Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(rozete @ 2014 05 20, 15:16)
klubai apie 95-96, liemuo 73
ir svarbiausia nesiglamžantis ir nerenkantis pūkelių smile.gif

4u.gif na mano 96-98 ir 70 liemuo. jauciu vel butu geriausiai 3 dydis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 20, 15:25)
4u.gif na mano 96-98 ir 70 liemuo. jauciu vel butu geriausiai 3 dydis  ax.gif

Na tikrai pakaks 2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 20, 15:25)
4u.gif na mano 96-98 ir 70 liemuo. jauciu vel butu geriausiai 3 dydis  ax.gif

3 jums jau būtų laisvas per liemenį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 05 20, 15:37)
Na tikrai pakaks 2  4u.gif

na ziuresim kai gausiu, visko gali buti cool.gif

QUOTE(rozete @ 2014 05 20, 15:43)
3 jums jau būtų laisvas per liemenį smile.gif

tai kad nera tokio biggrin.gif 4 tai bus per liemeni laisvas, bet 2 bijau kad per klubus nebeitilpciau

va kaip ir su sita suknele

https://www.jcrew.co...duct_detail.jsp

zadejau tai rodausi ax.gif

user posted image

komentarai buvo kad labai didinta, bet man atrodo kad nelabai unsure.gif man per rankoves ir per klubus vos vos truksta. Cia 2 dydis, 4 butu geriau arba ne rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 20, 16:43)
komentarai buvo kad labai didinta, bet man atrodo kad nelabai  unsure.gif man per rankoves ir per klubus vos vos truksta. Cia 2 dydis, 4 butu geriau arba ne  rolleyes.gif

enura, a ten rankoves taip aptemptos, ar man vaidenas? nes nelabai iziuriu g.gif

Jeigu taip, tai tada ni ni schmoll.gif Mano supratimu si suknele turi but laisvo kritimo per visur. O tos apspaustos rankos nelabai kaip atrodo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 20, 16:43)
tai kad nera tokio  biggrin.gif 4 tai bus per liemeni laisvas, bet 2 bijau kad per klubus nebeitilpciau

tai jei būtų tada biggrin.gif
Atsakyti
gavau juodaji drapey skirt, tai galiu pasakyt, kad ''spalvoti'' zymiai geriau ir efektingiau atrodo. o juodas ir liks tik juodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 20, 16:50)
enura,  a ten rankoves taip aptemptos, ar man vaidenas? nes nelabai iziuriu  g.gif

Jeigu taip, tai tada ni ni schmoll.gif Mano supratimu si suknele turi but laisvo kritimo per visur. O tos apspaustos rankos nelabai kaip atrodo.  unsure.gif

biggrin.gif
drinks_cheers.gif

O su tais "didinta" teiginiais, išties, subjektyvu labai, niekad - taip jau išeina - negali 100 proc. pasitikėt. doh.gif

Nors man apačia neblogai visai žiūrisi, tik kad tos rankovės mažumėlę aptmeptokos unsure.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 20, 17:47)
gavau juodaji drapey skirt, tai galiu pasakyt, kad ''spalvoti'' zymiai geriau ir efektingiau atrodo. o juodas ir liks tik juodu biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Man jau kelinti metai tie juodi nepatinka - nu visi vienodi biggrin.gif
Beje, o kaip derinat raudonąjį drapey? Gundaus tuos mėlynuoju, bet dvejoju, nes neturiu kažkokių tinkamų marškinukų [maikės man neee] žiūriu doh.gif , tai suku suku galvą, kad gal su sukniom lengviau prasisukčiau, nieko derinti nereiktų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 20 gegužės 2014 - 17:55
QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 20, 17:54)

Man jau kelinti metai tie juodi nepatinka - nu visi vienodi biggrin.gif
Beje, o kaip derinat raudonąjį drapey? Gundaus tuos mėlynuoju, bet dvejoju, nes neturiu kažkokių tinkamų marškinukų [maikės man neee] žiūriu doh.gif , tai suku suku galvą, kad gal su sukniom lengviau prasisukčiau, nieko derinti nereiktų  biggrin.gif 

juoda emiau tik todel, kad reikejo i darba tokio.
Raudonas dar ''otdixaet'' ant pakabos, nes nebuvo progos dar uzsidet biggrin.gif Reiks islyst po parduotuves pasizvalgyt, gal rasiu ka tinkama su juo suderint, nes idealiai kazko su juo derancio neturiu apart baltu marskiniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 20, 18:05)

Aišku rolleyes.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 20 gegužės 2014 - 18:36
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 20, 17:50)
enura,  a ten rankoves taip aptemptos, ar man vaidenas? nes nelabai iziuriu  g.gif

Jeigu taip, tai tada ni ni  schmoll.gif Mano supratimu si suknele turi but laisvo kritimo per visur. O tos apspaustos rankos nelabai kaip atrodo.  unsure.gif

Enura, as pritariu LM ax.gif Kazkas ne taip su ta suknele, nera vaizdo. Jeigu ji butu laisvesne ir per rankoves taip pat, man atrodo, butu geriau mirksiukas.gif Nors vel gi, tai tik nuotrauka, gal realiai kitaip atrodo.

Rastafarinas, ir man jau kelinti metai juodi nebepatinka, kalbu apie tokius drabuzius, kaip kelnes, sijonai, svarkai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 20, 16:50)

Jeigu taip, tai tada ni ni  schmoll.gif Mano supratimu si suknele turi but laisvo kritimo per visur.

QUOTE(Aireda @ 2014 05 20, 19:50)
Enura, as pritariu LM ax.gif Kazkas ne taip su ta suknele, nera vaizdo. Jeigu ji butu laisvesne ir per rankoves taip pat, man atrodo, butu geriau mirksiukas.gif Nors vel gi, tai tik nuotrauka, gal realiai kitaip atrodo.

taip taip taigi ir sakiau kad mazoka per rankas ir uzpakali doh.gif biggrin.gif nors kai nevalgius tai per uzpakali beveik gerai lotuliukas.gif
Tai vat ir nezinau kaip butu su 4 dydziu, gali buti kad geroookai didele, jau butu kaip maisas unsure.gif

Papildyta:
ir dar man visada atrode, kad tos rankoves tiesaus kirpimo, o jos pasirodo su mankietuku su sagutem rolleyes.gif
Atsakyti