Visus rugpjūtinukus su 3-iaisiais gimtadieniais
Kaip švenčiat? Ką dovanojat?
Mes dovanojom žalią traktoriuką, nes pati užsiprašė Žavi mus tokie mergaitiški jos norai
Turiu svarbų klausimą: ar jau pasireiškia ir kaip pasireiškia 3 metų krizės?
QUOTE(Luno @ 2014 08 04, 08:41)
Visus rugpjūtinukus su 3-iaisiais gimtadieniais
Mes dovanojom žalią traktoriuką, nes pati užsiprašė Žavi mus tokie mergaitiški jos norai
Cfu cfu cfu, bet jausmas toks, kad mes jau po krizės. Ožių būna, bet tikrai žymiai mažiau, o ir daržiuke jokių skundu nėra.Dabar iš vis keičiasi auklėtojos,vaikai įvairaus amžiaus, o maniškis šauniai tvarkosi.
Mes su ožiukais retai susitinkam, o pasireiškia topiniais žodžiais - noriu/nenoriu.
Bluntyte, su jau praėjusiu (pramiegojau) Gražaus augimo ir sveikatuko
Mano kolegė savo mažei darė teminį gimtadienį - Italija. Berniukai ale mafija (gangsteriai), mergaitės ale jų damos. Vaišės vaikams ant stalo buvo sudėtos kaip Italijos žemėlapis (batas), spalvos pagal vėliavą. Vaikai gal ir nesuprato, bet fotkėse įspūdingai ir įdomiai atrodo Valgė picą, dar ten kažką....
Ehmėja, dingai, tai nebežinia kada kieno gimtadienis
Kas girdėt iš Alekto, Tyliai? Cekava pasicekavinti kaip jų grožiai auga
Nenka, tikrinu ar dar galioja tavo pasakymas, kad tik pašaukit - šaukiu Kaip jūs?
Prasibėgau per rugpjūtinukių sąrašą - kokia nostalgija apėmė, koks didelis mūsų būrys buvo Ir tikrai įdomu kaip visų rugpjūtinukai auga
Mano kolegė savo mažei darė teminį gimtadienį - Italija. Berniukai ale mafija (gangsteriai), mergaitės ale jų damos. Vaišės vaikams ant stalo buvo sudėtos kaip Italijos žemėlapis (batas), spalvos pagal vėliavą. Vaikai gal ir nesuprato, bet fotkėse įspūdingai ir įdomiai atrodo Valgė picą, dar ten kažką....
Nenka, tikrinu ar dar galioja tavo pasakymas, kad tik pašaukit - šaukiu Kaip jūs?
Prasibėgau per rugpjūtinukių sąrašą - kokia nostalgija apėmė, koks didelis mūsų būrys buvo Ir tikrai įdomu kaip visų rugpjūtinukai auga
QUOTE(VinDi @ 2014 08 05, 01:06)
Mes su ožiukais retai susitinkam, o pasireiškia topiniais žodžiais - noriu/nenoriu.
Snukiaknygėj yra nauja visos tyliai šeimynos foto
Sveikos visos.
Mes gerai gyvenam,tik liudna,kad vasara baigias.
Sian su Tyliai buvom susitike. Vaikai paauge,ypac ant maziuku matos Auguste su Vyciu kartu vis lakste Maziausias jos is vis fainuolis,nuolat sypsosi.
Kazkaip kai saves nematai is sono su buriu vaiku,neisivaizduoji kaip atrodai. Kai pamaciau Tyliai,tai klasiskas vaizdelis su tiek maziu Vis galvodavau,ko tie zmones isisiepe ziuri,matomai daugumai neyprastai atrodo
Mes gerai gyvenam,tik liudna,kad vasara baigias.
Sian su Tyliai buvom susitike. Vaikai paauge,ypac ant maziuku matos Auguste su Vyciu kartu vis lakste Maziausias jos is vis fainuolis,nuolat sypsosi.
Kazkaip kai saves nematai is sono su buriu vaiku,neisivaizduoji kaip atrodai. Kai pamaciau Tyliai,tai klasiskas vaizdelis su tiek maziu Vis galvodavau,ko tie zmones isisiepe ziuri,matomai daugumai neyprastai atrodo
Sveikos,
niu su Alekto papliurpėm, tai prisiminiau čia tokį reikalą kaip SM. O kad liūdna, jog mūsų vasara namuose baigiasi, tai užsukau į svečius.
Va koks rimtas žvakių pūtimo momentas
niu su Alekto papliurpėm, tai prisiminiau čia tokį reikalą kaip SM. O kad liūdna, jog mūsų vasara namuose baigiasi, tai užsukau į svečius.
QUOTE(Tyliai_SV @ 2014 08 12, 00:29)
Sveikos,
Bet kokie panašūs jūsų vaikai, šakės tavo gal tortas gamintas?
maniškės,tai kaip nuo skirtingų tėvų būtų
Kalbant apie šeimas su daug vaikų,tai nemažai tokių matom Nidoj,bet dažniausiai lydimos ne šypsenom,nes vienas ar keli rėkiantys būna bet čia kur su labai jau mažiukais eina,tikrais pametinukais
QUOTE(maxis @ 2014 08 12, 00:54)
Bet kokie panašūs jūsų vaikai, šakės tavo gal tortas gamintas?
mano mano kol padariau tą voržmogį
joo, ir vaikai panašūs. Mažiai iš vis kaip dvyniai.
QUOTE(Tyliai_SV @ 2014 08 12, 07:47)
mano mano kol padariau tą voržmogį
O čia nuotraukoj kuris? Negi pats mažiausias?
QUOTE(maxis @ 2014 08 12, 09:20)
O čia nuotraukoj kuris? Negi pats mažiausias?
Nee, čia Vytis
O va Vytis ir Kastytis per savo krikštynas:
QUOTE(Tyliai_SV @ 2014 08 12, 12:44)
Sveika,
ar tikrai skirtingų berniukų foto įdėjai? Gražuoliai. Sveikinam tą voržmogį
sveikutes
Paklydele sugrizta namo gal kas mane dar ir prisimenat kai laikiausi savo rugpjutinukes tada urejau kita nika buvau irute1984
Mano panele siemet gavo darzelyje vieta, tai pradesim nauja etapa jos gyvenime Po poros savaiciukiu jau ir mes pusim savo 3 zvakutes Tortuka kepsiu pati tai dar nesugalvojau koks jis bus... kadangi mano panele neturi vieno kazkokio miegstamo personazo tai truputuka man pasunkina apsisprendima...
Paklydele sugrizta namo gal kas mane dar ir prisimenat kai laikiausi savo rugpjutinukes tada urejau kita nika buvau irute1984
Mano panele siemet gavo darzelyje vieta, tai pradesim nauja etapa jos gyvenime Po poros savaiciukiu jau ir mes pusim savo 3 zvakutes Tortuka kepsiu pati tai dar nesugalvojau koks jis bus... kadangi mano panele neturi vieno kazkokio miegstamo personazo tai truputuka man pasunkina apsisprendima...