Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

Merino zip-shoulder sweater, dydis XS (toki iprastai deviu visu tippiu), ugis apie 1,72. Noreciau dar kokio kitokios spalvos, nes si man nereali, prie visko tinkanti, bet gal kaip blondinei, tai nelabai, blankinanti tokia smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 23 gegužės 2014 - 20:05
Kavamale, graziai ant Tamstos megztukas atrodo thumbup.gif ir bendras vaizdas labai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasaka1, labai dailiai suknele atrodo wub.gif

Kavamale, super wub.gif Graziai atrodo tiek megztukas, tiek bendras vaizdas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 23, 20:23)
Pasaka1, labai dailiai suknele atrodo wub.gif

Kavamale, super wub.gif Graziai atrodo tiek megztukas, tiek bendras vaizdas mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2014 05 22, 12:43)
Enura, pritariu. Jau kokia kokybė tų sijonų  doh.gif Išsitampė mano 2 dydis per užpakalį kokiais 2 dydžiais  verysad.gif O kas baisiausia tai, kad etiketėje nurodyta, kad jo nei lyginti, nei skalbti negalima. Tik valyti  doh.gif

Nežinau, kurį laiką jau turiu tą sijoną, bet jis man niekada neprasitempia dydžiu ar tuo labiau dviem. Gal jūs labai aptemptą pasiėmėt? Nes kitaip neįsivaizduoju, kaip gali prasitempti 6 centimetrais po vieno užsidėjimo. Ir jį tikrai galima ir skalbti, ir lyginti, medvilnė juk smile.gif

QUOTE(pasaka1 @ 2014 05 23, 16:15)
Rodau suknią

Labai gražu, ypač su dirželiu wub.gif O kaip jos plotis per pečius?
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 05 23, 21:04)
Merino zip-shoulder sweater, dydis XS (toki iprastai deviu visu tippiu), ugis apie 1,72. Noreciau dar kokio kitokios spalvos, nes si man nereali, prie visko tinkanti, bet gal kaip blondinei, tai nelabai, blankinanti tokia smile.gif

Labai grazu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 23 gegužės 2014 - 20:58
Pasaka1, suknele atrodo idealiai thumbup.gif Is foto net nebuciau pasakius, kad 1,81cm esate. Viskas labai harmoningai atrodo smile.gif

kavamale, megztukas good thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 23, 20:10)
Kavamale, graziai ant Tamstos megztukas atrodo  thumbup.gif ir bendras vaizdas labai  wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 22, 13:25)
as etiketes dar neskaiciau  blush2.gif  kazkaip isivaizdavau kad plaunamas  rolleyes.gif  Jau i valykla tai tikrai neprinesiosi jo  unsure.gif As tai plausiu. Mano Ivory spalvos ir taip teplus, o dar kai taip isistampo, tai net nezinau ar valykloj jis atsistatys i savo pradine busena  g.gif
Gal kas bandet skalbti jau  ax.gif

Turiu 3 tokius.Viskas gerai po skalbimo masinoje.Uzsidejus kazkiek prasitempia,bet tikrai neipatingai daug.Po vieno uzsidejimo as ji islyginu ir galiu detis dar antra karta,o paskui paprastai reik plauti,nes sviesi spalva.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 05 23, 20:56)
Nežinau, kurį laiką jau turiu tą sijoną, bet jis man niekada neprasitempia dydžiu ar tuo labiau dviem. Gal jūs labai aptemptą pasiėmėt? Nes kitaip neįsivaizduoju, kaip gali prasitempti 6 centimetrais po vieno užsidėjimo. Ir jį tikrai galima ir skalbti, ir lyginti, medvilnė juk smile.gif

dviem dydziais tai turbut ne, bet kad prasitampo tai tikrai drinks_cheers.gif jeigu eitu kazkur su juo kur nereikia visa laika sedeti irgi viskas ok, bet pasedejus visa diena ofise tikrai prasitempe, taip ir liko isgaubta forma ant uzpakalio unsure.gif nors nebuvo tikrai perdaug aptemtas, tik prigludes.

QUOTE(Soni @ 2014 05 23, 21:58)
Turiu 3 tokius.Viskas gerai po skalbimo masinoje.Uzsidejus kazkiek prasitempia,bet tikrai neipatingai daug.Po vieno uzsidejimo as ji islyginu ir galiu detis dar antra karta,o paskui paprastai reik plauti,nes sviesi spalva.

as jau savo irgi isploviau vakar skalbyklej, tai atrodo kad viskas ok, i skudura nepavirto, forma yra thumbup.gif galima skalbti drasiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 05 23, 21:04)

Kaip grazu wub.gif Spalva tokia labai labai wub.gif kokia jusu krutines apimtis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2014 05 23, 19:46)
Ačiū merginos  4u.gif

per krūtinę apie 90, klubus apie 98 gal. Ji laisva tokia, gal ir 4 būtų geras, bet man visad geriau didesnis dydis nei "ant ribos" ar mažesnis smile.gif

Na va ir mano ismatavmai panasus, tik tiek kad kiek zemesne esu. Dar radau pora blog'u kur moterys demontruoja, kaip supratau "regular" ilgio 6 dydzio sukneles...na tai nepalyginsi kaip atrodo ant jusu wub.gif , ir kaip ant anu moteriskiu(kaip bulviu maisai truputi blush2.gif ir joms daug ilgesnes tos suknes...zemiau keliu, negraziai schmoll.gif ).
Sprendziant kaip ant jusu(su 181cm) atrodo "tall", as uzsisakiau "regular" ilgio(nes nenoriu kad butu zemiau keliu tongue.gif ), ir paemiau 4 ir 6, matuosiuos abi, ir viena grazisniu, dilema isspresta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 24 gegužės 2014 - 00:51