Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(Mrs. @ 2014 05 17, 20:56)
Kai vel bus sale, gal imes dar. As mamai large "nukoviau". O su tuo dzinsiniu sijonu nepasiseke, man gerokai per didelis, laukiu mazesnio.

Su kokiais klubais koks dydis per didelis Jums?
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 17, 15:49)
Dekui, Inga  4u.gif Taip, tipiskas tippi's biggrin.gif

oi kaip gerai drinks_cheers.gif kad tipiškas yahoo.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2014 05 17, 12:57)
Jei nepaslaptis, uz kiek "nukovete"? blush2.gif  mirksiukas.gif

uz $67.49.

QUOTE(Dzinte @ 2014 05 17, 12:57)
Su kokiais klubais koks dydis per didelis Jums?

per klubus 94 cm, emiau 28 dydi.
Atsakyti
enura, ar dar negavai sito sijono g.gif

user posted image

as savojo dar laukiu...kazi kodel isparduotuvej jie parduodami g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 05 20, 14:15)

user posted image

as savojo dar laukiu...kazi kodel isparduotuvej jie parduodami  g.gif  ax.gif

dar ne, sia arba kita savaite jau gausiu.

nezinau ko parduoda biggrin.gif reik paklaust tu kas pardavineja ax.gif
Atsakyti
bent jau aš tai pardavinėju be labai rimtos priežasties biggrin.gif tik kad per ilgas jis man truputį, jei niekam nereiks pamąstysiu apie patrumpinimą smile.gif gal kitos dydžio nepataikė, nes pvz aš pencil turiu 4 o šitą ėmiau 2 tai tiko kaip ir, 4 būtų tikrai buvęs per didelis
Atsakyti
Nezinau kodel parduoda ji, man jis superinis. Siandien dar juoda gausiu smile.gif Uz 100 Lt vargiai ar gausi geros kokybes sijona musu parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 05 20, 14:39)
bent jau aš tai pardavinėju be labai rimtos priežasties biggrin.gif tik kad per ilgas jis man truputį, jei niekam nereiks pamąstysiu apie patrumpinimą smile.gif gal kitos dydžio nepataikė, nes pvz aš pencil turiu 4 o šitą ėmiau 2 tai tiko kaip ir, 4 būtų tikrai buvęs per didelis

o su kokiais klubais 2 tiko? ax.gif nes as jau kazkaip irgi pradejau abejoti ar nebus 4 per didelis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 05 20, 14:15)

user posted image

as savojo dar laukiu...kazi kodel isparduotuvej jie parduodami  g.gif  ax.gif

Man per ilgas.. Ir prie jo tik aukstakulniai, o man su jais beda... ax.gif Bet iš esmes, tikrai fainas,neskystas...
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 20, 16:02)
Nezinau kodel parduoda ji, man jis superinis. Siandien dar juoda gausiu smile.gif Uz 100 Lt vargiai ar gausi geros kokybes sijona musu parduotuvese.

jau dabar taip gailiuois, kad neėmiau jo kai buvo -50 nuolaida, kaži dar verta sulaukti tokiso nuolaidos kad už 30 dol ji pasigaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 05 20, 15:09)
jau dabar taip gailiuois, kad neėmiau jo kai buvo -50 nuolaida, kaži dar verta sulaukti tokiso nuolaidos kad už 30 dol ji pasigaut g.gif

gal dar ir bus kada tokia nuolaida. arba isparduotuvej gaudyt tinkama dydi uz tokia kaina kai kas pirko.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 20, 15:04)
o su kokiais klubais 2 tiko?  ax.gif nes as jau kazkaip irgi pradejau abejoti ar nebus 4 per didelis  unsure.gif

klubai apie 95-96, liemuo 73

QUOTE(cereza @ 2014 05 20, 15:09)
Man per ilgas.. Ir prie jo tik aukstakulniai, o man su jais beda...  ax.gif Bet iš esmes, tikrai fainas,neskystas...

ir svarbiausia nesiglamžantis ir nerenkantis pūkelių smile.gif
Atsakyti