QUOTE(maraboo @ 2014 08 22, 19:13)
Taip, FNAC tikrai vertas pirmo puslapio Kaip ir tai, kad sekmadieniais ir rugpjūčio mėn. parkavimas mieste daug kur nemokamas.
Visai patiko keliauti nuomotu automobiliu, patogu labai, kur nori ten nuvažiuoji, jokių metro, jokių vaikščiojimų, nuoma atsiėjo apie 900 Lt ir kuro išnaudojom tik už 24 EUR, nors daug važinėjom po apylinkes ir patį miestą, bet automobilis buvo labai ekonomiškas. Parkavimas kainavo prie Asterix ir Disneyland parkų po dešimt eurų, bet už viešą transportą pirmyn atgal būtume tikriausiai daugiau sumokėję. Aišku, vairuoti, mano akimis, Paryžiuje yra gan sudėtinga, bet čia mano vyro stichija, jei būtų tekę vairuoti man, aš būčiau puolus į paniką, nes eismas labai intensyvus ir labai daug motociklininkų, kurie nardo pro mašinas ir net mačiau, kaip keletas prieš eismą kai kurias atkarpas važiavo
O šiaip Paryžiuje buvau antrą kartą ir važiuočiau dar ir dar, užburianti dvasia, grožis, įvairovė. Yra visko: kultūros vertybės, prabangūs rajonai, spalvingi indų ir etninių mažumų (ar daugumų? ) kvartalai pro kuriuos teko pravažiuot (prie Gare du Nord), na žiauriai įdomu paspoksot pro automobilio langus buvo, kadangi pataikėm ten piko metu ir teko važiuot itin lėtai, bet gavosi kaip puiki ekskursija