QUOTE(Arwena @ 2014 06 18, 08:17)
kažkiek geriau, dukra dar viduriuoja, sūnus trumpai vėmė, bet su viduriavimu kai duoda tai kiaurom iš karto nes be abejo iki puodo nespėja, tik va jam tempa iki 39 kyla ir tik šiandien ji žemesnė. O bėda ta kad po tos tridienės kai pasiekėm priimamąjį nebepakelia tempos 38,2 ir vakar visas vėl pamėlo, atšalo
tai nakui mano savijauta. o norisi kad tas organizmas kovotų karštai su virusu. Bet dabat mudu su vyru lengvai viduriuojam
Atostogas planavom savaitę pas senelius - reabilitacija. Savaitę Ventspilyje - bet gi orai kaip ir baisūs tai nenoriu pinigų mest ir po balas vaikščiot su tokiais vaikais. Tai ir sėdim "ant parako statinės" nes niekas neaišku. Turim pigesnį butą Juodkrantėj bet ir ten su dviračiais prie +8 nesiduosi. ŽInau, žinau nebūna blogo oro, bet pernai jau tokį turėjom, nekaifas su rudeniniais rūbais prie jūros.
Blunte, sveikatos.
Mamos, su kuo žaidžia rugpjūtinukai. Dičkė užvakar klausia "mama, ku mano zaisai?"
daug kas nebeįdomu, arba tik trumpam. Na ir be abejo NE stadija
Sveiktos jums ir
Bluntes maziukei..
o as niekad neleidziu labai aukstai uzkelt tik jau 38,6- 38,8..nelaukiu kol 39, nes ir sunkiai musasi..ir siaip baisu kazkaip..
na tai uz 2 savaiciu gal gi pasikeis orai, bent as jau labai tikiuosi, o taip tai jo, jei salta tai su vaikais nelabai ka yra veikt.
*nezaidzia ir manoji
siaip patinka zaidimai tokie: daktaras, parduotuve.
.bet tam reikia zaidimo partnerio..su draugu savo tai graziai zaidzia
mes tai kovojam toliau su naktiniu sisi..pagavau kelis kart kaip daro..tai daro miegodama kietai..Nezinau ar verta ja man kelt, nes problema vis tiek liks, kad pati nejaucia ir neprasibunda