Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

pasaka, kaip gerai atrodai wub.gif , super suknele tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 05 23, 22:56)
Nežinau, kurį laiką jau turiu tą sijoną, bet jis man niekada neprasitempia dydžiu ar tuo labiau dviem. Gal jūs labai aptemptą pasiėmėt? Nes kitaip neįsivaizduoju, kaip gali prasitempti 6 centimetrais po vieno užsidėjimo. Ir jį tikrai galima ir skalbti, ir lyginti, medvilnė juk smile.gif

Na gal šiek tiek perdėjau,kad dviem dydžiais blush2.gif , bet kad užpakalis, kaip kad Enura parašė, po dienos ofise išgaubtas kabo, tai faktas.
Lyginau aš jį, kitaip net nebūčiau pradėjus dėvėti, nes juk gauname drabužius ne ant pakabų sukabintus biggrin.gif Tai išsilygino sunkokai, bet normaliai, drėkinau, buvau išsigandus, kad liks plėmai nuo vandens, išdžiūvo ir viskas ok.
O jūs pastebėjote, kiek dabar tų sijonų išparduotuvėje bigsmile.gif blink.gif

Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 05 24, 00:38)
dviem dydziais tai turbut ne, bet kad prasitampo tai tikrai  drinks_cheers.gif jeigu eitu kazkur su juo kur nereikia visa laika sedeti irgi viskas ok, bet pasedejus visa diena ofise tikrai prasitempe, taip ir liko isgaubta forma ant uzpakalio unsure.gif nors nebuvo tikrai perdaug aptemtas, tik prigludes.
as jau savo irgi isploviau vakar skalbyklej, tai atrodo kad viskas ok, i skudura nepavirto, forma yra  thumbup.gif galima skalbti drasiai  4u.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sulaukiau savojo sijono. Patiko, devesiu smile.gif Dydis - 2, kaip ir kitu turimu. Nemanau, kad per didelis g.gif Db niekur neverzia, pakankamai laisvas, patogu atsisesti. Zodziu, pirkini uzskaitau, o juolab, kad pirktas su 50 % biggrin.gif
Kadangi spalva navy, tai to grozio, kuri parode LM, idedama ta savo raudonaji, foto nepavyko isgauti tongue.gif

Va taip ziurisi su silkinuke
user posted image

Su medvilnine bliuskyte
user posted image

Su factory merinu. (kartu su sijonu atkeliavo ir snikeriukai, matavausi, tai ziuriu irgi i foto papuole, galvoju pajuokinsiu jus , merginos tongue.gif )
user posted image

Su laisvalaikio maikele
user posted image

pasaka1, suknele nerealiai graziai ziurisi, su dirziuku ypac wub.gif geriau, nei foto ant manikenes thumbup.gif gal ir man jos reik g.gif biggrin.gif

kavamale, labai puikiai megztukelis gula, ir siaip visas derinukas liuks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 24 gegužės 2014 - 09:34
Dideja, sijonas geras ir tinka mirksiukas.gif As tik uz pirma varianta, labai dera wub.gif Ir dar su merinu raudonu grazu ax.gif Bet toks sijonas reikalauja dailiu bateliu su kulniuku tongue.gif

Geras bajeris su snikeriais thumbup.gif Iskart pamaciau nuotraukas, siaubas, pagalvojau, Dideja, keicia poziuri i sportbacius bigsmile.gif biggrin.gif Tik veliau perskaiciau ir apsiraminau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dideja, liux thumbup.gif

To sijono grozis atsiskleidzia dienos sviesoj labiau ir ant sviesesniu spalvu, nes juodas mano tai visai sakyciau beveidis, o raudonas waj waj waj koks grozis biggrin.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif preta, krutine apie 88 gal be push up'u, naturaliai biggrin.gif
pasaka, su dirzeliu suknele puikiai atrodo
dideja, man grazu su pirma palaidine ir su paskutine maikute thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2014 05 21, 20:25)
Si suknele 00 dydzio doh.gif
As pvz ,silkiniu bliuzeliu be rankoviu  turiu 2d,merinukai  visi XS,sijonukai ,kelnes 0 dydzio.

O kokios jūsų apimtys?
noriu kažką užsisakyti, bet tie dydžiai tokia painiava atrodo biggrin.gif doh.gif
koks mano dydis turėtų būti jei mano apimtys 89-66-93?
uk8nešioju, bet jei jūs 0 pirkote ir gerai buvo,tai man 4 per didelis tikrai bus, nors rašo,kad uk8 yra 4.
patarkit, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 25, 13:35)
O kokios jūsų apimtys?
noriu kažką užsisakyti, bet tie dydžiai tokia painiava atrodo biggrin.gif  doh.gif
koks mano dydis turėtų būti jei mano apimtys 89-66-93?
uk8nešioju, bet jei jūs 0 pirkote ir gerai buvo,tai man 4 per didelis tikrai bus, nors rašo,kad uk8 yra 4.
patarkit, merginos 4u.gif

Jums reiketu 2 d., jeigu kalbate apie geleta suknele mirksiukas.gif Mano apimtys praktiskai identiskos, matavausi 2 d., ir dydis tinkamas ax.gif
Atsakyti
Dideja, sijonas gerai thumbup.gif patiko pirmas ir paskutinis deriniai. tik vis tik navy kaip ir juodas foto nesiziuri taip gerai ax.gif o su sportbaciais tai irgi geras bajeris biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Dideja, kaip visada jums viskas tinka thumbup.gif Sijonas labai graziai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 24, 10:57)
Geras bajeris su snikeriais thumbup.gif Iskart pamaciau nuotraukas, siaubas, pagalvojau, Dideja, keicia poziuri i sportbacius bigsmile.gif  biggrin.gif Tik veliau perskaiciau ir apsiraminau  ax.gif biggrin.gif

jo kai pamačiau didejos derinukus su snikeriais blink.gif lotuliukas.gif galvoju ar dideja yra gavusi saulės smūgį ar aš šiandien. Čia kaip VRS kamera gavosi, gera juoko dozė thumbup.gif

man tas primas derinukas, gražiausiai su ta šilkinuke drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(pasaka1 @ 2014 05 23, 20:46)
Ačiū merginos  4u.gif

labai gražiai atrodote pasaka1, idealiai jums šita suknutė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kavamale @ 2014 05 23, 21:04)
Merino zip-shoulder sweater, dydis XS (toki iprastai deviu visu tippiu), ugis apie 1,72.

labai gražiai smulkiom tokie sweateriai, kavamale, labai jaunatviškai atrodote thumbup.gif džinsai ir baletkės taip pat wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 24, 01:39)
Na va ir mano ismatavmai panasus, tik tiek kad kiek zemesne esu. Dar radau pora blog'u kur moterys demontruoja, kaip supratau "regular" ilgio 6 dydzio sukneles...na tai nepalyginsi kaip atrodo ant jusu wub.gif , ir kaip ant anu moteriskiu(kaip bulviu maisai truputi blush2.gif ir joms daug ilgesnes tos suknes...zemiau keliu, negraziai schmoll.gif ).
Sprendziant kaip ant jusu(su 181cm) atrodo "tall", as uzsisakiau "regular" ilgio(nes nenoriu kad butu zemiau keliu tongue.gif ), ir paemiau 4 ir 6, matuosiuos abi, ir viena grazisniu, dilema isspresta biggrin.gif

ką gražioji mamytė pirks, suknutę šilkinę? Gausi pasirodyti būtinai blink.gif blink.gif damoms biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 25, 22:36)
ką gražioji mamytė pirks, suknutę šilkinę? Gausi pasirodyti būtinai blink.gif  blink.gif damoms biggrin.gif  tongue.gif

biggrin.gif
papirkau, laukiu... 4 ir 6 dydziu(aisku viena tik pasiliksiu biggrin.gif ), dar norejau ir 4 tall paimti, bet paziurejus cia merginos nuotrauka kuri 181cm su tall dydzio suknele, nusprendziau kad man su 175cm tall kogero dengtu kelenus, tai neemiau...
Pasirodysiu jei neatrodysiu kaip su bulviu maisu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 25 gegužės 2014 - 23:09