Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(Dideja @ 2014 05 26, 13:51)
stai tos foto

jo dabar prisiminiau, tik jau buvau pamiršusi tavo derinuką, koks jis ten buvo, ačiū už foto wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pasirodau su "Merino silk-panel sweater in cubist print". Truputi nusivyliau nors megztinis realiai atrodo taip pat... Emiau XS ir man trumpokas, bet jei butu S, tai butu per platus, nes ir dabar norisi jo tokio labiau isformuoto, o jis tiesus kaip tippi's, tik priekis (tie spalvoti kubikai) gryno plono silko, tai taip idomiai krenta... Zadejau parduoti, bet nemazai kainavo (99dol. - 30%), tai kas cia pirks. Uz tai draugui labai patiko. biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 05 26, 23:33)
Pasirodau su "Merino silk-panel sweater in cubist print". Truputi nusivyliau nors megztinis realiai atrodo taip pat... Emiau XS ir man trumpokas, bet jei butu S, tai butu  per platus, nes ir dabar norisi jo tokio labiau isformuoto, o jis tiesus kaip tippi's, tik priekis (tie spalvoti kubikai) gryno plono silko, tai taip idomiai krenta... Zadejau parduoti, bet nemazai kainavo (99dol.  - 30%), tai kas cia pirks. Uz tai draugui labai patiko. biggrin.gif

Fainas sitas megztukelis, tik tikrai galetu buti vos ilgesnis 4u.gif

O Tavo ugis koks? smile.gif
Atsakyti
164cm. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 05 27, 10:09)

Nu jooo.... smile.gif
Tai isivaizduoju kokio ilgio jis butu aukstesnei merginai ax.gif
Atsakyti
ziuriu merinuka ivory spalvos tai ji bus i gelsvuma? g.gif
Atsakyti
Merginos, kaip galvojat ar sis svarkutis dydi 00 bus mazas per krutine 90 cm... buvau parsisiuntus 2 dydi, tai didelis, o labai noriu tos grazios raudonos spalvytes...kuris laikas gaudau bet niekaip neismete raudonos... http://factory.jcrew...p;bmUID=jR5bEvM

user posted image
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2014 05 27, 11:13)
Merginos, kaip galvojat ar sis svarkutis dydi 00 bus mazas per krutine 90 cm... buvau parsisiuntus 2 dydi, tai didelis, o labai noriu tos grazios raudonos spalvytes...kuris laikas gaudau bet niekaip neismete raudonos... 

Pirksit uz pilna kaina?
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2014 05 27, 11:13)
Merginos, kaip galvojat ar sis svarkutis dydi 00 bus mazas per krutine 90 cm... buvau parsisiuntus 2 dydi, tai didelis, o labai noriu tos grazios raudonos spalvytes...kuris laikas gaudau bet niekaip neismete raudonos...  http://factory.jcrew...p;bmUID=jR5bEvM

As turiu toki pilkos spalvos.
Pirkau 2 d (krutine irgi ~90 cm), kaip ir kito turimo factory svarko.
Tai sis buvo per platus, ypac po pazastukais ir per krutine. Jo modelis kazkoks keistas...Teko siaurinti, deja nelabai ir pavyko ax.gif

Manau, kad 00 jau gali buti mazokas su 90 cm g.gif Taip pat ir per pecius.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 27, 11:15)
Pirksit uz pilna kaina?

Dabar 79$ jo kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2014 05 27, 11:49)
Dabar 79$ jo kaina  ax.gif

As suprantu. Man tai palto kaina.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 05 27, 11:30)
As turiu toki pilkos spalvos.
Pirkau 2 d (krutine irgi ~90 cm), kaip ir kito turimo factory svarko.
Tai sis buvo per platus, ypac po pazastukais ir per krutine. Jo modelis kazkoks keistas...Teko siaurinti, deja nelabai ir pavyko  ax.gif

Manau, kad 00 jau gali buti mazokas su 90 cm g.gif  Taip pat ir per pecius.

ech... man tokia skani jo spalvyte... reiks laukti pakol 0 dydi ides... 4u.gif Aciu kad pakomentavot mirksiukas.gif
Atsakyti