QUOTE(Totoria 123 @ 2014 11 04, 15:23)
du vyresnelius ir taip paliekam mociutei,pirma karta trim naktim,o lialios maistas su manimi
maitinu krutimi tai kitos iseities kaip ir nera-plius neturime kam daugiau palikti ir tiek uzkrauti triju vaiku,aisku svajone buvo dviese Paryziuje pabuti,bet kai esu ypratus suktis su trimis,manau su vienu nebus problemu,plius esu skridus viena su dviem vaikais i Londona ir pamatem ir apejom,o bernuzelis jau tada lakste,buvo gaudyti sunku-bet gryzome visi pilni yspudziu
taigi mano planelis-pranesu ir jungiu lauk PC nes jau akys varva nieko nedirbu daugiau tik ieskau ieskau
pirma diena-hotel pasieksime apie 17 val-issipakuojame ir eisime apziureti naktine Notre Dame ir sliauziosim po savo lotynu kvartala
uzsuksim i kavinuke pavalgyti sraigiu ir svogunu sriubos
antra diena-ankstyvi paukstukai mes,tai
notre dame su uzlipimu
luvras-eisim i vidu
Tiurli sodai
tada per tilta i Orsay muzieju?
gal soksim i laiveli
einame link Eifelio manau pakilsime apie 20 val tik-paskui naktinis sliauzimas namo arba parplauksime laiveliu
trecia diena-is pat ryto
Monmartras
La Defence
Triumfo arka
modernaus meno muziejus
per tilta ir senos pakrante gryztame link hotelio-vakarosime savo rajone jei bus jegu
skrydis namo
imanoma-verta?
Pirmos dienos vakara dar galima nueiti prie naktinio Luvro.(naktinis Senos pakrantes ir pastatu apsvietimas)
Antra diena.Orsay muziejaus atsisakyciau.Kai busite Tiurli soduose,pakeisciau marsruta taip:gatve Rue de Castiglione einate i Place Vendome,toliau Rue de la Paix iki Operos teatro,uz jo nugaros aplankote galeries Lafayette su kupolu,griztate gatve Boulevard des Capucines link Madeleine,po to Rue Royale i Concorde aikste,truputi av.des champs-Elysees iki Grand palais,Petit palais ,graziuoju Aleksandro 3 tiltu link Invalides muziejaus,po to ir Eifelis netoli.Diena bus sunki,atgal i viesbuti rekomenduoju RER arba metro.
per 3 dienas aplankyti 3 muziejus,manau,neverta,nebent esate muziejininku Ypatingi myletojai