QUOTE(Luno @ 2014 05 30, 22:20)
Nu kur jau perlips, kai alpinizmas parūpęs labai

O šiaip ką dar moka? Ir kaip dienas leidžiate?
nu dabar tai visur lipa kur gali, labai nori lauk, bando autis atsinešęs savo batus, sako "atia grllll (t.y. brrr) kažkur važiuoja, pasiprašo valgyti, gerti. įsilipa į savo kėdutę, einam lauk 1-2 kartus, namie su triratuku džiaugiasi kai į lauką negalim su juo išeiti, šiaip šią savaitę žaidžia vienas, tiek su savo, tiek su sesės žaisliukais, praeitą gulėjo ant žemės ir čiulpė pirštus, pasako "nenOOOOO" jei neori ko nors, moka papūsti lūpas nuleidęs akis iš nepasitenkinimo, šukuoja save ir mane (o dieve kaip skaudžiai) prausiasi rankas, burną, nusišluosto, dantis valo. O dienotvarkė: keliasi apie 7-7.30, visi apie 8 papusryčiaujam, tada mudu tvarkom bardaką, jis žaidžia aš pvz lyginu, miega dažniausiai 1 miegą apie 12val, būna valandą būna 3, tai apie 14val pietauja atsikėlęs, apie 4-5 einam lauk, jis pažaidžia lauke vienas arba užmiega vežime paisėmę sesę pabūnam lauke arba varom namo pasitikę tėtį. Priklausomai nuo pietų miego trukmės miegoti eina 19.30-20.30, išmiega iki ryto. PLYZ nenužiūrėkit. Baisiai smagu, kad abu vaikai išmiega per naktį. Turi 11 dantų, liko 1 krūminis, tada iltinių eilė. Nuo vakar lakuoju nagus dėl pirštų čiulpimo, tai vakare paragavęs ėmė verkt, sakau "Benai, nu nu rankytė?" kad ėmė save mušt :DPrisimena kur būna skanėstai, eina iki ten ištiesęs delniuką ir sako "kan kan" arba ką tik bandė prisitumti kėdę ir užsilipt. Būna pajutęs kad kakoja laukia mano žvilgsnio ir tada dumia iki WC, aišku nebespėja, bet gi kokia palaima kad jis "prašėsi", maudantis trina pilvą ir žemiau - žodžiu prausiasi