pasaka, kaip gerai atrodai , super suknele tau
QUOTE(Ilka* @ 2014 05 23, 22:56)
Nežinau, kurį laiką jau turiu tą sijoną, bet jis man niekada neprasitempia dydžiu ar tuo labiau dviem. Gal jūs labai aptemptą pasiėmėt? Nes kitaip neįsivaizduoju, kaip gali prasitempti 6 centimetrais po vieno užsidėjimo. Ir jį tikrai galima ir skalbti, ir lyginti, medvilnė juk
Na gal šiek tiek perdėjau,kad dviem dydžiais , bet kad užpakalis, kaip kad Enura parašė, po dienos ofise išgaubtas kabo, tai faktas.
Lyginau aš jį, kitaip net nebūčiau pradėjus dėvėti, nes juk gauname drabužius ne ant pakabų sukabintus Tai išsilygino sunkokai, bet normaliai, drėkinau, buvau išsigandus, kad liks plėmai nuo vandens, išdžiūvo ir viskas ok.
O jūs pastebėjote, kiek dabar tų sijonų išparduotuvėje
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 05 24, 00:38)
dviem dydziais tai turbut ne, bet kad prasitampo tai tikrai jeigu eitu kazkur su juo kur nereikia visa laika sedeti irgi viskas ok, bet pasedejus visa diena ofise tikrai prasitempe, taip ir liko isgaubta forma ant uzpakalio nors nebuvo tikrai perdaug aptemtas, tik prigludes.
as jau savo irgi isploviau vakar skalbyklej, tai atrodo kad viskas ok, i skudura nepavirto, forma yra galima skalbti drasiai
as jau savo irgi isploviau vakar skalbyklej, tai atrodo kad viskas ok, i skudura nepavirto, forma yra galima skalbti drasiai
Pritariu
Sulaukiau savojo sijono. Patiko, devesiu Dydis - 2, kaip ir kitu turimu. Nemanau, kad per didelis Db niekur neverzia, pakankamai laisvas, patogu atsisesti. Zodziu, pirkini uzskaitau, o juolab, kad pirktas su 50 %
Kadangi spalva navy, tai to grozio, kuri parode LM, idedama ta savo raudonaji, foto nepavyko isgauti
Va taip ziurisi su silkinuke
Su medvilnine bliuskyte
Su factory merinu. (kartu su sijonu atkeliavo ir snikeriukai, matavausi, tai ziuriu irgi i foto papuole, galvoju pajuokinsiu jus , merginos )
Su laisvalaikio maikele
pasaka1, suknele nerealiai graziai ziurisi, su dirziuku ypac geriau, nei foto ant manikenes gal ir man jos reik
kavamale, labai puikiai megztukelis gula, ir siaip visas derinukas liuks
Kadangi spalva navy, tai to grozio, kuri parode LM, idedama ta savo raudonaji, foto nepavyko isgauti
Va taip ziurisi su silkinuke
Su medvilnine bliuskyte
Su factory merinu. (kartu su sijonu atkeliavo ir snikeriukai, matavausi, tai ziuriu irgi i foto papuole, galvoju pajuokinsiu jus , merginos )
Su laisvalaikio maikele
pasaka1, suknele nerealiai graziai ziurisi, su dirziuku ypac geriau, nei foto ant manikenes gal ir man jos reik
kavamale, labai puikiai megztukelis gula, ir siaip visas derinukas liuks
Dideja, sijonas geras ir tinka As tik uz pirma varianta, labai dera Ir dar su merinu raudonu grazu Bet toks sijonas reikalauja dailiu bateliu su kulniuku
Geras bajeris su snikeriais Iskart pamaciau nuotraukas, siaubas, pagalvojau, Dideja, keicia poziuri i sportbacius Tik veliau perskaiciau ir apsiraminau
Geras bajeris su snikeriais Iskart pamaciau nuotraukas, siaubas, pagalvojau, Dideja, keicia poziuri i sportbacius Tik veliau perskaiciau ir apsiraminau
aciu preta, krutine apie 88 gal be push up'u, naturaliai
pasaka, su dirzeliu suknele puikiai atrodo
dideja, man grazu su pirma palaidine ir su paskutine maikute
pasaka, su dirzeliu suknele puikiai atrodo
dideja, man grazu su pirma palaidine ir su paskutine maikute
QUOTE(edicike @ 2014 05 21, 20:25)
Si suknele 00 dydzio
As pvz ,silkiniu bliuzeliu be rankoviu turiu 2d,merinukai visi XS,sijonukai ,kelnes 0 dydzio.
As pvz ,silkiniu bliuzeliu be rankoviu turiu 2d,merinukai visi XS,sijonukai ,kelnes 0 dydzio.
O kokios jūsų apimtys?
noriu kažką užsisakyti, bet tie dydžiai tokia painiava atrodo
koks mano dydis turėtų būti jei mano apimtys 89-66-93?
uk8nešioju, bet jei jūs 0 pirkote ir gerai buvo,tai man 4 per didelis tikrai bus, nors rašo,kad uk8 yra 4.
patarkit, merginos
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 25, 13:35)
O kokios jūsų apimtys?
uk8nešioju, bet jei jūs 0 pirkote ir gerai buvo,tai man 4 per didelis tikrai bus, nors rašo,kad uk8 yra 4.
patarkit, merginos
patarkit, merginos
Jums reiketu 2 d., jeigu kalbate apie geleta suknele Mano apimtys praktiskai identiskos, matavausi 2 d., ir dydis tinkamas
Dideja, sijonas gerai patiko pirmas ir paskutinis deriniai. tik vis tik navy kaip ir juodas foto nesiziuri taip gerai o su sportbaciais tai irgi geras bajeris
Dideja, kaip visada jums viskas tinka Sijonas labai graziai atrodo
QUOTE(Aireda @ 2014 05 24, 10:57)
jo kai pamačiau didejos derinukus su snikeriais galvoju ar dideja yra gavusi saulės smūgį ar aš šiandien. Čia kaip VRS kamera gavosi, gera juoko dozė
man tas primas derinukas, gražiausiai su ta šilkinuke
Papildyta:
QUOTE(pasaka1 @ 2014 05 23, 20:46)
Ačiū merginos
labai gražiai atrodote pasaka1, idealiai jums šita suknutė
Papildyta:
QUOTE(kavamale @ 2014 05 23, 21:04)
Merino zip-shoulder sweater, dydis XS (toki iprastai deviu visu tippiu), ugis apie 1,72.
labai gražiai smulkiom tokie sweateriai, kavamale, labai jaunatviškai atrodote džinsai ir baletkės taip pat
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 24, 01:39)
Na va ir mano ismatavmai panasus, tik tiek kad kiek zemesne esu. Dar radau pora blog'u kur moterys demontruoja, kaip supratau "regular" ilgio 6 dydzio sukneles...na tai nepalyginsi kaip atrodo ant jusu , ir kaip ant anu moteriskiu(kaip bulviu maisai truputi ir joms daug ilgesnes tos suknes...zemiau keliu, negraziai ).
Sprendziant kaip ant jusu(su 181cm) atrodo "tall", as uzsisakiau "regular" ilgio(nes nenoriu kad butu zemiau keliu ), ir paemiau 4 ir 6, matuosiuos abi, ir viena grazisniu, dilema isspresta
Sprendziant kaip ant jusu(su 181cm) atrodo "tall", as uzsisakiau "regular" ilgio(nes nenoriu kad butu zemiau keliu ), ir paemiau 4 ir 6, matuosiuos abi, ir viena grazisniu, dilema isspresta
ką gražioji mamytė pirks, suknutę šilkinę? Gausi pasirodyti būtinai damoms
QUOTE(inga_ @ 2014 05 25, 22:36)
ką gražioji mamytė pirks, suknutę šilkinę? Gausi pasirodyti būtinai damoms
papirkau, laukiu... 4 ir 6 dydziu(aisku viena tik pasiliksiu ), dar norejau ir 4 tall paimti, bet paziurejus cia merginos nuotrauka kuri 181cm su tall dydzio suknele, nusprendziau kad man su 175cm tall kogero dengtu kelenus, tai neemiau...
Pasirodysiu jei neatrodysiu kaip su bulviu maisu