Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Totoria 123 @ 2014 11 04, 15:23)
pirma diena-hotel pasieksime apie 17 val-issipakuojame ir eisime apziureti naktine Notre Dame ir sliauziosim po savo lotynu kvartala wub.gif uzsuksim i kavinuke pavalgyti sraigiu ir svogunu sriubos
antra diena-ankstyvi paukstukai mes,tai
notre dame su uzlipimu
luvras-eisim i vidu
Tiurli sodai
tada per tilta i Orsay muzieju?
gal soksim i laiveli
einame link Eifelio manau pakilsime apie 20 val tik-paskui naktinis sliauzimas namo arba parplauksime laiveliu
trecia diena-is pat ryto
Monmartras
La Defence
Triumfo arka
modernaus meno muziejus
per tilta ir senos pakrante gryztame link hotelio-vakarosime savo rajone jei bus jegu
skrydis namo
imanoma-verta?

Ačiū už gerą žodį. ax.gif Gerai, kad bent kažkam tas mano nelaimingas fotoreportažas padėjo "apsispręsti", kol nuotraukos iš jo nedingo. - Prieš savaitę tik pamačiau, kas nutiko. Dar neatsigavau iš pasiutimo, nes darbo įdėjau daug. Mielai pakartočiau (tekstas bent liko), bet dabar tiek laiko neturiu. sad.gif Tačiau vis tiek reik sutvarkyti.
Įdedu nuorodą apie bato "darbo laiką":
http://www.batobus.c...ne-horaires.htm
Šaltuoju sezonu jie baigia kursuoti 19,00 val.
Kita, ką reiktų apmąstyti, - norinčių pasikalbėti tete-a-tete su Notre Dame chimeromis eilė. Mes stovėjom gerą valandą. O jūs turėsit lialių. Ar ilga eilė bus sausio pab., neaišku. Bet gal verta iš pradžių užsiimti eilę, apeiti katedros vidų, o tuomet į tą eilę sugrįžti? Jūsų" mažasis argumentas" turėtų įtikinti, kad negalit ilgai stovėti. blush2.gif
Trečia. Luvras. Jei oras blogas, eiti. Jei geras, - ar negaila laiko? Juolab, kad planuojat ir d'Orsė, ir Pompidu (jei jį turėjot omeny). Argumentuoju. - Luvras labai didelis. Kas lieka po "fast treck", šią temą skaitę jau žino. mirksiukas.gif Galų gale juk reikia kažką pasilikti ir kitam kartui! bigsmile.gif bigsmile.gif Nebent, eisit tik kažką konkretaus pamatyti.. Jei oras geras, siūlyčiau pasinaudoti Luvro ir Tiuilri apžiūra iš išorės ir prasieiti Džonio JA pasiūlytu maršrutu.
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal kam teko netiketai atrasti koki kabareta, kuriame butu verta apsilankyti (ne moulin rouge, lido ar crazy horse) kur bilietu kainos butu "arciau zemes" smile.gif
Si savaitgali kelioms dienoms vykstame ir but idomu apsilankyti kokiam kabarete arba sou.
Aciu
Atsakyti
Pamąstymui/kpakomentavimui. Asmeniškai aš (ir du mano šeimos vyrai) esu labai dėkinga draugams už patarimą,susiruošus į Eifelį, važiuoti būtent iki Trocadero metro stoties. - Kai, pakilus iš metro, pasuki už į kairę, ir TADAM!! - Eifelis visu ūgiu puikuojasi prieš akis. - Efektas žymiai stipresnis, negu priplaukus bato ar kitaip iš arti jį pamačius. smile.gif O Šaijo rūmai, apsupę Trocadero aikštę, taip pat gražūs turisto akiai. Nuo Trocadero iki bokšto - ne taip ir toli. - Nusileisti laiptais, praeiti fontanus, tiltą, ir tiek..
Atsakyti
Prieš daug metų ir aš Eifelį visu grožiu pamačiau nuo Trokadero. smile.gif
Apsirgau... atsinaujino lėtinė liga "Paryžius" wub.gif Trečia naktis nemiegu doh.gif Reikia imtis rimtų gydomųjų priemonių.
Patarkit, kiek dienų skirti Paryžiui? Vykčiau su 11 dukra ir senjore mama. Gal tiksliau kiek naktų? Ar užteks 3? Ar geriau imti 4? Nei į Versalį nei į Disneilendą kolkas neplanuojam.
Bijau, kad tuoj padarysiu kvailystę ir nemokėdama gerai užsienio kalbos (rusų nesiskaito :-) ) nusipirksiu bilietus. Reik slėpti kortelę
Atsakyti
QUOTE(DzonisJA @ 2014 11 04, 16:31)
kaip tai neimanoma,juokaujate biggrin.gif ,per diena apeisite 20km,ir visas Paris jusu,isskyrus Montmartre ir la Defense smile.gif

Gal trp pasitaisysiu smile.gif . I kieno zinute atsakinejau - paziurekit kurioje vietoje viesbutis. Be to moteris nori Luvra aplankyti, tai tiesiog fiziskai neisivaizduoju kaip nueiti pestute visur g.gif . Vaziuoti autobusu ar metro tikrai reikes, nes vaziuoja trim dienom, nori nemazai pamatyti, tai ar verta kojom visa laika eit?
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2014 11 05, 00:54)

Patarkit, kiek dienų skirti Paryžiui? Vykčiau su 11 dukra ir senjore mama. Gal tiksliau kiek naktų? Ar užteks 3? Ar geriau imti 4? Nei į  Versalį nei į Disneilendą kolkas neplanuojam.
Bijau, kad tuoj padarysiu kvailystę ir nemokėdama gerai užsienio kalbos (rusų nesiskaito :-) ) nusipirksiu bilietus. Reik slėpti kortelę

Naktų Paryžiuje niekad nebus per daug... - truput perfrazavau Beveik Klasiką. blush2.gif biggrin.gif
Kad mažiau skubėtumėt, siūlyčiau 4. smile.gif - Matyt, taip ir numirsiu su prasta nuomone apie "fast treck'us", kur jie bebūtų... Kai svarstėm paskutinį skrydį (skridau Paryžių rodyti) naktų skaičių ribojo tik tai, kad vaikas turės pralesiti pamokas. Laiko vis tiek užteko ne viskam, bet užtat nereikėjo lėkti strimgalviais. Kai nuovargis mažesnis, prisiminimai geresni. smile.gif - Dabar mano caraitis taupo pinigėlius kitam skrydžiui į Paryžių.
P.S. Yra Paryžiuje vietų, kur ir rusų k. praverčia 9pvz., Kvepalų muziejuje pasitaikė rusaitės pardavėjos. O mūsų vyr.finansininkė, kuri moka tik vieną užsienio kalbą (rusų), keliauja po visą pasaulį, ir vargo bau nemato. - Pasak jos, puikiai susikalba ir lietuviškai. Su gestų pagalba. smile.gif Tik reikia nebijoti. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, aš vėl su savo klausimais 4u.gif
grįžusi vakar pastudijavau vėl Paryžiaus žemėlapį g.gif su visais lankomais objektais viskas man daugmaž aišku ax.gif matai kurioje gatvėje jis stovi, kad ir metro gal kaip nors atsipaistysim, bet vėl tas Lotynų kvartalas, kurias gatves jis daugmaž apima, ar suprasim kad čia jis 4u.gif (dar kartą atsiprašau už kvailus klausimus) paaiškinsiu kodėl aš klausiu, blush2.gif nes kiek pažystamų buvusių Paryžiuje aš klausinėju apie Lotynų kvartalą sako gal ir buvom tiesiog nežinojom kad tai jis blush2.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Harienė @ 2014 11 05, 09:52)
O mūsų vyr.finansininkė, kuri moka tik vieną užsienio kalbą (rusų), keliauja po visą pasaulį, ir vargo bau nemato. - Pasak jos, puikiai susikalba ir lietuviškai. Su gestų pagalba. smile.gif Tik reikia nebijoti. smile.gif

Drąsi moteris, pavydžiu blush2.gif aš ir angliškai truputi suprantu ir žodžius "kelis" moku, bet neišdrįstu kalbėti nors tu ką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2014 11 05, 00:54)
Prieš daug metų ir aš Eifelį visu grožiu pamačiau nuo Trokadero.  smile.gif
Apsirgau... atsinaujino lėtinė liga "Paryžius"  wub.gif  Trečia naktis nemiegu  doh.gif Reikia imtis rimtų gydomųjų priemonių.
Patarkit, kiek dienų skirti Paryžiui? Vykčiau su 11 dukra ir senjore mama. Gal tiksliau kiek naktų? Ar užteks 3? Ar geriau imti 4? Nei į  Versalį nei į Disneilendą kolkas neplanuojam.

turiu vaistuku mirksiukas.gif
ryanair geras kainas ismete skrydziams,net po 51lt,pigiau vargu ar bus,gailiuosi paskubejusi,buciau palaukusi 4d ir butume sutaupe apie 150lt vien skrydziams ax.gif bet vistiek manau kad nupirkau pigiai bilietus,tik esu pikta ant pigiu oro skrydziu bendroviu kad uz infant ima tiek kiek uz mus abu su vyru,o net vietos jam neduoda,ale dirziuka ant keliu prisisegti,nu bet tokia juju politika
HARIENE-bliam kaip gaila fotkiu,kas ten nutiko,as galvojau cia man vienai nerodo verysad.gif gun_bandana.gif
o kitas kartas bus Paryziuje,jau pazadejau dukrai kad skrisime tik dviese kai ji baigs 4a klase,t.y. uz 1,5m ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2014 11 05, 09:57)
bet vėl tas Lotynų kvartalas, kurias gatves jis daugmaž apima, ar suprasim kad čia jis  4u.gif (dar kartą atsiprašau už kvailus  klausimus) paaiškinsiu kodėl aš klausiu,  blush2.gif nes kiek pažystamų buvusių Paryžiuje aš klausinėju apie Lotynų kvartalą sako gal ir buvom tiesiog nežinojom kad tai jis  blush2.gif  g.gif

Lotynu kvartalas yra aplink Sant Germain gatve.Internete buvau radusi labai gera paryziaus zemelapi,kur buvo labai tiksliai suzymeti kvartalai,paieskokit mirksiukas.gif
Arba pvz.booking.com ieskokit viesbucio 5th kvartale,tai ir bus Lotynu kvartalas.

QUOTE(Totoria 123 @ 2014 11 05, 10:05)
turiu vaistuku mirksiukas.gif
ryanair geras kainas ismete skrydziams,net po 51lt,pigiau vargu ar bus,

Kada cia tokios kainos????Noriu bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki ax.gif
seku Eifelio puslapiuką, tai 11 21 rodo man žalią, ale laikų laisvų neduoda, čia kaip suprantu, reikia palaukt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2014 11 05, 09:46)
Lotynu kvartalas yra aplink Sant Germain gatve.Internete buvau radusi labai gera paryziaus zemelapi,kur buvo labai tiksliai suzymeti kvartalai,paieskokit mirksiukas.gif
Arba pvz.booking.com ieskokit viesbucio 5th kvartale,tai ir bus Lotynu kvartalas.
Kada cia tokios kainos????Noriu bigsmile.gif

skrendu.lt
sausio 26-29d junkites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2014 11 05, 10:27)
Ačiū Jums labai, labai radau  ax.gif  atsispausdinau smile.gif

Neuzsiciklinkite smile.gif ties Lotynu kvartalu,tiesiog tai vienas paris raj,kaip ir kiti.
Kas turi laiko ir galimybe,siulau kiekviena patikusi objekta aplankyti bent 2 kartus,jie abu bus skirtingi,cia kaip 2 kartus perskaityti knyga,2 kartus paziureti ta pati filma,ispudziai ir suvokimas skirtingas.
Atsakyti