Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

Aciu, merginos, uz nuomones 4u.gif

Ir smagu, kad pralinksminau su snikeriais biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
oi, kokie gražūs derinukai 4u.gif

Didėja, man gražiasia su ta medvilnine bliuskute, labai gerai atrodo thumbup.gif ir šiaip ji man tokia miela, prilipo pas mane biggrin.gif

pasaka1, suknutė idealiai tinka, ypač su diržiuku fantastika thumbup.gif

kavamale, megztukas puikus, jau ir man reikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 05 26, 06:56)

Ir smagu, kad pralinksminau su snikeriais biggrin.gif  tongue.gif

Dideja, tikrai prajuokinai. Pirmą akimirką pamaniau, kad kažkas negerai jau su tavim nutiko... lotuliukas.gif
Aireda, lb fainuolis megstukas. Aš irgi laukiu džinsinio sijonuko. Gal nenuvils džinso spalva... Tikiuosi kada pavyks ir megstuką įsigyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 26 gegužės 2014 - 08:39
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 26, 00:07)
biggrin.gif
papirkau, laukiu... 4 ir 6 dydziu(aisku viena tik pasiliksiu biggrin.gif ), dar norejau ir 4 tall paimti, bet paziurejus cia merginos nuotrauka kuri 181cm su tall dydzio suknele, nusprendziau kad man su 175cm tall kogero dengtu kelenus, tai neemiau...
Pasirodysiu jei neatrodysiu kaip su bulviu maisu tongue.gif

būtinai, kai gausi įmesk abu variantus, prabalsuosime tau , kuris geriau tinka, tik nepamiršk, damoms albume pasirodyti blink.gif tongue.gif
Atsakyti
Dideja, a ko popoveri parduodi? neprilipo g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 26, 13:21)

tiesiog zvilgtelejau i spinta ir pamaciau ten tiek daug visko, kas dar nauja, kas po karta deta... ax.gif
na , nereikia realiai tiek biggrin.gif
jei nieks nenupirks, devesiu, grazus tas popover smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 26, 13:21)

mano mintį perskaitei, kai pamačiau skelbimą?
bet tu enura, irgi jį turi, gal gali įmesti su juo foto kokią?
kiek pamenu dideja, tada žiemą džiaugėsi palaidine liberty popover ? g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2014 05 26, 13:40)
tiesiog zvilgtelejau i spinta ir pamaciau ten tiek daug visko, kas dar nauja, kas po karta deta... ax.gif 
na , nereikia realiai tiek  biggrin.gif

įdėk foto dar kartą dideja su tuo popoveriu smile.gif ax.gif aš mėgėja liberty baltinukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 26, 13:43)
kiek pamenu dideja, tada žiemą džiaugėsi palaidine liberty popover ? g.gif  ax.gif
Papildyta:

įdėk foto dar kartą dideja su tuo popoveriu smile.gif  ax.gif aš mėgėja liberty baltinukų  wub.gif

nepasakyciau, kad db nesidziaugiu smile.gif mieli tie baltinukai, spalvos geros...tiesiog mastau ar tikrai man reikia ir kiek kartu uzdesiu g.gif tongue.gif

stai tos foto

http://images19.fotk...4156/001-vi.jpg

http://images51.fotk...384156/3-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 26 gegužės 2014 - 12:51
QUOTE(inga_ @ 2014 05 26, 12:43)
mano mintį perskaitei, kai pamačiau skelbimą?
bet tu enura, irgi jį turi, gal gali įmesti su juo foto kokią?
kiek pamenu dideja, tada žiemą džiaugėsi palaidine liberty popover ? g.gif  ax.gif

as dar savo irgi nepranesiojau blush2.gif bet kol kas negalvoju parduoti tongue.gif

pas mus ir per karscius ofise vesu, tai manau pravers man vasara dar ne karta jis.

imesiu kokia foto artimiausiu metu mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2014 05 26, 12:51)
nepasakyciau, kad  db nesidziaugiu smile.gif mieli tie baltinukai, spalvos geros...tiesiog mastau ar tikrai man reikia ir kiek kartu uzdesiu  g.gif  tongue.gif

man tai jie graziausiai ziurisi labiau prasegti ir su atraitytom rankovem. Bent jau as taip zadu nesiot
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 26, 13:55)
]
man tai jie graziausiai ziurisi labiau prasegti ir su atraitytom rankovem. Bent jau as taip zadu nesiot

reiks bandyt ir toki varianta, jei nepirks nieks smile.gif

marskinukus, paprastai, as deviu i darba, tai uzsegti gal vistik graziau ziurisi prie kokio pencil g.gif smile.gif

laisvalaikiui megstu maikeles, tai panasu, kad deveciau juos tik i darba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 05 26, 12:59)
reiks bandyt ir toki varianta, jei nepirks nieks  smile.gif

marskinukus, paprastai, as deviu i darba, tai uzsegti gal vistik graziau ziurisi prie kokio pencil  g.gif  smile.gif

laisvalaikiui megstu maikeles, tai panasu, kad deveciau juos tik i darba ax.gif

pas mane aprangos kodo nera darbe. Jei noreciau galeciau ir su treningais ateit lotuliukas.gif niekam neidomu butu jeigu sveciu neturim smile.gif rengiuosi tik del saves

man popoveris pasirode tinkamas ir prie sijonu, ir prie dzinsu. Vat butent prasegtas ir su atraitotom rankovem prie dzinsu geriaisiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 05 26, 05:56)

Ir smagu, kad pralinksminau su snikeriais biggrin.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

O šiaip lb fainai Drapey su snikeriais, gal tik ne baltais mirksiukas.gif
Toks ne oficialus, bet gatviškos elegancijos variantas smile.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 05 26, 12:40)
na , nereikia realiai tiek  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Žiūriu į jūsų popover, gražu man gražu, bet pas pačią mane tas pats pakankamumas doh.gif biggrin.gif Ypač kažkoks renesansas mėlynos, ir jos variacijų - atspalvių visokių biggrin.gif
drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 26 gegužės 2014 - 17:49