QUOTE(Alekto @ 2014 05 15, 08:05)
Tai taip, sugedę Gi sveikų netaisom
Pas ją iš vis baisus tas vadinamas "buteliuko kariesas" nors buteliuko akyse nemačius. Bet priekinių dantukų vidinė pusė ruda ruda. Ir skylučių nemažų krūminiuose yra. Bėda dar ta, kad ji neleidžia man dantų valyt Pati kiek pasimozoja ir viskas, o man net artintis neleidžia
Tad dabar galvos skausmas su mažium, ar maitint jį naktim. Bijau, jog ir pas jį taip nebūtų. Nors neva MP nekenkia dantukams, bet kaip visada skirtingos nuomonės.
Pas ją iš vis baisus tas vadinamas "buteliuko kariesas" nors buteliuko akyse nemačius. Bet priekinių dantukų vidinė pusė ruda ruda. Ir skylučių nemažų krūminiuose yra. Bėda dar ta, kad ji neleidžia man dantų valyt Pati kiek pasimozoja ir viskas, o man net artintis neleidžia
Tad dabar galvos skausmas su mažium, ar maitint jį naktim. Bijau, jog ir pas jį taip nebūtų. Nors neva MP nekenkia dantukams, bet kaip visada skirtingos nuomonės.
Nu matyt nuo gydytojų priklauso,nes pas mus,jei nedidelė skylutė,tai netaiso dar,nors dantys tai nuolatiniai. Dėl to ir klausiu,ar jau ant tiek,kad net reikia taisyt
tikrai ne nuo mp bus...o nuo nevalymo turiu pavyzdžių aplinkoj,genų irgi neprikiši,kai nevaloma
Buvo užėję nenoras valytis,tai pribūriau,o dar ir atrakcija viską stebėt veidrodėlyje,mojuot dantukų gyventojams,su visais pasisveikint šepetėliu,po to skalaut fontanu burną šitos dalies labiausiai laukia man atrodo
Su plaukų šukavimu/pinimu irgi buvo nenoras,tai pradėjau žaist grožio saloną. Paruošiu kėdę,arbatėlės, šepečius,gumytes ir ateina ponia pasėdėt,knygutę pavartyt,kol gražinasi