Merino zip-shoulder sweater, dydis XS (toki iprastai deviu visu tippiu), ugis apie 1,72. Noreciau dar kokio kitokios spalvos, nes si man nereali, prie visko tinkanti, bet gal kaip blondinei, tai nelabai, blankinanti tokia
Kavamale, graziai ant Tamstos megztukas atrodo ir bendras vaizdas labai
Pasaka1, labai dailiai suknele atrodo
Kavamale, super Graziai atrodo tiek megztukas, tiek bendras vaizdas
QUOTE(Aireda @ 2014 05 23, 20:23)
Pasaka1, labai dailiai suknele atrodo
QUOTE(Perfecta @ 2014 05 22, 12:43)
Enura, pritariu. Jau kokia kokybė tų sijonų Išsitampė mano 2 dydis per užpakalį kokiais 2 dydžiais O kas baisiausia tai, kad etiketėje nurodyta, kad jo nei lyginti, nei skalbti negalima. Tik valyti
Nežinau, kurį laiką jau turiu tą sijoną, bet jis man niekada neprasitempia dydžiu ar tuo labiau dviem. Gal jūs labai aptemptą pasiėmėt? Nes kitaip neįsivaizduoju, kaip gali prasitempti 6 centimetrais po vieno užsidėjimo. Ir jį tikrai galima ir skalbti, ir lyginti, medvilnė juk
QUOTE(pasaka1 @ 2014 05 23, 16:15)
Rodau suknią
Labai gražu, ypač su dirželiu O kaip jos plotis per pečius?
QUOTE(kavamale @ 2014 05 23, 21:04)
Merino zip-shoulder sweater, dydis XS (toki iprastai deviu visu tippiu), ugis apie 1,72. Noreciau dar kokio kitokios spalvos, nes si man nereali, prie visko tinkanti, bet gal kaip blondinei, tai nelabai, blankinanti tokia
Labai grazu
QUOTE(enura @ 2014 05 23, 20:10)
Kavamale, graziai ant Tamstos megztukas atrodo ir bendras vaizdas labai
QUOTE(enura @ 2014 05 22, 13:25)
as etiketes dar neskaiciau kazkaip isivaizdavau kad plaunamas Jau i valykla tai tikrai neprinesiosi jo As tai plausiu. Mano Ivory spalvos ir taip teplus, o dar kai taip isistampo, tai net nezinau ar valykloj jis atsistatys i savo pradine busena
Gal kas bandet skalbti jau
Gal kas bandet skalbti jau
Turiu 3 tokius.Viskas gerai po skalbimo masinoje.Uzsidejus kazkiek prasitempia,bet tikrai neipatingai daug.Po vieno uzsidejimo as ji islyginu ir galiu detis dar antra karta,o paskui paprastai reik plauti,nes sviesi spalva.
QUOTE(Ilka* @ 2014 05 23, 20:56)
Nežinau, kurį laiką jau turiu tą sijoną, bet jis man niekada neprasitempia dydžiu ar tuo labiau dviem. Gal jūs labai aptemptą pasiėmėt? Nes kitaip neįsivaizduoju, kaip gali prasitempti 6 centimetrais po vieno užsidėjimo. Ir jį tikrai galima ir skalbti, ir lyginti, medvilnė juk
dviem dydziais tai turbut ne, bet kad prasitampo tai tikrai jeigu eitu kazkur su juo kur nereikia visa laika sedeti irgi viskas ok, bet pasedejus visa diena ofise tikrai prasitempe, taip ir liko isgaubta forma ant uzpakalio nors nebuvo tikrai perdaug aptemtas, tik prigludes.
QUOTE(Soni @ 2014 05 23, 21:58)
Turiu 3 tokius.Viskas gerai po skalbimo masinoje.Uzsidejus kazkiek prasitempia,bet tikrai neipatingai daug.Po vieno uzsidejimo as ji islyginu ir galiu detis dar antra karta,o paskui paprastai reik plauti,nes sviesi spalva.
as jau savo irgi isploviau vakar skalbyklej, tai atrodo kad viskas ok, i skudura nepavirto, forma yra galima skalbti drasiai
QUOTE(kavamale @ 2014 05 23, 21:04)
Kaip grazu Spalva tokia labai labai kokia jusu krutines apimtis?
QUOTE(pasaka1 @ 2014 05 23, 19:46)
Ačiū merginos
per krūtinę apie 90, klubus apie 98 gal. Ji laisva tokia, gal ir 4 būtų geras, bet man visad geriau didesnis dydis nei "ant ribos" ar mažesnis
per krūtinę apie 90, klubus apie 98 gal. Ji laisva tokia, gal ir 4 būtų geras, bet man visad geriau didesnis dydis nei "ant ribos" ar mažesnis
Na va ir mano ismatavmai panasus, tik tiek kad kiek zemesne esu. Dar radau pora blog'u kur moterys demontruoja, kaip supratau "regular" ilgio 6 dydzio sukneles...na tai nepalyginsi kaip atrodo ant jusu , ir kaip ant anu moteriskiu(kaip bulviu maisai truputi ir joms daug ilgesnes tos suknes...zemiau keliu, negraziai ).
Sprendziant kaip ant jusu(su 181cm) atrodo "tall", as uzsisakiau "regular" ilgio(nes nenoriu kad butu zemiau keliu ), ir paemiau 4 ir 6, matuosiuos abi, ir viena grazisniu, dilema isspresta