @ 2014 05 27, 23:54)

Papildyta:
jus cia apskritai apie visus jcrew rubus klausiat? jeigu jcrew tai yra ne long, o tall dydziai aukstaugems. factory nera. kai kas tinka kai kas ne. geriausia klauskit apie konkretu ruba. yra cia pas mus aukstaugiu etatiniu  biggrin.gif patars  mirksiukas.gif  4u.gif

na, nesutinku, enura, kad factory nera tall dydzio biggrin.gif tongue.gif

va, sitas sijonukas yra long mirksiukas.gif http://factory.jcrew...olor_name=black

Papildyta:
QUOTE(regal @ 2014 05 27, 23:27)
niu joo, nepatingėjau, susiradau skelbimą ir sulyginau nuotraukas, tai komoda ta pati, bet nikas, tai kitas g.gif

kaip ten sakoma "ta pati panele, tik kita suknele" g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 05 27, 16:47)
Noriu paklausti kaip su ilgiais? Kadangi nematau long dydžio, ar kuri aukšta bandžiusi pirkti? Mano ūgis 178  g.gif

Yra tall dydžiai, jie normaliai tika aukštoms, tik nervina, kad ilgindami rankoves ir liemenį pamiršo pečius praplatinti. Kelnės, džinsai labai gerai, kur rašo 36 inseam realiai vidinė siūlė būna 37 coliai, nors nemažai ir specialiai patrumpintų modelių, kurie mano manymu per daug nutrumpimti aukštoms. Pvz, 30 inseam kelnės baigiasi ties puse blauzdos, nors su 178 cm gal dar ir normaliai būtų.

Dar perfect fit maikutės gan ilgos, o kitų ilgį rašo prie skelbimo.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 05 28, 09:04)
Yra tall dydžiai, jie normaliai tika aukštoms, tik nervina, kad ilgindami rankoves ir liemenį pamiršo pečius praplatinti. Kelnės, džinsai labai gerai, kur rašo 36 inseam realiai vidinė siūlė būna 37 coliai, nors nemažai ir specialiai patrumpintų modelių, kurie mano manymu per daug nutrumpimti aukštoms. Pvz, 30 inseam kelnės baigiasi ties puse blauzdos, nors su 178 cm gal dar ir normaliai būtų.

Dar perfect fit maikutės gan ilgos, o kitų ilgį rašo prie skelbimo.

Būtent švarkai mane labiausiai domina. LT kiek matuojuosi tai jeigu pečiai gerai, tada per liemenį platu, o jeigu per liemenį gerai, tai pečiai siauri doh.gif
Atsakyti
Mergaitės ką manot apie šią suknutę? Kaži kaip su jos dydžiais g.gif

Silk crepe maxidress

Geras OFF -50% School boy Blazer melynas
Svarkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 28 gegužės 2014 - 10:10
QUOTE(lauryna50 @ 2014 05 28, 09:45)
Geras OFF -50% School boy Blazer melynas
Peržiūrėjau prekes, tai praktiškai tos pačios, kaip ir praeitą kartą, matyt nori galutinai išsiparduoti.
Gal kas jau gavo iš praeito išpardavimo šį švarką, kaip dydis ir kaip jis realiai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 05 28, 10:26)
Peržiūrėjau prekes, tai praktiškai tos pačios, kaip ir praeitą kartą, matyt nori galutinai išsiparduoti.
Gal kas jau gavo iš praeito išpardavimo šį švarką, kaip dydis ir kaip jis realiai atrodo?

Aš pirkau ir gavau. Man jis superinis ir kaina jo labai liuks gavosi. Dydi atitinka, visus jcrew švarkus turiu 4 dydžio ir pastaraji analogiško dydžio pirkau 4u.gif Tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Merginos, neturit tokio megztuko? Neiskenciau ir uzsisakiau .. Man jis labai gražus wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 05 28, 11:26)

Man taip pat atitinka paltukų, švarkų įprastinius Crew dydžius.
Tikrai smagus ir klasikiniams der. ir prie džinsuikų.

Mergaitės, kaž kuri rodėtės su Merino zip-shoulder sweater, kaip jų dydžiai? Nusiunčiau S, bet dbr galvoju ar tix. Pakomentuokit, prašau. Visai neatsimenu atsiliepimų... Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 28 gegužės 2014 - 10:48
Merginos gal patartumėte, kokį dydį imti su 88cm krūtine 0 ar 2 šios palaidinukės?
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row7
AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 05 23, 21:04)
Merino zip-shoulder sweater, dydis XS (toki iprastai deviu visu tippiu), ugis apie 1,72. Noreciau dar kokio kitokios spalvos, nes si man nereali, prie visko tinkanti, bet gal kaip blondinei, tai nelabai, blankinanti tokia smile.gif
user posted image

va kavamale rodesi
Atsakyti
QUOTE(Danarte @ 2014 05 28, 13:05)
Merginos gal patartumėte, kokį dydį imti su 88cm krūtine 0 ar 2 šios palaidinukės?
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row7
AČIŪ

Manau, kad 2. Ypac jei maikutes po apacia norėsis, nes persisviecia..
Grazi wub.gif
Atsakyti