Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(Perfecta @ 2014 05 22, 13:43)
Enura, pritariu. Jau kokia kokybė tų sijonų  doh.gif Išsitampė mano 2 dydis per užpakalį kokiais 2 dydžiais  verysad.gif O kas baisiausia tai, kad etiketėje nurodyta, kad jo nei lyginti, nei skalbti negalima. Tik valyti  doh.gif

Nieko sau, o atrodo idealus sijonas pavasariui/ vasarai verysad.gif Taip ir nenusipirkau jo ax.gif

QUOTE(enura @ 2014 05 22, 14:25)
as etiketes dar neskaiciau  blush2.gif  kazkaip isivaizdavau kad plaunamas  rolleyes.gif  Jau i valykla tai tikrai neprinesiosi jo  unsure.gif As tai plausiu. Mano Ivory spalvos ir taip teplus, o dar kai taip isistampo, tai net nezinau ar valykloj jis atsistatys i savo pradine busena  g.gif
Gal kas bandet skalbti jau  ax.gif

Ir as pati skalbciau drinks_cheers.gif Kas jau tam cotonui pasidarys, tik aisku, persistengti nereikia.
Atsakyti
Mergaires, o ne factory No. 2 pencil skirt in duoble -serge cotton sijonukai irgi prasitampo? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 22, 12:32)
Kazkas cia ne per seniausiai klause kaip sie sijonai ar labai lamdosi

http://factory.jcrew...p;bmUID=kj_G.ed

tai galiu pasakyti, kad lamdosi ir netgi labai. Nes jau po pasimatavimo atrodo kaip devetas  unsure.gif Tai galvojau kaip cia reikes daryti po dienos devejimo, nes lyginti neplauta ruba man kazkaip neee ... Bet va pasirodo ir nereiks, nes po vieno uzsidejimo plaut reiks butinai. Jau kaip issitampo  doh.gif  Puse dienos ofise pasidejau, tai uzpakalis siaubas kaip prasitampe  blink.gif jauciu nusivilkus taip ir liks sijonas mano formas igaves  lotuliukas.gif

vaje kokia antireklama biggrin.gif pas mane jis visdar kabo su etiketėm, neteko net užsidėt dar jo, o jau planavau kitos spalvos pirkt biggrin.gif

aš tai nesenai gavau papuošalą, kuriame trūksta net 2 akučių doh.gif vienos gale, kitos prieky, tai išėmiau dar vieną iš galo ir įdėjau į tą trūkstamą priekyje, tai nešiot galima, bet ne sukeltais plaukais biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2014 05 22, 13:43)
Enura, pritariu. Jau kokia kokybė tų sijonų  doh.gif Išsitampė mano 2 dydis per užpakalį kokiais 2 dydžiais  verysad.gif O kas baisiausia tai, kad etiketėje nurodyta, kad jo nei lyginti, nei skalbti negalima. Tik valyti  doh.gif

Skalbciau ir nesiceremonyciau. Nuo issitampymo kazkiek padeda isiutas pamusalas.
QUOTE(rozete @ 2014 05 22, 15:14)
aš tai nesenai gavau papuošalą, kuriame trūksta net 2 akučių  doh.gif vienos gale, kitos prieky, tai išėmiau dar vieną iš galo ir įdėjau į tą trūkstamą priekyje, tai nešiot galima, bet ne sukeltais plaukais biggrin.gif  doh.gif

Nezinau, kokios akutes, bet naginga juvelyre kazka pritaikytu.
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 05 22, 14:14)
vaje kokia antireklama biggrin.gif pas mane jis visdar kabo su etiketėm, neteko net užsidėt dar jo, o jau planavau kitos spalvos pirkt biggrin.gif

ne antireklama, tik minusas biggrin.gif Siaip modelis man jo labai fainas, o ir spalvu pasirinkimas thumbup.gif Tik reikia turet omeny kad toks sijonas vienai dienai, o po to i skalbykla 4u.gif

QUOTE(linamog @ 2014 05 22, 14:18)
Skalbciau ir nesiceremonyciau. Nuo issitampymo kazkiek padeda isiutas pamusalas.

vakare taip ir padarysiu drinks_cheers.gif O pamusala isiuvineti nezinau ar verta g.gif jeigu kas pats siuva tai gal apsimoketu, o nest siuvejai + pamusalo kaina, tai jau tas sijonas labai brangus pataps unsure.gif
Atsakyti
Vakar buvau filme "Kita moteris" tai viena iš pagrindinių aktorių rengė Jcrew bigsmile.gif Kitos dvi irgi, bet ne jau ne tiek daug. Patiko atpažinti rūbelius, prisižiūrėjau derinukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 05 22, 14:24)
Vakar buvau filme "Kita moteris" tai viena iš pagrindinių aktorių rengė Jcrew  bigsmile.gif Kitos dvi irgi, bet ne jau ne tiek daug. Patiko atpažinti rūbelius, prisižiūrėjau derinukų  biggrin.gif

bigsmile.gif prasom placiau pakomentuot derinius ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 22, 14:18)

Nezinau, kokios akutes, bet naginga juvelyre kazka pritaikytu.

gal tikrai reiks pabandyt g.gif jei prisiruošiu blush2.gif nes ten tos paprastos, nespalvotos iškritę
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 22, 07:58)
edicike, labai graziai atrodo suknele wub.gif Tikrai kaip ant jcrew modelio mirksiukas.gif O koks tavo ugis?

Mano ugis 170cm.
Atsakyti
Merginos, o šio sijonuko, Denim pencil skirt, su 95-96 cm klubais užtektų 27 dydžio, ar reikia 28? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 05 23, 11:03)
Merginos, o šio sijonuko, Denim pencil skirt, su 95-96 cm klubais užtektų 27 dydžio, ar reikia 28?  g.gif
user posted image

Manau, kad užtektų, su 93-94 turiu 27 dydį, tai galetų būti tampriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena30: 23 gegužės 2014 - 10:05
QUOTE(Malena30 @ 2014 05 23, 12:05)
Manau, kad užtektų, su 93-94 turiu 27 dydį, tai galetų būti tampriau  mirksiukas.gif

Ačiū, bandysiu gaudyt 27 tuomet 4u.gif
Atsakyti