Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

Noriu paklausti kaip su ilgiais? Kadangi nematau long dydžio, ar kuri aukšta bandžiusi pirkti? Mano ūgis 178 g.gif
Atsakyti
Ui kokia seniena tas factory svarkelis, nebegalvojau, kad ji dar imeta. Siaip tai gera kaina jo, tik as pirkau dar su papildoma 30% nuolaida. Su 90cm per krutine emiau 4 dydi, man siek tiek didokas buvo, tai pardaviau, bet 2 dydis manau butu buves geras. Keista, kad jums didelis... Noreciau jo, raudono arba navy, labai malonus.
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2014 05 27, 15:35)

Labai gaivus derinukas. wub.gif Labai žaviai atrodote. 4u.gif
Atsakyti
Dzestina, laaabai grazu thumbup.gif
O sortai Crew ar Factory?
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2014 05 27, 17:37)
Aciu 4u.gif sortukai Usa 4 pas mane per klubus 102cm smile.gif

kazkaip nesimato kad, tiek tavo metras blogai matuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 05 27, 20:46)
Dzestina, laaabai grazu  thumbup.gif
O sortai Crew ar Factory?

Aciu 4u.gif Factory,kokybe tikrai labai gera,nesiglamzo,spalvos ryskios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2014 05 27, 22:04)
Aciu 4u.gif  Factory,kokybe tikrai labai gera,nesiglamzo,spalvos ryskios  wub.gif
o ne jūs parduodate šortukus ir vėrinį? Jei taip, tai kodėl, juk tikrai tau tinka. Tik permečiau akimis naujų rūbų temą, tad neužfiksavau, kas parduoda
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 27, 21:58)
kazkaip nesimato kad, tiek tavo metras blogai matuoja  biggrin.gif

Na jau ,net pati dabar suabejojau galvoju mazu sulieknejau,kur tau tie patys 102cm doh.gif
Jau ka turiu tai turiu,ne veltui jaunystei vadindavo J.Lopez lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 27 gegužės 2014 - 22:20
QUOTE(regal @ 2014 05 27, 22:09)
o ne jūs parduodate šortukus ir vėrinį? Jei taip, tai kodėl, juk tikrai tau tinka. Tik permečiau akimis naujų rūbų temą, tad neužfiksavau, kas parduoda

todel, kad cia toks biznis rolleyes.gif skelbimai visada paklodziu paklodes doh.gif todel ir nekomentuosiu daugiau nieko tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 27, 22:17)
todel, kad cia toks biznis  rolleyes.gif skelbimai visada paklodziu paklodes  doh.gif todel ir nekomentuosiu daugiau nieko  tongue.gif  4u.gif

niu joo, nepatingėjau, susiradau skelbimą ir sulyginau nuotraukas, tai komoda ta pati, bet nikas, tai kitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 05 27, 22:27)
niu joo, nepatingėjau, susiradau skelbimą ir sulyginau nuotraukas, tai komoda ta pati, bet nikas, tai kitas g.gif

smile.gif butent
jau visada tyliu del skelbimu, bet jau ir mane uzkniso kasdien matyti cool.gif

Papildyta:
QUOTE(migliux @ 2014 05 27, 16:47)
Noriu paklausti kaip su ilgiais? Kadangi nematau long dydžio, ar kuri aukšta bandžiusi pirkti? Mano ūgis 178  g.gif

jus cia apskritai apie visus jcrew rubus klausiat? jeigu jcrew tai yra ne long, o tall dydziai aukstaugems. factory nera. kai kas tinka kai kas ne. geriausia klauskit apie konkretu ruba. yra cia pas mus aukstaugiu etatiniu biggrin.gif patars mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
aš irgi prasicekavinau blush2.gif ...kas čia? asmenybės susidvejinimas blink.gif

Atsakyti