Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Aciu! bigsmile.gif
Tokiam panasiam kaip Defanse esu buvus,miiilziniskas isgaubtas ekranas, tai sedi ir atrodo jog savo akim matai viska ,tikrai ispudis yra thumbup.gif
Cia galima ivesti savo rajona ir rodo kur aplink yra kinas ,ka rodo,kainos etc :
http://www.allocine....pres-de-115755/

Atsakyti
Sveiki,

padekit surasti Paryziaus metro darbo laika. Na, tam tikru stoteliu, kaip zinoti veiks linija 5 ryto ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2014 09 19, 11:21)
Sveiki,

padekit surasti Paryziaus metro darbo laika. Na, tam tikru stoteliu, kaip zinoti veiks linija 5 ryto ar ne...

Atrodo, kad šitas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2014 09 19, 11:51)
Atrodo, kad šitas  ax.gif

Atrodo, dar viena 1-o puslapio verta info. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Noja78 @ 2014 09 23, 17:09)
labai aciu  4u.gif

gal kas turi parduoti kelioniu vadova Top 10 Paryzius? deficitas Lietuvoj, negaunu sad.gif

Jei nerasit, gal padės šios nuorodos:
http://www.urkistrav...os-paryziuje-2/
http://www.urkistrav...ziuje-ii-dalis/
http://www.urkistrav...iuje-iii-dalis/

Iš tos gausybės galit sudaryti savo "Top 10". mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harienė: 24 rugsėjo 2014 - 07:26
QUOTE(Noja78 @ 2014 09 19, 10:21)
Sveiki,

vakar grizom is Paryziaus, tai metro pradeda dirbti nuo 5.30val 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2014 07 03, 17:33)
Sveiki keliautojos ir keliautojai, Paryziaus myletojai 4u.gif

Ech, siandien Paryzius visame savo grazume, diena nuostabi wub.gif

As Paryziuje gyvenu jau 4 metai ir karts nuo karto seku sita tema, kam padet susigaudyt, kam patart, pati daug ko suzinau ko nezinojau net cia gyvendama  biggrin.gif  ar tiesiog siaip uzsuku paskaityt jusu kelioniu ispudziu smile.gif

Na o sikart rasau tiems, kas ieskotes nakvynes Paryziuje. Nuomuoju savo nedideli 20 kvad. metru butuka paciame Paryziaus centre, idealus 2 zmonem, max 3, ivariems laikotarpiams, gali buti nuo dvieju naktu iki dvieju savaiciu. Jei kam idomu, parasykit, suteiksiu daugiau informacijos smile.gif

Ir smagiu atostogu visiems! mirksiukas.gif

labai labai aciu tau, bellty uz tavo nuostabu ir jauku butuka, jautemes kaip namie 4u.gif vieta pasakiska: ir rami, ir saugi, ir viskas taip netoli lyginant Paryziaus dideliais mastais. kas iesko kur apsistoti - DRASIAI rekomenduoju sios supermamos nares siuloma butuka norintiems apsistoti netoli Paryziaus centro. kaina ir kokybe - superine. beje, aktualiausia kad butukas netoli Port Maillot, is kurio vaziuoja autobusai i Bove oro uosta ir pestute tik 30 min (cia aktualu rytiniams skrydziams, kai metro dar nevaziuoja ir galima lengvai pasiekti pestute sutaupant ant taxi wink.gif aciu tau dar karta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki Paryžiaus mylėtojai!!! Jungiuosi prie Jūsų ir aš 4u.gif Ir turiu tokį klausimėlį - gal kam teko lankytis operoje ar balete? Kokie įspūdžiai? Dėkoju kas atsakys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurzlikas @ 2014 10 04, 21:54)
Sveiki Paryžiaus mylėtojai!!! Jungiuosi prie Jūsų ir aš  4u.gif  Ir turiu tokį klausimėlį - gal kam teko lankytis operoje ar balete? Kokie įspūdžiai? Dėkoju kas atsakys thumbup.gif

Planuoju gruodžio mėn. Ir neįsivaizduoju kas gali nutikti kad įspūdžiai būtu blogi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2014 10 05, 09:53)
Planuoju gruodžio mėn. Ir neįsivaizduoju kas gali nutikti kad įspūdžiai būtu blogi smile.gif

Na žinote, kiek žmonių tiek nuomonių 4u.gif Aš irgi manyčiau, kad tūrėtų būti įspūdžiai puikūs. O į operą ar į baletą eisite?
Atsakyti
Ankstesnėse temose skaičiau, kad Versalyje, jei tau priklauso nemokamas įėjimas (nėra 26 metų), nereikia stovėti eilėje, o tiesiai eiti prie daiktų patikrinimo. Ar taip yra ir kituose lankomuose objektuose, pvz. Luvre? Ar reikia visgi eiti prie kasos, kad parodęs dokumentą, gautum kokį popieriuką/bilietą, ar eit tiesiai prie įėjimo? Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(ziurzlikas @ 2014 10 05, 10:26)
Na žinote, kiek žmonių tiek nuomonių  4u.gif  Aš irgi manyčiau, kad tūrėtų būti įspūdžiai puikūs. O į operą ar į baletą eisite?

Į baletą, tiksliau į du baletus smile.gif Vienas Palais Garnier, kitas Opera Bastille.
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2014 10 05, 20:35)
Ankstesnėse temose skaičiau, kad Versalyje, jei tau priklauso nemokamas įėjimas (nėra 26 metų), nereikia stovėti eilėje, o tiesiai eiti prie daiktų patikrinimo. Ar taip yra ir kituose lankomuose objektuose, pvz. Luvre? Ar reikia visgi eiti prie kasos, kad parodęs dokumentą, gautum kokį popieriuką/bilietą, ar eit tiesiai prie įėjimo? Ačiū už atsakymą.

Kiek man teko susidurti, net jei muziejų galima lankyti nemokamai, vis tiek reikia išsiimti bilietus, kuriuose nurodyta suma 0.00 eur. Norint juos įsigyti, reikia stovėti bendroje eilėje. Bent jau aš taip dariau visur, kur įėjimas iki 18 nemokamas - ir Versalyje, ir Luvre, ir Mont St. Michel.
Versalyje bilietus galima greičiau įsigyti automatuose, šalia kasų. Prie automatų įprastai eilių nebūna. O po to vėliau vis tiek reikės stoti į bendrą eilę daiktų patikrinimui.
Luvre iš pradžių reikia praeiti patikrinimą, po to jau įėjus į vidų įsigyti bilietus. Patogiausia ir greičiausia tą daryti automatuose. Jei priklauso nemokami, pasirinkti nemokamus. Tuomet prie įėjimo tereikės parodyti tą bilietą ir asmens dokumentą.
Atsakyti