Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(enura @ 2014 05 20, 19:59)
taip taip taigi ir sakiau kad mazoka per rankas ir uzpakali  doh.gif  biggrin.gif nors kai nevalgius tai per uzpakali beveik gerai  lotuliukas.gif
Tai vat ir nezinau kaip butu su 4 dydziu, gali buti kad geroookai didele, jau butu kaip maisas  unsure.gif

oj tas jcrew...kiek nervu mums sugadina doh.gif biggrin.gif na dabar gal bus siek tiek lengviau pagal atsiliepimus ju psl. orientuotis
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 20, 16:43)
va kaip ir su sita suknele

zadejau tai rodausi  ax.gif 

Ar čia tik nuotrauka netinkama, bet suknelė man neypatingai atrodo ant jūsų, labai jau moteriška atrodote su ja. Nors žinoma moteriškai atrodyti irgi nėra blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 20, 20:04)
oj tas jcrew...kiek nervu mums sugadina  doh.gif  biggrin.gif na dabar gal bus siek tiek lengviau pagal atsiliepimus ju psl. orientuotis

gal, bet irgi priklausys nuo to kas rasys ir kas bus aktualu rasanciam, nemanau kad bus issamus aprasymai. o su dydziais tai vel bus vienam didinta, kitam mazinta, kaip kas megsta doh.gif biggrin.gif

QUOTE(regal @ 2014 05 20, 20:09)
Ar čia tik nuotrauka netinkama, bet suknelė man neypatingai atrodo ant jūsų, labai jau moteriška atrodote su ja. Nors žinoma moteriškai atrodyti irgi nėra blogai smile.gif

cia gal kokia 20-a nuotrauka doh.gif nezinau ar cia as ar suknele nefotogeniska, bet kazkaip sunkiai gavosi isgauti vaizda. Gal su kablais ji geriau atrodytu ir ant kudutes kokios g.gif Nors pats modelis taii geras toks, visas riebaliuku klostes po ziemos gerai slepia rolleyes.gif kas negali/nenori aptemptu nesioti tai sis modelis toks dekingas ax.gif
Imesiu ryt reklamine foto del kurios susigundziau sia suknele. Ten tikrai neblogai atrodo bigsmile.gif Matyt cia as netikes modelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 20, 20:17)
gal, bet irgi priklausys nuo to kas rasys ir kas bus aktualu rasanciam, nemanau kad bus issamus aprasymai. o su dydziais tai vel bus vienam didinta, kitam mazinta, kaip kas megsta  doh.gif  biggrin.gif
cia gal kokia 20-a nuotrauka  doh.gif nezinau ar cia as ar suknele nefotogeniska, bet kazkaip sunkiai gavosi isgauti vaizda. Gal su kablais ji geriau atrodytu ir ant kudutes kokios  g.gif Nors pats modelis taii geras toks, visas riebaliuku klostes po ziemos gerai slepia  rolleyes.gif kas negali/nenori aptemptu nesioti tai sis modelis toks dekingas  ax.gif
Imesiu ryt reklamine foto del kurios susigundziau sia suknele. Ten tikrai neblogai atrodo  bigsmile.gif Matyt cia as netikes modelis  biggrin.gif

As sia suknyte pasiskaicius irgi kad didinta emiau 00
dydi. Na tikrai ji didinta labai, tai man tiko.
Ryt apsivilksiu ir imesiu fotke ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 20 gegužės 2014 - 21:20
QUOTE(enura @ 2014 05 20, 21:04)
taip taip taigi ir sakiau kad mazoka per rankas ir uzpakali  doh.gif  biggrin.gif nors kai nevalgius tai per uzpakali beveik gerai  lotuliukas.gif
Tai vat ir nezinau kaip butu su 4 dydziu, gali buti kad geroookai didele, jau butu kaip maisas  unsure.gif

enura, kažkaip tave storina ta suknutė, žiūriu į foto kaip ne tu, visada tavo rūbai dar mažesni už mano būdavo ir per pečius tu smulkesnė, smile.gif nemanau , kad usa4 bus kaip maišas, ax.gif arba gal tau netinka tas modeliukas, bet bandyčiau gal usa4 vietoj keistis, jei labai patinka, kaip ne enura smile.gif smile.gif g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2014 05 20, 21:01)
dydi. Na tikrai ji didinta  labai, tai man tiko.

idomiai g.gif
nes man 2 mazokas, o 4 gaunasi jau mano tikras dydis, tai pagal mane gautusi, kad atitinka ax.gif
gal dar nuo figuros daug kas priklauso tada. itariu kad ji tik labai lieknutem tada ziurisi g.gif

na labai idomu bus pamatyt bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2014 05 20, 22:03)
enura, kažkaip tave storina ta suknutė, žiūriu į foto kaip ne tu, visada tavo rūbai dar mažesni už mano būdavo ir per pečius tu smulkesnė,  smile.gif nemanau , kad usa4 bus kaip maišas, ax.gif  arba gal tau netinka tas modeliukas, bet bandyčiau gal usa4 vietoj keistis, jei labai patinka, kaip ne enura smile.gif  smile.gif  g.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif kazkas tikrai ne taip su ja ir manim kartu sudejus biggrin.gif Taip ir galvojau daryti - bandyt keistis i didesni dydi arba pardavinet mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 05 20, 15:39)
gal kitos dydžio nepataikė, nes pvz aš pencil turiu 4 o šitą ėmiau 2 tai tiko kaip ir, 4 būtų tikrai buvęs per didelis

as pencil turiu 2d ir sio tokio dydzio laukiu ax.gif gaila, jei bus didelis.

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 20, 16:02)
Nezinau kodel parduoda ji, man jis superinis. Siandien dar juoda gausiu smile.gif Uz 100 Lt vargiai ar gausi geros kokybes sijona musu parduotuvese.

O Tu , berods, emei savo iprasta dydi g.gif

QUOTE(enura @ 2014 05 20, 23:09)

drinks_cheers.gif kazkas tikrai ne taip su ja ir manim kartu sudejus  biggrin.gif Taip ir galvojau daryti - bandyt keistis i didesni dydi arba pardavinet  mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
ir man nesiziuri graziai ax.gif
Atsakyti
Gavai šį S dydi ir švelniai alyvinį nu labai patiko ir su 100 cm per krūtinę gražiai krentantis, M manau būtų jau per platu ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2014 05 20, 21:01)
dydi. Na tikrai ji didinta  labai, tai man tiko.

Laukiu ir aš drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 05 21, 06:30)

O Tu , berods, emei savo iprasta dydi  g.gif

taip, as emiau savo, 0 smile.gif
Atsakyti
Aireda, tobulai su sijonu wub.gif labai dera abu kartu, bet ir atskirai super manau thumbup.gif

Gal galima nuorodą megztuko? Ar jis nuolaidinis? Nebepamenu jau..
Kaip manai, tas megzukas labiau prie "tvarkingo" džinso dera ar tiktų ir prie boyfriend tipo ar plėšytų džinsų/šortų?
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 05 21, 11:36)
Aireda, tobulai su sijonu  wub.gif  labai dera abu kartu, bet ir atskirai super manau  thumbup.gif

Gal galima nuorodą megztuko? Ar jis nuolaidinis? Nebepamenu jau..
Kaip manai, tas megzukas labiau prie "tvarkingo" džinso dera ar tiktų ir prie boyfriend tipo ar plėšytų džinsų/šortų?

https://www.jcrew.co...t...e&hash=row9
Atsakyti