QUOTE(kvinna @ 2014 08 12, 08:52)
Paryžius man padarė didelę žalą. Ten pabuvojus ir pamačius šį nerealų, istorinį, kultūros ir grožio lobyną, joks kitas miestas negali prilygti Paryžiuj, sugriuvo visi kažkada matytį vaizdai, kaip kažkas laikyti nerealūs, ir jokia kita šalis man turbūt nebesukurs tokio įspužio WOW kuris neišdyla
. Mama sako, gal nuvažiavusios į Paryžiu dar atobusu nuvažiuokime į Belgiją, Vokiejiją, Austriją, sakau mama po Paryžiaus visi kiti miestai tau atrodys nykūs, net neverta važiuoti, nebent prieš Paryžių
.
O kas įdomiausia, kai buvome Paryžiuje pagalvojau, kodėl visi ten grįžta ir grįžta, juk pabuvom, daug pamatėm, paalsavom ta magija ir gana, juk yra kitų nuostabių miestų. Bet kai grįžau, truputį atsitokėjau ir save pagavau, kad bliamba, dar noriu ten nuvykti, dar daug ko nepamačiau, nenupaveikslavau, ne taip įdėmiai įsižiūrėjau, kažko nesuradau
. Čia gal jau deagnozė?
diagnoze
visam likusiam gyvenimui turbut
bet nenusiminkit, matyt neseniai buvot dar, tai del to sunkiausia forma kol kas sergat
man pvz miestas jis nuostabiausias, bet nuostabiausia salis yra Italija
(imant Europos mastu). Roma, Florencija, Venecija irgi nuostabus miestai, o kur dar pietine Italija
galima pamilti ne tik Paryziu ir niekas neapkaltins neistikimybe