Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(linamog @ 2014 05 16, 12:19)
Sia nuoroda atsidarius man antivirusine suveike. unsure.gif

unsure.gif Shourouk.com

papuosalai

Yra panasumu su jcrew, nes tos pacios tendencijos, bet jcrew man subtilesni ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 16 gegužės 2014 - 11:28
QUOTE(Aireda @ 2014 05 16, 12:25)
unsure.gif Shourouk.com

papuosalai

Aha, matau, kad ne kokia pabaisa, bet kazkodel raudona errora ismete. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 16, 12:17)

Lauryna50
, tikrai panasus i Jcrew tie papuosalai, bet tai prancuzu dizaineres Shourouk papuosalai mirksiukas.gif
Shourouk
LL aksesuarai

Aireda, ar dėvi džins sijonuką? Aš vis tik susigundžiau, nors spalvytė nėra 100% ta, kokios norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 16, 12:25)
Yra panasumu su jcrew, nes tos pacios tendencijos, bet jcrew man subtilesni ax.gif

O konkreciai auskarai anr virselio?
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 05 16, 12:31)
Aireda, ar dėvi džins sijonuką? Aš vis tik susigundžiau, nors spalvytė nėra 100% ta, kokios norėčiau  smile.gif

Lauryna50, nedeviu, nes per salta man su juo ir plikom kojom verysad.gif
Taip, ir man nera spalva tokia, kokios is tikruju noreciau, bet negaliu pasakyti, kad negrazi to sijono spalva mirksiukas.gif

QUOTE(linamog @ 2014 05 16, 12:35)
O konkreciai auskarai anr virselio?

Kas ten zino, kuo jie ten is tikruju papuose ta modeli, bet reklamuoja tai Shourouk aksesuarus, reikia suprasti, kad ir auskarai jos.
user posted image
Atsakyti
I auskraru tema, gavau siandien factorio auskariukus. Esu labai patenkinta. Labai grazus, ryskus, ispudingi.
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri nors turit koki drabuzeli, kurio spalva Dusty Quartz? Noriu sitos bliuskytes, bet bijau prasauti pro sali, nes pirkau maikyte Dusty Petal, tai nuotraukoj ji graziai rausva, o gyvai lasisos/kuno spalvos doh.gif nenoriu, kda ir su sita panasiai butu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaitesn o sis sijonukas kazin labai jau trumpas butu? g.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kn_QjHC
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 05 16, 13:37)
Mergaitesn o sis sijonukas kazin labai jau trumpas butu? g.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kn_QjHC

Dydi raso ju psl.
Butu 14 1/2" long, t.y. 36,83 cm
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 16, 13:10)
I auskraru tema, gavau siandien factorio auskariukus. Esu labai patenkinta. Labai grazus, ryskus, ispudingi.

Kadangi auskaru neprimatau normaliai, tai klausiu apie sijona - is KUR? lotuliukas.gif
Atsakyti
J crew pernykstis ar uzpernykstis. Turejau 24 dydi lysna, tiksliau gal dar turiu smile.gif reiktu pasitikslint wink.gif

Atsakyti
Merginos patarkit ax.gif
Turėjau XXS Boyfriend ir XXS Merino Zip shoulder megztukus, tai vos rankas įgrūdau į rankoves. Kaip yra su XXS Merino tipped side-panel V-neck sweater? Irgi rankovės tokios siaurutės? Gal kas gali pamatuoti tokio dudžio Boy ir Zip megztukų rankovių apimtis? Tipped side pannel yra 14cm apimtis ties pažastim.
Būčiau labai dėkinga, nebenoriu trečią kartą apsigauti biggrin.gif
Atsakyti