Niekaip nesulaukiu Raynair skrydžių nuo balandžio. Gal žada keisti oro uostą ar naikint skrydžius iš/į Lietuvą?
QUOTE(k** @ 2014 11 10, 10:43)
Niekaip nesulaukiu Raynair skrydžių nuo balandžio. Gal žada keisti oro uostą ar naikint skrydžius iš/į Lietuvą?
Kai dar "blūdijau" ir po Ryanair ir Wizzair puslapius, užtikau info, kad kartais ir dukart per metus pigieji skraidintojai (gal ir brangieji, nežinau) keičia tvarkaraščius. Po to tie, kas įsigiję billietus gali apturėti šoką. - O gal tai kažkurioje Paryžiaus temoje buvo?- Po pakeitimų paaiškėjo, kad tą dieną, kuriai forumietė turėjo nusipirkusi bilietus ir užsakiusi viešbutį, skrydis į pasirinktą miestą nenumatytas. Tsakant, dingo. Yra dvi dienos prieš arba dvi dienos po.. Kad ir prieš mėnesį įspėta, bet problemų automatiškai sukelia daug...
Bet, jei neklystu, tas pakeitimas šiemet buvo nuo gegužės mėn.
Wizzair tvarkaraštis yra. Tiesą sakant, man su šiuo vežėju labiau patiko skristi, negu su Ryanair. Gal tiesiog taip pataikėm.
Papildyta:
QUOTE(Inevitable @ 2014 11 10, 00:33)
Kiek as laiko cia prasedejau ,ir kodelgi niekas neispejo apie svarbiausia pries vykstant ? Paryzlige! Gryzau pries kelias dienas ir jau vel ziurineju viebucius,skrydzius,nors greiciau nei po 6men vis tiek nenusimato.
Kaip tai niekas neįspėjo?? Įspėjimai - reguliarūs. Kai tik kas nors po (sėkmingo) pirmo (kartais ir antro) karto grįžta, tai taip iškart ir įspėjimas... - Pati ką tik tokį palikot "ateities kartoms".
Diagnozė - Paryžius, kodas - "3P" (pagal 3 stadijas: Pamatyti, Parodyti, Pabūti). Liga - lėtinė, su paūmėjimais. Profilaktinė priemonė - Šita Tema, vienintelis vaistas - kelionė į.
QUOTE(Harienė @ 2014 11 10, 11:00)
Kaip tai niekas neįspėjo?? Įspėjimai - reguliarūs. Kai tik kas nors po (sėkmingo) pirmo (kartais ir antro) karto grįžta, tai taip iškart ir įspėjimas... - Pati ką tik tokį palikot "ateities kartoms".
Diagnozė - Paryžius, kodas - "3P" (pagal 3 stadijas: Pamatyti, Parodyti, Pabūti). Liga - lėtinė, su paūmėjimais. Profilaktinė priemonė - Šita Tema, vienintelis vaistas - kelionė į.
as dar nebuvau o jau priklausoma,ilendu emociju dozes pas jus ir toliau laukiu
plzzz neziureti
vidurnkatis Paryziuje
Amelija is monmartro
Paryziaus katedra guli ant naktinio staliuko jau
Sveikos ''sirgales''
gal kas esat gyvene siame viesbutyje ir atradote kazka labai ypatinga netoli-miela prancuziska kepyklele, nedideli turgeli ar siaip kazka idomaus:)
Pavillon Villiers Etoile
Address: 6 rue Lebouteux, Paris, 75017, France
gal kas esat gyvene siame viesbutyje ir atradote kazka labai ypatinga netoli-miela prancuziska kepyklele, nedideli turgeli ar siaip kazka idomaus:)
Pavillon Villiers Etoile
Address: 6 rue Lebouteux, Paris, 75017, France
QUOTE(edraaa @ 2014 11 10, 14:32)
Ar užteks dienos, kad neskubant apkeliautume planelyje surašytus objektus? Ar dar i (iš viešbučio išeisime apie 9:00):
1.La Defense
2.Montmartas
3.Galeries Lafayete
4.Opera Garnier
5.Parfumerijos muziejus
6.Per Concorde aikštę, Eliziejaus laukais, Alexanderio grįžti iki viešbučio.
1.La Defense
2.Montmartas
3.Galeries Lafayete
4.Opera Garnier
5.Parfumerijos muziejus
laisvai uzteks,priklauso nuo to,kiek laiko praleisit Montmatre.
QUOTE(edraaa @ 2014 11 10, 14:32)
Ar užteks dienos, kad neskubant apkeliautume planelyje surašytus objektus? Ar dar i (iš viešbučio išeisime apie 9:00):
1.La Defense
2.Montmartas
3.Galeries Lafayete
4.Opera Garnier
5.Parfumerijos muziejus
1.La Defense
2.Montmartas
3.Galeries Lafayete
4.Opera Garnier
5.Parfumerijos muziejus
Ne visai sutinkanti su DzonisJa nuomonė
Neskubant manau tikrai nebus lengva suspėt, nebent lėkt, kad pasižymėt "varnelėmis" kur būta...
Žmogus, kaip suprantu, pirmąkart Paryžiuj, vis tiek reiks laiko "adaptuotis"
O norėjau paklaust ko tikitės iš La Defense? Man jis truputį šiame plane bado akis
Sveiki. Man toks klausimukas iškilo... Jei nusipirskiu prancūziško sūrio ar man skrendant į lietuvą jo nepaims jei tik su rankiniu bagažu skrendam?
QUOTE(sawlute @ 2014 11 10, 22:30)
Sveiki. Man toks klausimukas iškilo... Jei nusipirskiu prancūziško sūrio ar man skrendant į lietuvą jo nepaims jei tik su rankiniu bagažu skrendam?
Minkštą tikrai atims. Kietas praeitų. Nors, kai mes registravomes skrydžiui (CDG), klausimas buvo bendras: "Sūrių turit?"
QUOTE(maraboo @ 2014 11 10, 21:31)
Ne visai sutinkanti su DzonisJa nuomonė
Neskubant manau tikrai nebus lengva suspėt, nebent lėkt, kad pasižymėt "varnelėmis" kur būta...
O norėjau paklaust ko tikitės iš La Defense? Man jis truputį šiame plane bado akis
Is "la defense", tai tik pamatyti kaip atrodo modernusis verslo centras. Neverta?
QUOTE(Harienė @ 2014 11 11, 00:27)
Minkštą tikrai atims. Kietas praeitų. Nors, kai mes registravomes skrydžiui (CDG), klausimas buvo bendras: "Sūrių turit?"
aišku... nu gaila. O orouoste yra kokiu parduotuvių jau praėjus patikrą?
Beauvais oro uoste yra viena parduotuvė nedidukė. Sūrių nemačiau, bet vyno tikrai yra, paėmėm.