Dekui visoms uz komplimentus
megztuko nuoroda
QUOTE(Aireda @ 2014 05 16, 22:05)
Labai Jums Aciu Super graziai atrodo. Kiek suprantu, megztukai jau isparduoti, gaila
QUOTE(Aireda @ 2014 05 16, 16:54)
Negaliu nepasidziaugti naujausiu savo Jcrew pirkiniu Atkeliavo megztukas
Aireda, pirmoj foto kaip is jcrew reklamines super atrodo ir netgi sijono spalva sioje nuotraukoje panasi i reklamine
As S dydi sio megztuko gaudziau, kol kas nesekmingai
o kaip tos geles atspaustos ant megztuko ar ten silkas uzsiutas ant virsaus? nelabai nagrinejausi
As vis ruosiu komentara apie silk dress in antique floral, bet vis neprisiruosiu
Aireda, tikrai labai grazus derinys! Si karta is tiesu vertejo pasitiket kriu stilistais Ir jum tinka labai.
QUOTE(enura @ 2014 05 16, 22:18)
<...>
o kaip tos geles atspaustos ant megztuko ar ten silkas uzsiutas ant virsaus? nelabai nagrinejausi
As vis ruosiu komentara apie silk dress in antique floral, bet vis neprisiruosiu
Ir man įdomu .
- Laukiam suknutės reportažo [aš tai persigalvojau dėl jos, iškeičiau į ne Crew, bet 50's stiliaus , nes vež mane dabar labai ]
QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 17, 07:43)
Ir man įdomu .
- Laukiam suknutės reportažo [aš tai persigalvojau dėl jos, iškeičiau į ne Crew, bet 50's stiliaus , nes vež mane dabar labai ]
tai vat del fotoreportazo trukumo ir nerasau dar nieko tai salta, tai tamsu, tai siaip nuotaikos nebuvo maivytis pries veidrodi
jeigu trumpai tai patiko ji man, gaila kad mazoka
enura, megztuko priekio audinys matosi sioje nuotraukoje. Jis dvigubas, plonas, dar yra pamusalas. Nieko ten neissiuvineta ir neisspausta, tiesiog toks audinys. Neturiu nieko is jcrew panasaus audinio. Mano turimos silkines palaidines kitokio audinio.
O koks sukneles audinys? Jis gal blizgus silkas? Nes sitas yra matinis silkas. Kurioje vietoje suknele tau per maza?
Net neturejau didelio noro pirkti si megztuka, bet kai aptikau netycia savo dydi, smalsumas nugalejo, nesitikejau, kad uzsakys
O koks sukneles audinys? Jis gal blizgus silkas? Nes sitas yra matinis silkas. Kurioje vietoje suknele tau per maza?
Net neturejau didelio noro pirkti si megztuka, bet kai aptikau netycia savo dydi, smalsumas nugalejo, nesitikejau, kad uzsakys
QUOTE(Aireda @ 2014 05 17, 09:58)
enura, megztuko priekio audinys matosi sioje nuotraukoje. Jis dvigubas, plonas, dar yra pamusalas. Nieko ten neissiuvineta ir neisspausta, tiesiog toks audinys. Neturiu nieko is jcrew panasaus audinio. Mano turimos silkines palaidines kitokio audinio.
supratau, ten megztuko priekis visas ne megztas bet isiutas silkas su pamusalu taip? Ir kaip suprantu silkas bus tas pats kaip sukneles. Jis plonas, persvieciamas, t.y. sifoninis. Matinis. O po juo yra pamusalas. Dvigubas audinys gaunasi. Jau ka supratau iskart, kad tokia tik i valykla nest O su megztuku irgi tas pats turbut
As kai pirkau kazkodel isisvaizdavai kad tai bus blizgaus nepermatomo silkinio audinio suknele, o cia vat pasirodo visai kitaip
Papildyta:
Dar pamaciau kad i viena klausima neatsakiau. Mazoka ji man per rankoves, bet ten yra sagutes, tai blogiausiu atveju manau galima butu perkelti jas. Ir dar siek tiek per uzpakali plocio truksta butu kokiais 1- 2 cm platesne butu lux. Taip ramiai stovint kaip ir nieko atrodo, bet va jeigu pakeliu rankas ar pasilenkiu, tai paskui ji man ant mano riesto uzpakalio ir lieka pasikelus reik taisytis nuolat. Ir kadangi tiek nedaug truksta, tai bijau kad 4 dydis gali buti jau zymiai didokas Siaip man ji nepasirode ziauriai didinta kaip, man rodos, Gigi rase ir buvo ilindusi i 2 dydziais mazesne
QUOTE(Lyn @ 2014 05 17, 11:07)
Aireda, nu labai graziai atrodo megztukas. o tu ji skalbsi ar nesi i valykla?
Lyn net nezinau, galvojau ir apie valykla Bet as nepuolu rubu iskart skalbti, jeigu nera butinybes. O ir siaip daznai keiciu, tai tikiuosi panesiosiu dar kuri laika
QUOTE(enura @ 2014 05 17, 11:16)
supratau, ten megztuko priekis visas ne megztas bet isiutas silkas su pamusalu taip? Ir kaip suprantu silkas bus tas pats kaip sukneles. Jis plonas, persvieciamas, t.y. sifoninis. Matinis. O po juo yra pamusalas. Dvigubas audinys gaunasi. Jau ka supratau iskart, kad tokia tik i valykla nest O su megztuku irgi tas pats turbut
As kai pirkau kazkodel isisvaizdavai kad tai bus blizgaus nepermatomo silkinio audinio suknele, o cia vat pasirodo visai kitaip
enura, tiksliai aprasei, toks ir yra tas audinys. As ji irgi kitaip isivaizdavau. Man atrode bus blizgus nepermatomas silkas, kaip ir suknele.
O koks ilgis tos sukneles tau?
Labas rytas
du klausimėliai, gal bus žinančiu:
Ar yra koks kodukas Factory?
Ar Factory pencil skirt in double-serge cotton nesiglamžo labai?
QUOTE(Ausriausias @ 2014 05 17, 11:36)
Labas rytas
I pirma klausima kaip suprantu yra. I antra - nezinau kaip
Factory, bet Jcrew glamzosi sie sijonai.