Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(micefee @ 2014 05 05, 12:21)
Patarkit, ką daryti? Nusiunčia balandžio 10 dieną tarpininkei užsakymą, parašė, kad nupirkta, o skaičiukų dar nėra. Rašiau prieš kelias dienas, sakė, kad kartais tipo dalim siunčia ir ne viską gavo. Vakar paklausiau, ką gavo ir gal man tada užsakinėti iš naujo kol prekių yra, tai nieko kol kas neatrašė. Gal aš tada galiu atšaukti tą savo užsakymą. Jau mėnuo praėjo, kažkokia nesąmonė, kad J Crew tiek ilgai siųstų.

Gal ir ilgokai siuncia parduotuve. g.gif Mano kovo 29 dienos uzsakymas, skaiciukus tik balandzio 25d. gavau.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 05 05, 13:21)
Patarkit, ką daryti? Nusiunčia balandžio 10 dieną tarpininkei užsakymą, parašė, kad nupirkta, o skaičiukų dar nėra. Rašiau prieš kelias dienas, sakė, kad kartais tipo dalim siunčia ir ne viską gavo. Vakar paklausiau, ką gavo ir gal man tada užsakinėti iš naujo kol prekių yra, tai nieko kol kas neatrašė. Gal aš tada galiu atšaukti tą savo užsakymą. Jau mėnuo praėjo, kažkokia nesąmonė, kad J Crew tiek ilgai siųstų.

Būna ir su kriu visko, esu tippio skaičių laukusi daugiau nei mėnesį doh.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

kaip seniai seniai čia lankiausi smile.gif Bijau atkristi vėl šia liga biggrin.gif

Gal kuri turite šią suknytę? Domina kokybė, na ir ar realiai graži ji smile.gif

http://factory.jcrew...isFromSale=true
Atsakyti
gal kas su 97cm klubais šią turite? krūtinė tai 87cm. nežinia į kurį dydį taikytis 4 ar 6 g.gif

https://www.jcrew.co...f...e&hash=row7
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 05 05, 14:24)
as irgi ziuriu ziuriu i sita. Tik, idomu, ar medvilne factory nesitampo labai. Blonde komentavo ji, buvo parsisiuntusi, sake patiko, tik rankoves stulpeliu megztos (priartinus matosi, todel grazinomo), tad del sios priezasties grazino. Bet va koki dydi eme, nepamenu  smile.gif atrodo S

O gal uzmatet kur nors kaip jis realiai atrodo ant zmogaus? g.gif
Atsakyti
Man tai dažniausiai jau būna taip, jei jau nesulaukiu ilgai skaičių, parašau, ir gauna atsakymą - parduotuvė neatsiuntė. Tai dažniausiai jau ženklas būna, jei per dvi sav skaičiukai negauti - nebus ir džiaugsmo biggrin.gif
Atsakyti
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row7 gal yra jau gavusiu sia suknute ir gali pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2014 05 05, 14:01)
Būna ir su kriu visko, esu tippio skaičių laukusi daugiau nei mėnesį doh.gif

Bet tai čia gal ne kriu problema, o tarpininkės. Na man neįsivaizduojama, kad prekes siųstų visą mėnesį , tuo labiau Amerikoje, kur yra tokia konkurencinė kova...
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 05 05, 16:46)
Bet tai čia gal ne kriu problema, o tarpininkės. Na man neįsivaizduojama, kad prekes siųstų visą mėnesį , tuo labiau Amerikoje, kur yra tokia konkurencinė kova...

Bet kad per tą tarpininkę dažnai perku ir viskas ok būna.. gal tiesiog kriu neprirašė backordered ar kaip ten jie rašo ir neturėjo sandėliuose tuo metu kai užsakinėjau.
Atsakyti
Merginos, o esat kuri pastebėjusios, ar buvę kada tokie auskarai Crew [PYRAMID-STUDDED CRYSTAL], kaip prie šios apyrankės?
user posted image
Lyg mačiau kažkur foto Internetuose.
- Ar seniai jie bebuvo prekyboj, ar kažin beįmeta dar kada?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 05, 20:24)
Merginos, o esat kuri pastebėjusios, ar buvę kada tokie auskarai Crew [PYRAMID-STUDDED CRYSTAL], kaip prie šios apyrankės?
user posted image
Lyg mačiau kažkur foto Internetuose.
- Ar seniai jie bebuvo prekyboj, ar kažin beįmeta dar kada?

rastafarinas, smagi apyranke?
Gal tokius turi omenyje kaip nuorodoje? Man atrodo, tai kazkokia seniena g.gif
auskarai
Dar cia jie yra

Gal galima parinkti tokio stiliaus: piramid stud. Tik, aisku, reiketu, kad metalo spalva butu panasi mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 05, 19:49)
rastafarinas, smagi apyranke?

Labuką 4u.gif ,
Dėkui, - taip, tuos smile.gif .
Apie apyrankę kaip tik šiuo metu svarstau, ar griebt [užbūrė tas mirgėjimas vėrinio - senienos biggrin.gif], tai štai ir sumąsčiau, kad auskarai prie viso derinio būt tobula, tačiau pati nesu jų užsekusi Crew. Tai tikrai bus seniena, ar 'posenienė' kokia, matyt biggrin.gif
Pagalvosiu / teks pagalvoti biggrin.gif ir apie kitus variantus auskarams, matyt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 05 gegužės 2014 - 20:38