Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

Sveikutės, aš vakar irgi keletą jcrew gėrių parsitempiau: pigieji merino megztukai išties superiniai, ypač patiko smėlinis su geltonom juostelėm, bet alyvinė spalva irgi daili. Dar labai bijojau dėl jų ilgio, nes kažkas pakomentavęs buvo, kad trumpi, bet man su beveik 180cm, jis tikrai normalus.
Toliau lininė maikytė moonglow paisley tee irgi smagi, bet didinta sakyčiau, ilga, tinkama aukštaūgėms smile.gif
dar iš seniau gavau factory linen - cotton mini žalios spalvos, tai labai gražus, labai kokybiškas pasirodė, su pamušalu ir tikrai nėra super mini, labai padorus ilgis, tik tiek, kad ėmiau 2 dydžiais didesnį nei įprastai nešioju jcrew, tai kiek per daug medžiagos g.gif kažin siuvėja jį susiaurintų? g.gif
ir factory winnie pant juodos ir pasirodė kokybiškos ir smagios, bet man tikrai trumpos, keliaus į išparduotuvę... gaila, nes tikrai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 10 gegužės 2014 - 08:11
Nauja isparduotuves tema
http://www.supermama...howtopic=972002
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 10, 07:23)
Aireda, labai gražus derinukas su sijonu. Man "pavieniui" tas megztinukas toks įnoringas, sunkokai priderinamas atrodė, o prie šio sijono - pats tas  thumbup.gif Ir labai juosmenį dailiai palieknina  smile.gif
O spalva man patinka sijonuko, - na, čia toks stilius jau matyt turi būti  smile.gif . Tamsesnės spalvos tai nenorėčiau, man ši "murizna" mėlyna pats tas!

Karpytaisis ir labai gražiai jums. Toks gaivus kasdienis derinukas  smile.gif  4u.gif
Tik čia man vienai gal: kažkodėl norisi, kad jis toks labiau "apdribęs" būtų, kaip džemperis toks tikras  biggrin.gif 

- Ačiū už gražų pasirodymą, Aireda  4u.gif

Dekui, rastafarinas, uz komplimentus biggrin.gif

Kazkaip ekspromtu tas geletas megztukas labai tiko prie sijono. O siaip, jis tikrai inoringas, bet labai jau grazios jo spalvos mirksiukas.gif

Karpytasis megztukas yra toks netikras dzemperis, is tiesu, dzemperiai ir man patinka didesni, apdribe, bet sio rankoves jau ir taip yra pakankamai placios, didesnio dydzio butu dar platesnes ir ilgesnes, o tai jau butu trukumas. Manau, prie jo geriausiai atrodytu kokie boyfriendiniai dzinsai, nes jis toks tvarkingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 10, 11:24)
<...>
Karpytasis megztukas yra toks netikras dzemperis, is tiesu, dzemperiai ir man patinka didesni, apdribe, bet sio rankoves jau ir taip yra pakankamai placios, didesnio dydzio butu dar platesnes ir ilgesnes, o tai jau butu trukumas. Manau, prie jo geriausiai atrodytu kokie boyfriendiniai dzinsai, nes jis toks tvarkingas mirksiukas.gif

4u.gif smile.gif
Tiesa, 'karpytasis' - paskui pagalvojau - matyt bus kitos 'kategorijos' džemperis biggrin.gif
Sutinku, kad prie jo tikrai puikiai tiktų boyfriend'ai smile.gif.
- Och, tas derinimo menas!... biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu pasidziaugti savo pirmaisiais jcrew factory pirkiniais:
user posted image

Emiau dydi S, nesioju 36/M, tai tiko dydis puikiausiai, labai malonus, minkstas, spalvos atitinka, medvilne, kazin kaip nesiojasi, bijau kad issitampys g.gif

user posted image
Fotkej ne as, neradau normalesnes.
Dydi emiau S, galetu buti ir mazesnis siek tiek. Labai minkstas, labai malonus, spalvos atitinka, zodziu patinka, patinka labiau nei pirmasis, bet velgi neaisku kaip nesiosis, ar nenusiskalbs spalvos, neisitampys g.gif
Atsakyti
Labai grazus tas dzinsinis sijonas!!! Ir siandien dar viena dideli dydi imete! Laikau pirstus sukryziavus, kad mamai tiktu. Bet kaip nervina, kad ten tie dydziai atsiranda ir dingsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 09, 16:23)
Imetu keleta nuotrauku su svieziai gautais megztiniu ir sijonu ax.gif

Aireda, labai graziai abu rubeliai Tau tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 05 09, 15:00)
Maciau idejo komentarus, bet dar isikisiu. Pasilikau is to siuntinuko tik si megztuka (noriu ir to su laiveliu, bet lauksiu geresnes kainos) - tuo metu patiko, bet pagal tai, kiek jau nesiojau, tai akivaizdu, kad isimylejus as ji biggrin.gif Tiek ta zaluma man tinka, tiek visa apranga pagyvina ir idealus man cotton megztinukai kai atsile, bet dar i vesiaja puse. Emiau iprastini JCrew dydi, ty dydziu mazesni nei siaip nesioju, ir man jis puikus - eina pagal kuna, bet lieka laisvumo, nera apsitempias ar pan.

o siaip kaip nesiojas, ar issitampo, ar spalva neblunka?
Atsakyti
gal kuri turit http://factory.jcrew...p;bmUID=kmNUsQR kaip dydis, kokybe?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 05 10, 18:02)
o siaip kaip nesiojas, ar issitampo, ar spalva neblunka?

Kolkas viskas gerai, neissitampe, neisbluko. As isvis Factory medvilniniais megztukais dziaugiuosiu - nesioju daznai ir jokiu problemu nei su vienu. Va pvz JCrew merino vilnos megztinukai mane labiau prinervuoja su savo pukavimusi ir pan ax.gif

QUOTE(MAMA7411 @ 2014 05 10, 18:43)
gal kuri turit http://factory.jcrew...p;bmUID=kmNUsQR kaip dydis, kokybe?

Sio ilga laika norejau, bet vis nepagavau gera kaina. Bet rasiau atsiliepimus apie zalios geleto rasto sijonuka, tai manau sitas irgi toks bus. Dydis kaip ir atitinka JCrew nesiojamus dydzius, bet man nelabai patiko, kad be pamusalo ir medziaga gana stipriai glamzosi...
Atsakyti
Aireda, gražiai thumbup.gif Aišku galėtų sijonas būti tos spalvos, kaip nuotraukoje, oi tas jcrew, tai kišenių trūksta, tai spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 05 10, 08:11)
<...>
ir factory winnie pant juodos ir pasirodė kokybiškos ir smagios, bet man tikrai trumpos, keliaus į išparduotuvę... gaila, nes tikrai patiko.

o kokį dydį turit ir kiek cm vidinė siūlė? Nes aš vispasižvalgau, bet bijau, kad nebūtų labai striukos g.gif
Atsakyti