Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(zibuteg @ 2014 05 21, 16:54)
blink.gif as su tiek L emiau  unsure.gif
Bet as noriu laisvo , gal bus geras g.gif

Na aš tokio liasvo kaip jcrew puslapį nenorėjau, man asmeniškai negražu, jis per krūtinę gražiai prigludęs o į apačia platėjantos normaliai. Na buvo kelios pasirodę su juo tai man vaizdas ir toks pats laisvas, bet ne per daug.

Nes ir linamong berods S turi tai vadovavausi jos patarimu, nes man dažniausiai atitinka mirksiukas.gif

Na kad ne viena su 100 per krūtinę ėmė S ir tiko. Čia kaip kas nori nešioti mirksiukas.gif
Atsakyti
edicike, labai graziai atrodo suknele wub.gif Tikrai kaip ant jcrew modelio mirksiukas.gif O koks tavo ugis?

Net as uzsinorejau tos sukneles rolleyes.gif Bet tikriausiai ant manes taip gerai neatrodytu, o ir del dydzio neaisku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 05 22, 08:27)
Na aš tokio liasvo kaip  jcrew puslapį nenorėjau, man asmeniškai negražu, jis per krūtinę gražiai prigludęs o į apačia platėjantos normaliai. Na buvo kelios pasirodę su juo tai man vaizdas ir toks pats laisvas, bet ne per daug.
Nes ir linamong berods S turi tai vadovavausi jos patarimu, nes man dažniausiai atitinka  mirksiukas.gif
Na kad ne viena su 100 per krūtinę ėmė S ir tiko. Čia kaip kas nori nešioti  mirksiukas.gif

Šiaip as isvados priejau, kad su S man laisvumo uztenka, bet rankos per daug aptemptos, nes as tokia bicepsinga.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 22, 09:01)
Šiaip as isvados priejau, kad su S man laisvumo uztenka, bet rankos per daug aptemptos, nes as tokia bicepsinga.

o man rankovės visai neužkliuvo, na jų siaurumas, matyt teks eit sportuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2014 05 21, 16:54)
blink.gif as su tiek L emiau  unsure.gif
Bet as noriu laisvo , gal bus geras g.gif

Bus geras drinks_cheers.gif Aš irgi turiu L, laisvas kaip ant manekenės, bet jo juk modelis toks. M irgi gerai būtų, o S'ui ir kirpimas ne tas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 22, 08:58)
edicike, labai graziai atrodo suknele wub.gif Tikrai kaip ant jcrew modelio mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
jau ir man rodo foto smile.gif
labai dailiai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo viskas gerai su tais sukneles dydziais, t.y. niekas ten nesupainiota.

0 d. plotis - 49 cm, o 2 d. - 51 cm. Normalus skirtumas tarp dydziu - 2 cm.

Tik peciai keistai siauri - 34 arba 35 cm. O jeigu peciai realiai 37 cm., t.y. normalaus 2 d., tai kaip atrodytu g.gif Ar ten kazkaip kitaip rankoves isiutos?

Bet tai 00 d., o ne 0 d. doh.gif Tuomet tikrai keista g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 22 gegužės 2014 - 11:06
Edicike, suknute puikiai guli.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 22, 10:47)
Man atrodo viskas gerai su tais sukneles dydziais, t.y. niekas ten nesupainiota.

0 d. plotis - 49 cm, o 2 d. - 51 cm. Normalus skirtumas tarp dydziu - 2 cm.

Tik peciai keistai siauri - 34 arba 35 cm. O jeigu peciai realiai 37 cm., t.y. normalaus 2 d., tai kaip atrodytu g.gif Ar ten kazkaip kitaip rankoves isiutos?

Bet tai 00 d., o ne 0 d. doh.gif  Tuomet tikrai keista g.gif

nu vat g.gif 00 nuo 2 tik 2cm skiriasi, kazkaip mazoka ax.gif

pasimatuok mano 2 dydi mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Kazkas cia ne per seniausiai klause kaip sie sijonai ar labai lamdosi

http://factory.jcrew...p;bmUID=kj_G.ed

tai galiu pasakyti, kad lamdosi ir netgi labai. Nes jau po pasimatavimo atrodo kaip devetas unsure.gif Tai galvojau kaip cia reikes daryti po dienos devejimo, nes lyginti neplauta ruba man kazkaip neee ... Bet va pasirodo ir nereiks, nes po vieno uzsidejimo plaut reiks butinai. Jau kaip issitampo doh.gif Puse dienos ofise pasidejau, tai uzpakalis siaubas kaip prasitampe blink.gif jauciu nusivilkus taip ir liks sijonas mano formas igaves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 22, 14:32)

Kazkas cia ne per seniausiai klause kaip sie sijonai ar labai lamdosi

http://factory.jcrew...p;bmUID=kj_G.ed

tai galiu pasakyti, kad lamdosi ir netgi labai. Nes jau po pasimatavimo atrodo kaip devetas  unsure.gif Tai galvojau kaip cia reikes daryti po dienos devejimo, nes lyginti neplauta ruba man kazkaip neee ... Bet va pasirodo ir nereiks, nes po vieno uzsidejimo plaut reiks butinai. Jau kaip issitampo  doh.gif  Puse dienos ofise pasidejau, tai uzpakalis siaubas kaip prasitampe  blink.gif jauciu nusivilkus taip ir liks sijonas mano formas igaves  lotuliukas.gif

Enura, pritariu. Jau kokia kokybė tų sijonų doh.gif Išsitampė mano 2 dydis per užpakalį kokiais 2 dydžiais verysad.gif O kas baisiausia tai, kad etiketėje nurodyta, kad jo nei lyginti, nei skalbti negalima. Tik valyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2014 04 23, 07:41)
Gal patarsit koki dydi imti FACTORY sortu su 88-89cm klubais per placiausia vieta, 00 ar 0? g.gif  4u.gif

Pasikartosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2014 05 22, 12:43)
Enura, pritariu. Jau kokia kokybė tų sijonų  doh.gif Išsitampė mano 2 dydis per užpakalį kokiais 2 dydžiais  verysad.gif O kas baisiausia tai, kad etiketėje nurodyta, kad jo nei lyginti, nei skalbti negalima. Tik valyti  doh.gif

as etiketes dar neskaiciau blush2.gif kazkaip isivaizdavau kad plaunamas rolleyes.gif Jau i valykla tai tikrai neprinesiosi jo unsure.gif As tai plausiu. Mano Ivory spalvos ir taip teplus, o dar kai taip isistampo, tai net nezinau ar valykloj jis atsistatys i savo pradine busena g.gif
Gal kas bandet skalbti jau ax.gif
Atsakyti