Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

Siauros
Atsakyti
Negaliu nepasidziaugti naujausiu savo Jcrew pirkiniu biggrin.gif Atkeliavo megztukas, tai pakomentuosiu ax.gif
Dydis XS, siek tiek didesnis, nei iprasti jcrew tippi, bet kadangi jo priekis turi laisvai kristi, tai guli graziai. Priekis ne blizgus, kaip isivaizdavau is jcrew nuotraukos, o matinis, toks, sakyciau, vintazinis. Spalvos prislopintos, ne tokios ryskios, kaip jcrew foto. Mano akimis, megztukas labai dera prie ivairaus atspalvio dzinso, priduoda dzinsui siek tiek puosnumo, bet kartu ir ne per puosnus kasdienai.
Zodziu, tai labiausiai vyke mano pirkiniai pastaruoju metu is jcrew smile.gif

user posted imageuser posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 16, 16:54)
Negaliu nepasidziaugti naujausiu savo Jcrew pirkiniu biggrin.gif Atkeliavo megztukas, tai pakomentuosiu ax.gif
Dydis XS, siek tiek didesnis, nei iprasti jcrew tippi, bet kadangi jo priekis turi laisvai kristi, tai guli graziai. Priekis ne blizgus, kaip isivaizdavau is jcrew nuotraukos, o matinis, toks, sakyciau, vintazinis. Spalvos prislopintos, ne tokios ryskios, kaip jcrew foto. Mano akimis, megztukas labai dera prie ivairaus atspalvio dzinso, priduoda dzinsui siek tiek puosnumo, bet kartu ir ne per puosnus kasdienai.
Zodziu, tai labiausiai vyke mano pirkiniai pastaruoju metu is jcrew smile.gif

ir vel tris kartus valiooooooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tikrai, kad labai subtiliai ir zaviai jis ziurisi su dzinsu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 16, 17:56)
ir vel tris kartus valiooooooo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
tikrai, kad labai subtiliai ir zaviai jis ziurisi su dzinsu  wub.gif  4u.gif

LaimingaMergina mirksiukas.gif 4u.gif Tikrai, si karta Jcrew stilistai neapgavo, abu rubai puikiai dera kartu (sijonas ir megztinis) biggrin.gif
Atsakyti
Aireda,su sijonuku kaip ant manekenes foto:)super!bet iki pilno komplekto kaklo papuosalo reiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 16, 12:10)
I auskraru tema, gavau siandien factorio auskariukus. Esu labai patenkinta. Labai grazus, ryskus, ispudingi.

Geras. Iš foto įsivaizdavau juo estant daug mažesnius. Jums tinka 4u.gif

Labai gražiai jums tinka visas derinys 4u.gif. Megztinukas apskritai atrodo nesunkiai derinamas, ir kartu - labai iškirtinis, tad kaip minimum dvigubai vykęs pirkinys biggrin.gif
O sijono spalva - puiki, man patinka. Bet jau rodos gyriau tą spalvą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 16 gegužės 2014 - 17:20
QUOTE(vilmabu @ 2014 05 16, 18:08)
Aireda,su sijonuku kaip ant manekenes foto:)super!bet iki pilno komplekto kaklo papuosalo reiktu biggrin.gif

vilmabu, tai jau tikrai, iki pilnos laimes tik papuosalo ir truksta biggrin.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 16, 18:18)
Geras. Iš foto įsivaizdavau juo estant daug mažesnius. Jums tinka  4u.gif

Labai gražiai jums tinka visas derinys  4u.gif Megztinukas apskritai atrodo nesunkiai derinamas, ir kartu - to labai iškirtinis, tad kaip minimum dvigubai vykęs pirkinys  biggrin.gif
O sijono spalva irgi liuks, man patinka. Bet jau rodos gyriau tą spalvą  biggrin.gif

Ir as tuos Aleja.lt auskarus daug mazesnius isivaizdavau. Didesni atrodo ispudingiau mirksiukas.gif

rastafarinas, dekui 4u.gif Ir man pasirode, kad megztinis nesunkiai derinamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aireda super nerealiai atrodo 100 balu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Aireda, puiku, labai labai wub.gif
Atsakyti

och wub.gif bet tikrai, kaip s atrodo..
Atsakyti
O gal galite ikelti to grazaus megztuko nuoroda? Toki sijonuka gavau, dabar prireike megztuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Nerealiai megztukas ir visas derinys su sijonu wub.gif
Atsakyti