QUOTE(Harienė @ 2014 05 25, 12:39)
Sveika, įstojusi į "Paryžiaus aukų klubą".
Labai smagu, kad bjaurus oras nesugadino kelionės, ir likot ja patenkinti.
Tik apie tuos "suplanuotus maršrutus" gal galima būtų kiek plačiau? - Tokia info LABAI praverstų planuojantiems savo pirmą ar ne tik kelionę į šį nuostabų miestą.
Praktiškai, tai info verta net ir pirmojo temos puslapio.
Pati to nesurašiau, nes teko taikytis ir prie vaiko, ir prie oro. Tad iš anksto net ir neplanavau. Bet tikrai ne viską ir aplankėm, ir pamatėm, ką norėjau parodyti. Dar įtakos turėjo tai, kad gyvenom pas draugus..
Noriu noriu noriu į Paryžių vėl!!!!
Si kelione jau man buvo antra i Paryziu. Pirmas kartas buvo pries metus, ir ilgesys buvo toks stiprus, kad siemet vel vaziavau. Tad mano planas buvo paprastas - praeiti palei Sena, megautis vaizdais, statiniais, zmonemis.... Nauja kryptis buvo - Versalis. Zmoniu labai daug. Rumai nuostabus, o sodai man be galo patiko. Nors ir lijo, su apsiaustais apsisiaute visktinejom ir megavomes zaviu gamtos kampeliu. Nuo 14 val jau junge fontanus, tai mes pataikem labai gerai. nes nuo ryto jie neveike, ir puse didybes buvo dinge.
Per lasezo kapines mums buvo irgi naujas marsrutas. Velgi lijo, ir gana stipriai. Tad labiau pavaiksciot nepavyko tarp eiliu. Ejom tik pagrindiniu taku. Ispudis liko geras.
Noriu gryzt ir noriu tokios lengvos keliones, t.y. su pasedejimais parkuose, prie Senos. Gal netgi paplaukioti Sena, nes db visur kojomis.