Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

Dekui visoms uz komplimentus 4u.gif

megztuko nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 16, 22:05)
Dekui visoms uz komplimentus 4u.gif

megztuko nuoroda

Labai Jums Aciu 4u.gif Super graziai atrodo. thumbup.gif Kiek suprantu, megztukai jau isparduoti, gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 16, 16:54)
Negaliu nepasidziaugti naujausiu savo Jcrew pirkiniu biggrin.gif Atkeliavo megztukas

Aireda, thumbup.gif pirmoj foto kaip is jcrew reklamines wub.gif super atrodo ir netgi sijono spalva sioje nuotraukoje panasi i reklamine bigsmile.gif
As S dydi sio megztuko gaudziau, kol kas nesekmingai verysad.gif

o kaip tos geles atspaustos ant megztuko g.gif ar ten silkas uzsiutas ant virsaus? ax.gif nelabai nagrinejausi blush2.gif

As vis ruosiu komentara apie silk dress in antique floral, bet vis neprisiruosiu blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aireda, tikrai labai grazus derinys! Si karta is tiesu vertejo pasitiket kriu stilistais smile.gif Ir jum tinka labai.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 16, 22:18)
<...>
o kaip tos geles atspaustos ant megztuko  g.gif ar ten silkas uzsiutas ant virsausax.gif nelabai nagrinejausi  blush2.gif

As vis ruosiu komentara apie silk dress in antique floral, bet vis neprisiruosiu   blush2.gif  rolleyes.gif

Ir man įdomu smile.gif.
- Laukiam suknutės reportažo smile.gif [aš tai persigalvojau dėl jos, iškeičiau į ne Crew, bet 50's stiliaus , nes vež mane dabar labai biggrin.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 17 gegužės 2014 - 07:43
QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 17, 07:43)
Ir man įdomu smile.gif.
- Laukiam suknutės reportažo  smile.gif [aš tai persigalvojau dėl jos, iškeičiau į ne Crew, bet 50's stiliaus , nes vež mane dabar labai biggrin.gif ]

tai vat del fotoreportazo trukumo ir nerasau dar nieko rolleyes.gif tai salta, tai tamsu, tai siaip nuotaikos nebuvo maivytis pries veidrodi blush2.gif smile.gif
jeigu trumpai tai patiko ji man, gaila kad mazoka unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 17 gegužės 2014 - 09:47
enura, megztuko priekio audinys matosi sioje nuotraukoje. Jis dvigubas, plonas, dar yra pamusalas. Nieko ten neissiuvineta ir neisspausta, tiesiog toks audinys. Neturiu nieko is jcrew panasaus audinio. Mano turimos silkines palaidines kitokio audinio.

O koks sukneles audinys? Jis gal blizgus silkas? Nes sitas yra matinis silkas. Kurioje vietoje suknele tau per maza?

Net neturejau didelio noro pirkti si megztuka, bet kai aptikau netycia savo dydi, smalsumas nugalejo, nesitikejau, kad uzsakys biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 17 gegužės 2014 - 09:59
Aireda, nu labai graziai atrodo megztukas. wub.gif o tu ji skalbsi ar nesi i valykla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 17, 09:58)
enura, megztuko priekio audinys matosi sioje nuotraukoje. Jis dvigubas, plonas, dar yra pamusalas. Nieko ten neissiuvineta ir neisspausta, tiesiog toks audinys. Neturiu nieko is jcrew panasaus audinio. Mano turimos silkines palaidines kitokio audinio.

O koks sukneles audinys? Jis gal blizgus silkas? Nes sitas yra matinis silkas. Kurioje vietoje suknele tau per maza?

Net neturejau didelio noro pirkti si megztuka, bet kai aptikau netycia savo dydi, smalsumas nugalejo, nesitikejau, kad uzsakys biggrin.gif

user posted image

supratau, ten megztuko priekis visas ne megztas bet isiutas silkas su pamusalu taip? Ir kaip suprantu silkas bus tas pats kaip sukneles. Jis plonas, persvieciamas, t.y. sifoninis. Matinis. O po juo yra pamusalas. Dvigubas audinys gaunasi. Jau ka supratau iskart, kad tokia tik i valykla nest unsure.gif O su megztuku irgi tas pats turbut g.gif
As kai pirkau kazkodel isisvaizdavai kad tai bus blizgaus nepermatomo silkinio audinio suknele, o cia vat pasirodo visai kitaip rolleyes.gif
Papildyta:
Dar pamaciau kad i viena klausima neatsakiau. Mazoka ji man per rankoves, bet ten yra sagutes, tai blogiausiu atveju manau galima butu perkelti jas. Ir dar siek tiek per uzpakali plocio truksta rolleyes.gif butu kokiais 1- 2 cm platesne butu lux. Taip ramiai stovint kaip ir nieko atrodo, bet va jeigu pakeliu rankas ar pasilenkiu, tai paskui ji man ant mano riesto uzpakalio ir lieka pasikelus doh.gif reik taisytis nuolat. Ir kadangi tiek nedaug truksta, tai bijau kad 4 dydis gali buti jau zymiai didokas unsure.gif Siaip man ji nepasirode ziauriai didinta kaip, man rodos, Gigi rase ir buvo ilindusi i 2 dydziais mazesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 05 17, 11:07)
Aireda, nu labai graziai atrodo megztukas.  wub.gif  o tu ji skalbsi ar nesi i valykla? g.gif

Lyn 4u.gif net nezinau, galvojau ir apie valykla g.gif Bet as nepuolu rubu iskart skalbti, jeigu nera butinybes. O ir siaip daznai keiciu, tai tikiuosi panesiosiu dar kuri laika ax.gif biggrin.gif

QUOTE(enura @ 2014 05 17, 11:16)
supratau, ten megztuko priekis visas ne megztas bet isiutas silkas su pamusalu taip? Ir  kaip suprantu silkas bus tas pats kaip sukneles. Jis plonas, persvieciamas, t.y. sifoninis. Matinis.  O po juo yra pamusalas. Dvigubas audinys gaunasi. Jau ka supratau iskart, kad tokia tik i valykla nest  unsure.gif O su megztuku irgi tas pats turbut  g.gif
As kai pirkau kazkodel isisvaizdavai kad tai bus blizgaus nepermatomo silkinio audinio suknele, o cia vat pasirodo visai kitaip  rolleyes.gif

enura, tiksliai aprasei, toks ir yra tas audinys. As ji irgi kitaip isivaizdavau. Man atrode bus blizgus nepermatomas silkas, kaip ir suknele.

O koks ilgis tos sukneles tau?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
du klausimėliai, gal bus žinančiu:
Ar yra koks kodukas Factory?
Ar Factory pencil skirt in double-serge cotton nesiglamžo labai?
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2014 05 17, 11:36)
Labas rytas  4u.gif
du klausimėliai, gal bus žinančiu:
Ar yra koks kodukas Factory?
Ar Factory pencil skirt in double-serge cotton nesiglamžo labai?

I pirma klausima kaip suprantu yra. I antra - nezinau kaip
Factory, bet Jcrew glamzosi sie sijonai.
Atsakyti