Noriu paklausti kaip su ilgiais? Kadangi nematau long dydžio, ar kuri aukšta bandžiusi pirkti? Mano ūgis 178
Ui kokia seniena tas factory svarkelis, nebegalvojau, kad ji dar imeta. Siaip tai gera kaina jo, tik as pirkau dar su papildoma 30% nuolaida. Su 90cm per krutine emiau 4 dydi, man siek tiek didokas buvo, tai pardaviau, bet 2 dydis manau butu buves geras. Keista, kad jums didelis... Noreciau jo, raudono arba navy, labai malonus.
QUOTE(dzestina @ 2014 05 27, 15:35)
Labai gaivus derinukas. Labai žaviai atrodote.
Dzestina, laaabai grazu
O sortai Crew ar Factory?
O sortai Crew ar Factory?
QUOTE(dzestina @ 2014 05 27, 17:37)
Aciu sortukai Usa 4 pas mane per klubus 102cm
kazkaip nesimato kad, tiek tavo metras blogai matuoja
QUOTE(lauryna50 @ 2014 05 27, 20:46)
Aciu Factory,kokybe tikrai labai gera,nesiglamzo,spalvos ryskios
QUOTE(dzestina @ 2014 05 27, 22:04)
Aciu Factory,kokybe tikrai labai gera,nesiglamzo,spalvos ryskios
o ne jūs parduodate šortukus ir vėrinį? Jei taip, tai kodėl, juk tikrai tau tinka. Tik permečiau akimis naujų rūbų temą, tad neužfiksavau, kas parduodaQUOTE(inga_ @ 2014 05 27, 21:58)
kazkaip nesimato kad, tiek tavo metras blogai matuoja
Na jau ,net pati dabar suabejojau galvoju mazu sulieknejau,kur tau tie patys 102cm
Jau ka turiu tai turiu,ne veltui jaunystei vadindavo J.Lopez
QUOTE(regal @ 2014 05 27, 22:09)
o ne jūs parduodate šortukus ir vėrinį? Jei taip, tai kodėl, juk tikrai tau tinka. Tik permečiau akimis naujų rūbų temą, tad neužfiksavau, kas parduoda
todel, kad cia toks biznis skelbimai visada paklodziu paklodes todel ir nekomentuosiu daugiau nieko
QUOTE(enura @ 2014 05 27, 22:17)
todel, kad cia toks biznis skelbimai visada paklodziu paklodes todel ir nekomentuosiu daugiau nieko
niu joo, nepatingėjau, susiradau skelbimą ir sulyginau nuotraukas, tai komoda ta pati, bet nikas, tai kitas
QUOTE(regal @ 2014 05 27, 22:27)
niu joo, nepatingėjau, susiradau skelbimą ir sulyginau nuotraukas, tai komoda ta pati, bet nikas, tai kitas
butent
jau visada tyliu del skelbimu, bet jau ir mane uzkniso kasdien matyti
Papildyta:
QUOTE(migliux @ 2014 05 27, 16:47)
Noriu paklausti kaip su ilgiais? Kadangi nematau long dydžio, ar kuri aukšta bandžiusi pirkti? Mano ūgis 178
jus cia apskritai apie visus jcrew rubus klausiat? jeigu jcrew tai yra ne long, o tall dydziai aukstaugems. factory nera. kai kas tinka kai kas ne. geriausia klauskit apie konkretu ruba. yra cia pas mus aukstaugiu etatiniu patars
aš irgi prasicekavinau ...kas čia? asmenybės susidvejinimas