Aš kažkaip labiau linkstu link apartamentų nuomos, jau kelinta diena mirkstu homeaway psl. Akivaizdu, kad pigiau, negu viešbučiai, o ir autentikos daugiau. Šią vasarą Romoje butą nuomojomės, tai smagu gyventi autentiškame, sename name, matyti kasryt vietinius gyventojus, tos vietinės dvasios daugiau, negu viešbutyje. Aš ieškau dviviečio kmb lapkričio pabaigai, tai kainos įvairios - yra ir 39, ir 47, ir 55 eu nakčiai dviems. Ir čia žiūrėjau Luvro, Marais ir Lotynų kvartaluose. Aišku, yra ir 80, ir 100 eu nakščiai, bet tokiems aš baną (filtrą) uždedu. Pasiūla tokia didelė, kad reikia imti atostogas, norint išstudijuoti butų pasiūlą visuose rajonuose;)))
Jungiuosi ir aš prie paryžiaus mylėtojų Skrisime į Paryžių 11.07-11.30. Ar teko kam būti tokiu laiku, kokie orai buvo? Kokiu metu geriausi kilti ė eifelio bokštą? Internetu nelabai yra bileitų pirkti, nebent 22 h, ar nebus per tamsu?
Jau savaitę eškau kur apsisoti, pasiirnkimas toks didelis, kad vis mėtausi
jeigu rinktis centrą - tai ten kainos kandziojasis ir teks anksti keltis isvykimo diena, nes skrydis 9 h. jeigu rinktis prie eifelio - tai kiti objektai toliau, ech...
Jau savaitę eškau kur apsisoti, pasiirnkimas toks didelis, kad vis mėtausi
jeigu rinktis centrą - tai ten kainos kandziojasis ir teks anksti keltis isvykimo diena, nes skrydis 9 h. jeigu rinktis prie eifelio - tai kiti objektai toliau, ech...
QUOTE(Keberiokšt @ 2014 10 17, 19:40)
Aš kažkaip labiau linkstu link apartamentų nuomos, jau kelinta diena mirkstu homeaway psl. Akivaizdu, kad pigiau, negu viešbučiai, o ir autentikos daugiau. Šią vasarą Romoje butą nuomojomės, tai smagu gyventi autentiškame, sename name, matyti kasryt vietinius gyventojus, tos vietinės dvasios daugiau, negu viešbutyje. Aš ieškau dviviečio kmb lapkričio pabaigai, tai kainos įvairios - yra ir 39, ir 47, ir 55 eu nakčiai dviems. Ir čia žiūrėjau Luvro, Marais ir Lotynų kvartaluose. Aišku, yra ir 80, ir 100 eu nakščiai, bet tokiems aš baną (filtrą) uždedu. Pasiūla tokia didelė, kad reikia imti atostogas, norint išstudijuoti butų pasiūlą visuose rajonuose;)))
ir as esu paieskose apartamentu mums reikia kovo men pradziai, busim 4 arba 6 zmones
kai Jus issirinksit, jeigu negaila pasidalinkit savo pasirinkimu nes pasiula didele, sunku issirinkti
QUOTE(sawlute @ 2014 10 17, 12:20)
Sveiki. Planuojam ir mes su savo brangiausiuoju aplankyti Paryžių 11.21-11.24. Skrendam į bovė iš ten autobusu iki P.M. Viešbutį nužiūrėjom šitą http://ibisstyleshot...ie/index.shtml# Jis žinoma ne centre, bet mums tai nesudaro didelių porblemų. Vienintelis dalykas kuris mane neramina tai kad nepavėluotumėm į lėktuvą skrendantį namo, kuris pakankamai anksti skrenda. Pagal googl'a mes spėjam laiku į P.A. (reikia būti 6.10h) Bet reikia paeiti pėstute iki metro. Įdomu kas ten per rajonas, ar verta eiti pėstute iki metro, ar geriau su taxi važiuoti iki P.A.? dar radau, kad yra autobusiukai kurie paima iš viešbučio ir nuveža iki oro uosto už ~60 eur. gal kas naudojotės šia paslauga?
labuka, mes irgi skrendam į Paryžių 11.21 tik grįžtam 23 dieną, dvi naktys gaunasi, bet manau trumpam pabėgimui nuo rutinos -bus gana
QUOTE(edraaa @ 2014 10 19, 23:08)
Gal kas susidureti ir zinote kokios taxi kainos Paryziuje? Tikriausiai tai butu greiciausias budas nusigauti i Porte Maillot stotele 6 ryte
Kai mums reikėjo anksti ryte nuvažiuoti į Porte Maillot, važiavom naktiniu autobusu. Jie važinėja pagal tvarkaraštį, punktualiai ir dažnai. Jiems tinka įprastas transporto bilietas.
QUOTE(Roskila @ 2014 10 17, 15:52)
Aš tuose rajonuose nebuvau, nes mes apsistojam centre. Bet manau, kad ten tikrai normalūs rajonai ir saugu.
Iki Porte Maillot pėstute taip anksti ryte tikrai neikit. Eikit iki artimiausios metro stotelės ir iš ten važiuokit į PM. Tikrai turėtumėt spėti. Galų gale, jei nespėsit į vieną autobusą į Bovė, tai tikrai spėsit į kitą. Be to, pažiūrėkit gal ten šalia jūsų viešbučio važinėja naktiniai autobusai (Noctilien)? Tuomet nereikėtų eiti ir iki metro.
Čia galite pažiūrėti kaip geriausiai patekti iš taško A į tašką B :
http://www.ratp.fr/i...cherche-avancee
Pažiūrėjau, kad netoli jūsų viešbučio važiuoja N24 naktinis autobusas. Šis variantas būtų netgi patogesnis. Nueisite į Faubourg de l'Arche atotelę, o iš ten naktinis autobusas nuveš į PM. Ir tikrai nepavėluosite. Tik siūlau stotelę susirasti iš anksto, kad ryte nereikėtų klaidžioti.
Iki Porte Maillot pėstute taip anksti ryte tikrai neikit. Eikit iki artimiausios metro stotelės ir iš ten važiuokit į PM. Tikrai turėtumėt spėti. Galų gale, jei nespėsit į vieną autobusą į Bovė, tai tikrai spėsit į kitą. Be to, pažiūrėkit gal ten šalia jūsų viešbučio važinėja naktiniai autobusai (Noctilien)? Tuomet nereikėtų eiti ir iki metro.
Čia galite pažiūrėti kaip geriausiai patekti iš taško A į tašką B :
http://www.ratp.fr/i...cherche-avancee
Pažiūrėjau, kad netoli jūsų viešbučio važiuoja N24 naktinis autobusas. Šis variantas būtų netgi patogesnis. Nueisite į Faubourg de l'Arche atotelę, o iš ten naktinis autobusas nuveš į PM. Ir tikrai nepavėluosite. Tik siūlau stotelę susirasti iš anksto, kad ryte nereikėtų klaidžioti.
Ačiū už patarimus Nusprendėm skristi lapkričio 21 su wizairu šeštą ryte iš vilniaus, kad turėtumėm dar visą dieną paryžiuje, ir namo gryžti lapkričio 24 8.25 iš bovė. užsakėm kitą viešbutį, arčiau p.m. ir priėjom išvados, kad 2,5 km važiuosim su taxi.. pažiūrėjom, kad apie 10eur taxi, tai mes labai stipriai ir nesutaupysim.
QUOTE(augustinuke @ 2014 10 18, 14:57)
labuka, mes irgi skrendam į Paryžių 11.21 tik grįžtam 23 dieną, dvi naktys gaunasi, bet manau trumpam pabėgimui nuo rutinos -bus gana
Su kokiom avialinijom skrendate? kur apsistosite?
QUOTE(sawlute @ 2014 10 20, 10:54)
Ačiū už patarimus Nusprendėm skristi lapkričio 21 su wizairu šeštą ryte iš vilniaus, kad turėtumėm dar visą dieną paryžiuje, ir namo gryžti lapkričio 24 8.25 iš bovė. užsakėm kitą viešbutį, arčiau p.m. ir priėjom išvados, kad 2,5 km važiuosim su taxi.. pažiūrėjom, kad apie 10eur taxi, tai mes labai stipriai ir nesutaupysim.
sveiki, skrisime taipogi su wizzair iš Vilniaus tik grįžtam atgal sekmadienį su airlituanica ~13 val skrydis iš CDG. o viešbutį šitą rezervavau - https://www.booking....31b4188e;dcid=2 , o Jūs kur?
QUOTE(augustinuke @ 2014 10 20, 17:09)
sveiki, skrisime taipogi su wizzair iš Vilniaus tik grįžtam atgal sekmadienį su airlituanica ~13 val skrydis iš CDG. o viešbutį šitą rezervavau - https://www.booking....31b4188e;dcid=2 , o Jūs kur?
Mes šitą http://www.ibis.com/...tre/index.shtml tik tiek kad nusimato mums bemiegė naktis, iš žemaitijos dardėdism iki oro uosto, bet nieko išsimiegosim kai pasensim kaip manote ar reikia iš anksto į eifelį bilietus "gaudyti"?
QUOTE(sawlute @ 2014 10 20, 18:20)
Mes šitą http://www.ibis.com/...tre/index.shtml tik tiek kad nusimato mums bemiegė naktis, iš žemaitijos dardėdism iki oro uosto, bet nieko išsimiegosim kai pasensim kaip manote ar reikia iš anksto į eifelį bilietus "gaudyti"?
aš savaitgalį bandžiau gaudyt, nepavyko bet draugė prieš metus buvo, sakė, kad kilo vakare, tai laukė eilėje 15-20 min. tai viliuos, jei ką ir mums taip bus..o dėl Jūsų kelionės - na taip..bet lėktuve šiek tiek numigsit ir reikia tikėtis, kad Paryžiu išsklaidys visus miegus
QUOTE(kysa000 @ 2014 10 16, 13:02)
Sveiki, ar galima is anksto internetu nusipirkti bilieta i Luvra, kad nereiktu stoveti eileje?
Kad i Luvra ''didziausia eile'' yra praejimas pro apsauga. Bet ji gyva greita eile ir ilgiausia gal 5 minutes eini. O bilietus parduoda viduj, nera dideliu eiliu, galima pirkti bankomate, kuriu yra keli, eiles tikrai nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(augustinuke @ 2014 10 20, 17:29)
aš savaitgalį bandžiau gaudyt, nepavyko bet draugė prieš metus buvo, sakė, kad kilo vakare, tai laukė eilėje 15-20 min. tai viliuos, jei ką ir mums taip bus..o dėl Jūsų kelionės - na taip..bet lėktuve šiek tiek numigsit ir reikia tikėtis, kad Paryžiu išsklaidys visus miegus
Savaitgaliais bilietu neimeta i internetini pardavima. Geriausia medzioti darbo dienomis kazkur nuo 13 val pradeda deti. Dar apie 19 val imeta. Mes lengvai susimedziojom tuos bilietus, nors pradzioj irgi vos ne panika buvo kad negausim . Rase, kad butent turi minute minuten buti su tais elektronimiais bilietais, bet mes atejom pries 20 minuciu ir mus ileido.
p.s. paskaitykit sios temos 15-16 puslapius, labai vertinga info del Eifelio bilietu.
Sveiki
Noriu balandžio mėnesį praleisti šešias dienas Paryžiuje. Gal kas rekomenduotumėte kur galima būtų nebrangiai apsistoti? Planuoju važiuoti viena.
Noriu balandžio mėnesį praleisti šešias dienas Paryžiuje. Gal kas rekomenduotumėte kur galima būtų nebrangiai apsistoti? Planuoju važiuoti viena.