Siauros
Negaliu nepasidziaugti naujausiu savo Jcrew pirkiniu Atkeliavo megztukas, tai pakomentuosiu
Dydis XS, siek tiek didesnis, nei iprasti jcrew tippi, bet kadangi jo priekis turi laisvai kristi, tai guli graziai. Priekis ne blizgus, kaip isivaizdavau is jcrew nuotraukos, o matinis, toks, sakyciau, vintazinis. Spalvos prislopintos, ne tokios ryskios, kaip jcrew foto. Mano akimis, megztukas labai dera prie ivairaus atspalvio dzinso, priduoda dzinsui siek tiek puosnumo, bet kartu ir ne per puosnus kasdienai.
Zodziu, tai labiausiai vyke mano pirkiniai pastaruoju metu is jcrew
Dydis XS, siek tiek didesnis, nei iprasti jcrew tippi, bet kadangi jo priekis turi laisvai kristi, tai guli graziai. Priekis ne blizgus, kaip isivaizdavau is jcrew nuotraukos, o matinis, toks, sakyciau, vintazinis. Spalvos prislopintos, ne tokios ryskios, kaip jcrew foto. Mano akimis, megztukas labai dera prie ivairaus atspalvio dzinso, priduoda dzinsui siek tiek puosnumo, bet kartu ir ne per puosnus kasdienai.
QUOTE(Aireda @ 2014 05 16, 16:54)
Negaliu nepasidziaugti naujausiu savo Jcrew pirkiniu Atkeliavo megztukas, tai pakomentuosiu
ir vel tris kartus valiooooooo
tikrai, kad labai subtiliai ir zaviai jis ziurisi su dzinsu
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 16, 17:56)
ir vel tris kartus valiooooooo
LaimingaMergina Tikrai, si karta Jcrew stilistai neapgavo, abu rubai puikiai dera kartu (sijonas ir megztinis)
Aireda,su sijonuku kaip ant manekenes foto:)super!bet iki pilno komplekto kaklo papuosalo reiktu
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 16, 12:10)
I auskraru tema, gavau siandien factorio auskariukus. Esu labai patenkinta. Labai grazus, ryskus, ispudingi.
Geras. Iš foto įsivaizdavau juo estant daug mažesnius. Jums tinka
Labai gražiai jums tinka visas derinys . Megztinukas apskritai atrodo nesunkiai derinamas, ir kartu - labai iškirtinis, tad kaip minimum dvigubai vykęs pirkinys
O sijono spalva - puiki, man patinka. Bet jau rodos gyriau tą spalvą
QUOTE(vilmabu @ 2014 05 16, 18:08)
Aireda,su sijonuku kaip ant manekenes foto:)super!bet iki pilno komplekto kaklo papuosalo reiktu
vilmabu, tai jau tikrai, iki pilnos laimes tik papuosalo ir truksta
QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 16, 18:18)
Geras. Iš foto įsivaizdavau juo estant daug mažesnius. Jums tinka
Labai gražiai jums tinka visas derinys Megztinukas apskritai atrodo nesunkiai derinamas, ir kartu - to labai iškirtinis, tad kaip minimum dvigubai vykęs pirkinys
O sijono spalva irgi liuks, man patinka. Bet jau rodos gyriau tą spalvą
Labai gražiai jums tinka visas derinys Megztinukas apskritai atrodo nesunkiai derinamas, ir kartu - to labai iškirtinis, tad kaip minimum dvigubai vykęs pirkinys
O sijono spalva irgi liuks, man patinka. Bet jau rodos gyriau tą spalvą
Ir as tuos Aleja.lt auskarus daug mazesnius isivaizdavau. Didesni atrodo ispudingiau
rastafarinas, dekui Ir man pasirode, kad megztinis nesunkiai derinamas
Aireda super nerealiai atrodo 100 balu
Aireda, puiku, labai labai
och bet tikrai, kaip s atrodo..
O gal galite ikelti to grazaus megztuko nuoroda? Toki sijonuka gavau, dabar prireike megztuko
Nerealiai megztukas ir visas derinys su sijonu