Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(Aireda @ 2014 05 17, 10:25)
enura, tiksliai aprasei, toks ir yra tas audinys. As ji irgi kitaip isivaizdavau. Man atrode bus blizgus nepermatomas silkas, kaip ir suknele.

O koks ilgis tos sukneles tau?

vat ilgis tai labai geras, labai padorus biggrin.gif tinkama i darba butu drinks_cheers.gif Su ~168cm ji man iki keliu 4u.gif
Atsakyti
Gold stripe dress 2 dydis
[nesupr. tik kodėl net pakeitus į US kainas LTL rodo doh.gif biggrin.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 17 gegužės 2014 - 11:21
QUOTE(enura @ 2014 05 17, 12:20)
vat ilgis tai labai geras, labai padorus  biggrin.gif tinkama i darba butu  drinks_cheers.gif Su ~168cm ji man iki keliu  4u.gif

Tai gerai, ilgis dar pakenciamas ax.gif Bet nesu maciusi internete grazios realios nuotraukos su sia suknele g.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 17, 12:20)

[nesupr. tik kodėl net pakeitus į US kainas LTL rodo  doh.gif  biggrin.gif ]

Galima pakeisti sali i Canada, tada vel i USA. Dazniausiai rodo jau dolerius, bet ne visada.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 17, 12:36)
Tai gerai, ilgis dar pakenciamas ax.gif Bet nesu maciusi internete grazios realios nuotraukos su sia suknele g.gif

Iki uzsisakant as irgi neradau nei vienos realios grazios schmoll.gif Bet va reklamine viena radau, del to ir surizikavau ax.gif
Kaip tik dabar dar karta pasimatavau, tai kaip ir gal gera g.gif praeita karta po vakarienes matavausi tai mazoka pasirode lotuliukas.gif
Padariau foto tai imesiu ir jusu teismui, tik dabar islekiam is namu tai arba ryt arba pirmadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2014 05 17, 11:44)
I pirma klausima kaip suprantu yra. I antra - nezinau kaip
Factory, bet Jcrew glamzosi sie sijonai.

Dzinte, dekui 4u.gif
faini man tie sijonukai, bet vat ir bijau glamžymosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 16, 22:05)
Dekui visoms uz komplimentus 4u.gif

dar aš pagirsiu jus, aireda, be galo gražus wub.gif wub.gif čia kas jis tipiukas tipo, jo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 17 gegužės 2014 - 14:27
QUOTE(inga_ @ 2014 05 17, 15:26)
dar aš pagirsiu jus, aireda, be galo gražus wub.gif  wub.gif  čia kas jis tipiukas tipo, jo?

Dekui, Inga 4u.gif Taip, tipiskas tippi's biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2014 05 16, 21:12)
Labai Jums Aciu 4u.gif Super graziai atrodo. thumbup.gif  Kiek suprantu, megztukai jau isparduoti, gaila verysad.gif

tai gal dar atsiras norimas dydis, bent jau šiandien rodo kad yra xs ir xl dydžiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 05 17, 16:07)
tai gal dar atsiras norimas dydis, bent jau šiandien rodo kad yra xs ir xl dydžiai smile.gif

Aciu, kad parasete 4u.gif Man tinka XS dydis, bet jokios nuolaidos jam netaiko, tai kaina gan didele gausis doh.gif
Atsakyti
Aireda, ISPUDINGAI atrodo tiek megztukas , tiek komplektas su sijonu thumbup.gif

Labai noreciau ir sau tokio biggrin.gif Megztuko tai ypac wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2014 05 17, 12:26)
Aciu, kad parasete 4u.gif  Man tinka XS dydis, bet jokios nuolaidos jam netaiko, tai kaina gan didele gausis doh.gif

Kai vel bus sale, gal imes dar. As mamai large "nukoviau". O su tuo dzinsiniu sijonu nepasiseke, man gerokai per didelis, laukiu mazesnio.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. @ 2014 05 17, 20:56)
Kai vel bus sale, gal imes dar. As mamai large "nukoviau". O su tuo dzinsiniu sijonu nepasiseke, man gerokai per didelis, laukiu mazesnio.

Jei nepaslaptis, uz kiek "nukovete"? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti