Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 09, 16:31)
mezgtukas ir sijonas super atrodo  thumbup.gif (zinoma idealiausia spalva butu buvus kaip rekl. foto, bet jei atmetus si fakta, ant taves atrodo labai dailiai  wub.gif )

Dekui mirksiukas.gif Tai, va, galejo gi jcrew pasiuti sijona is tokio grazios spalvos dzinso, kaip ir reklamineje nuotraukoje. Butu, matyt, labiau perkamas, bet gi pagailejo dazu, sutaupe taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 09, 16:42)
Dekui mirksiukas.gif Tai, va, galejo gi jcrew pasiuti sijona is tokio grazios spalvos dzinso, kaip ir reklamineje nuotraukoje. Butu, matyt, labiau perkamas, bet gi pagailejo dazu, sutaupe taip sakant biggrin.gif

va,va drinks_cheers.gif bet sijono spalva indigo,tai ir atitiko ,o zydrumo i man noretusi daugiau,gal pablukinti reiketu ji kaip:hm
dzemperiukas super,sijonas ir gerai 4u.gif
Aireda,o kokio tu ugio?nes man jis gerokai ilgesnis su 1.74cm,aisku as ant klubu ji tempiu 4u.gif
Atsakyti
Aireda, viskas super!! thumbup.gif su kokiais klubais 27 dydis Jums geras?
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2014 05 09, 17:01)
va,va  drinks_cheers.gif bet sijono spalva indigo,tai ir atitiko ,o zydrumo i man noretusi daugiau,gal  pablukinti reiketu ji kaip:hm
dzemperiukas super,sijonas ir gerai 4u.gif
Aireda,o kokio tu ugio?nes man jis gerokai ilgesnis su 1.74cm,aisku as ant klubu ji tempiu 4u.gif

4u.gif As 168 cm., sijonas man visiskai aptemptas, todel jis ant liemens, ne ant klubu, jeigu nuleisciau, butu irgi zemiau keliu, bet manau vaikstant jis vis vien kiltu i virsu mirksiukas.gif Jeigu tau jis laisvesnis, rasei, kad tau pasirode puse dydzio didintas, tai matyt jis ir ilgesnis mirksiukas.gif

QUOTE(Dzinte @ 2014 05 09, 17:17)
Aireda, viskas super!! thumbup.gif su kokiais klubais 27 dydis Jums geras?

4u.gif Mano klubai apie 94 cm., dzinsai is jcrew irgi 27 d. tinka mirksiukas.gif
Atsakyti

labai gražu aireda, tobulai ir megztukas thumbup.gif wub.gif sijonukas, kaipant manikenės, tiesiog negaliu akių atitraukti nuo tavo pirkinukų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 09, 15:23)
Imetu keleta nuotrauku su svieziai gautais megztiniu ir sijonu ax.gif

Su sviesiu iskarpytu megztuku man atrodo niekas dar nesirode. Smagus, spalva sviesiai pilka, dydis XS (su 89 cm.).

Dzinsinis sijonas, del kurio spalvos diskutavom ax.gif Pirmas ispudis: kazkoks per blankus, bet gerai isiziurejus, issimatavus, sakyciau, man jis patinka. Dydis 27 (pagal mane atitinka), turi 2 proc. elastano, labai tamprus (ko nelaikau privalumu, nes megstu standesni dzinsa), taciau del to ir patogus.

Aireda, kaip gerai atrodo thumbup.gif super wub.gif Megztukas tai manes pats is saves nezavi blush2.gif tai nekomentuosiu, o vat sijonas labai gerai atrodo. Irgi buvau nustebus kad Vilmabu rase, kad jai su didesniu ugiu gerokai zemiau keliu doh.gif o Tau ilgis idealus ! Ir spalva visai gera drinks_cheers.gif
ir man jie abu megztukas + sijonas visai tiktu kartu atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 09 gegužės 2014 - 19:19
Koks megztukas su dzinsiniu sijonuku pas jus, Aireda?

Grazus pirkinukai.

Ar jau yra gavusiu megztuka su gelem (kur reklamineje foto su dzinsiniu sijonu). As pabijojau pirkti, nes as sviesi bijau, kad blyskintu.
Atsakyti
Aireda - gražiai gula abu pirkinukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 09, 19:00)

labai gražu aireda, tobulai ir megztukas thumbup.gif wub.gif sijonukas, kaipant manikenės, tiesiog negaliu akių atitraukti nuo tavo pirkinukų thumbup.gif thumbup.gif

Dekui, inga biggrin.gif Pirkiniai si karta, tikrai vyke ax.gif

QUOTE(enura @ 2014 05 09, 20:06)
Aireda, kaip gerai atrodo  thumbup.gif super  wub.gif Megztukas tai manes pats is saves nezavi  blush2.gif tai nekomentuosiu, o vat sijonas labai gerai atrodo. Irgi buvau nustebus kad Vilmabu rase, kad jai su didesniu ugiu gerokai zemiau  keliu  doh.gif o Tau ilgis idealus ! Ir spalva visai gera  drinks_cheers.gif
ir man jie abu megztukas + sijonas visai tiktu kartu atrodo  ax.gif

enura, tas megztukas toks patogus, minkstas laisvalaikinis mirksiukas.gif Su sijonu man jis kazkaip per grubiai atrodo, man prie sio sijono graziau arba neilgas platesnis plonas megztukas arba toks prigludes kaip mano foto su sijonu mirksiukas.gif O megztukas dar labai tiktu prie tavo boyfriendiniu dzinsu wub.gif

QUOTE(Vannille @ 2014 05 09, 20:14)
Koks megztukas su dzinsiniu sijonuku pas jus, Aireda?

Grazus pirkinukai.
Ar jau yra gavusiu megztuka su gelem (kur reklamineje foto su dzinsiniu sijonu). As pabijojau pirkti, nes as sviesi bijau, kad blyskintu.

Dekui, Vannille 4u.gif Su dzinsiniu sijonu factory merino megztukas, buvo kazkada toks geletas wub.gif

Uzsakiau as ta geleta megztuka, kuris reklamineje foto, tai pakomentuosiu, kai gausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 09, 19:06)
Aireda, kaip gerai atrodo  thumbup.gif super  wub.gif Megztukas tai manes pats is saves nezavi  blush2.gif tai nekomentuosiu, o vat sijonas labai gerai atrodo.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 09, 21:07)
O megztukas dar labai tiktu prie tavo boyfriendiniu dzinsu wub.gif

Uzsakiau as ta geleta megztuka, kuris reklamineje foto, tai pakomentuosiu, kai gausiu mirksiukas.gif

gal ir tiktu, bet nenoriu as jo kazkodel tongue.gif o vat tas geletas visai vilioja ax.gif

o as gavau ta geleta silkine suknute siandien ax.gif nu ir nezinau rolleyes.gif siandien nusivarius kaip arklys, neturejau noro matuotis ilgai, bet 2 dydis man mazokas pasirode, reiskias nera ji tokia didinta schmoll.gif Gal kas 4 dydzio laukiat?
Ryt daugiau pakomentuosiu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 09, 15:23)
Imetu keleta nuotrauku su svieziai gautais megztiniu ir sijonu ax.gif
<...>

Aireda, labai gražus derinukas su sijonu. Man "pavieniui" tas megztinukas toks įnoringas, sunkokai priderinamas atrodė, o prie šio sijono - pats tas thumbup.gif Ir labai juosmenį dailiai palieknina smile.gif
O spalva man patinka sijonuko, - na, čia toks stilius jau matyt turi būti smile.gif . Tamsesnės spalvos tai nenorėčiau, man ši "murizna" mėlyna pats tas!

Karpytaisis ir labai gražiai jums. Toks gaivus kasdienis derinukas smile.gif 4u.gif
Tik čia man vienai gal: kažkodėl norisi, kad jis toks labiau "apdribęs" būtų, kaip džemperis toks tikras biggrin.gif

- Ačiū už gražų pasirodymą, Aireda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 10 gegužės 2014 - 06:28