Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Prasau atsiliepti geraja Paryzius myletoja damute, kuri su dziaugsmu atsiunte man knygute PARYZIUS. wub.gif wub.gif wub.gif

(prasau kitu negudrauti, pameciau adresa o knyga noriu grazinti.
Rasydama i az prasau parasykite -kas buvo siuntinyje, taip tikrai atseksiu tikraja siunteja tongue.gif blush2.gif )

Noreciau grazinti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merselle: 12 liepos 2014 - 13:39
QUOTE(Kostelis @ 2014 07 10, 14:33)
[Vaziuojant i Disneilenda reikejo praleist 1 traukini ta kryptis, kaip ir viskas gerai, bet nedavaziuoja kazkur 4 stoteliu. Kituose peronuose monitoriai su beganciais stoteliu pavadinimais...maziau patogus. Disneilendas pries kokius 18 metu buvo ziauriai brunguuus 50eu  biggrin.gif , dabar vel bruunguuus 1parkas 74eu du parkai 88eu, dar kelione pirmyn atgal 15eu.

Sveiki, o Disneylandas čia vienam žmogui 74 EUR+15EUR už kelionę? Ar čia 15 EUR už visos šeimynos kelionę?
Atsakyti
QUOTE(Kostelis @ 2014 07 10, 15:33)
Disneilendas pries kokius 18 metu buvo ziauriai brunguuus 50eu  biggrin.gif , dabar vel bruunguuus 1parkas 74eu du parkai 88eu, dar kelione pirmyn atgal 15eu.
per daug cia as issipleciau....dar trumpai apie bilietu automatus, visuose kuriais naudojausi galima pasirinkt k

keista..gal del to, kad sezonas tokios kainos, bet ten visuomet sezonas... g.gif mes balandzio men. suaugusiam mokejom 48 eur, vaikui (12 m.) 44 eur i pagrindini parka...

QUOTE(ilonux @ 2014 07 14, 14:51)
Sveiki, o Disneylandas čia vienam žmogui 74 EUR+15EUR už kelionę? Ar čia 15 EUR už visos šeimynos kelionę?

speju, kad keliones kaina vienam zmogui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 14 liepos 2014 - 15:08
QUOTE(ilonux @ 2014 07 14, 14:51)

Taip 1 zmogui
Atsakyti
RER C linija remontuojama bus visa menesi, reikia susigalvot alternatyvu marsruta i Versali.
Gyvensim prie Luvro, gal kas galit patart kaip geriau nuvaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2014 07 14, 20:35)
RER C linija remontuojama bus visa menesi, reikia susigalvot alternatyvu marsruta i Versali.
Gyvensim prie Luvro, gal kas galit patart kaip geriau nuvaziuoti?

vaziuokit ne RER, o traukiniu is Monparnaso stoties, atvaziuosit i Versailles Chantiers stoti - esam ne karta taip vaziave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2014 07 15, 09:02)
vaziuokit ne RER, o traukiniu is Monparnaso stoties, atvaziuosit i Versailles Chantiers stoti - esam ne karta taip vaziave  mirksiukas.gif

RER ir yra traukiniai smile.gif
Kai buvau liepos 3-8 dienom, maciau kad uzbrauktos buvo 2stoteles vaziuojant i Versali, dabar nepasakysiu kokios, bet kiek supratau ko gero tose stotelese nestos. Kai as vaziavau stojo ir man iskilo klausimas, kodel klaidina zmones smile.gif Ten dar buvo kazkos prierasas... bet kai labai gerai prancuziskai sneku biggrin.gif nedaskaiciau, dabar aisku su datom nelabai man prancuziskai . Netikiu, kad visai nuimtu linija i Versali, na reiktu ju tinklapiuose atidziau dar paskaityt. Man buvo cirkas su 6metro linija, pavaziavo 3stoteles ir atgal biggrin.gif o turejo toliau vaziuot ... paskui pamaciau kad atkarpza buvo uzdaryta ir metro vazinejo tik 3 stoteles toj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostelis @ 2014 07 15, 10:07)
RER ir yra traukiniai  smile.gif

kaip keistai jums beatrodytu - tiek as dar suprantu....
is Monparnaso stoties vaziuoja SNCF traukiniai, kuriais galima pasiekti Versali (stotis-Versailles Chantiers)
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2014 07 15, 11:11)
kaip keistai jums beatrodytu - tiek as dar suprantu....
is Monparnaso stoties vaziuoja SNCF traukiniai, kuriais galima pasiekti Versali (stotis-Versailles Chantiers)

Aciu!
dar maciau Versalio psl parasyta kad atvykti galima RER C, arba SNCF traukiniu is Montparnasso arba is Saint-Lazzar stoties.

Aisku saunu kad remontuoja ir tvarkosi, bet gerai kad pasitikslinau jau zinoma keliones buda pries keliaujant smile.gif nebebus siurprizo smile.gif
Atsakyti
Niu ka... pagavom bilietus i eifeli liepos 30 dienai thumbup.gif , nereikes eileje stoveti, super... jau galvojau mesti ta reikala tiek atsibodo... bet siandien pavyko
Atsakyti
Dar pridursiu, kadangi sedejome intensyviai eifelio puslapyje kelias savaites, tai mano pastebejimai, gal kam pravers...... rytais bilietu nebuna niekad, imeta kokia nors diena apie 11 val ar 11.15 mazdaug...... pries vidurdieni daznai atsiranda dar kokia data, bet ne visada, o jau nuo 13 val pradeda deti intensyviau, tada jau reikia stebeti.......

Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2014 07 16, 09:00)
Dar pridursiu, kadangi sedejome intensyviai eifelio puslapyje kelias savaites, tai mano pastebejimai, gal kam pravers...... rytais bilietu nebuna niekad, imeta kokia nors diena apie 11 val ar 11.15 mazdaug...... pries vidurdieni daznai atsiranda dar kokia data, bet ne visada, o jau nuo 13 val pradeda deti intensyviau, tada jau reikia stebeti.......

Aciu uz info 4u.gif , mums reikia bilietu, galvojom sakytis int, bet net nenumaniau, kad taip sunku juos gauti doh.gif .
Gal galit dar pakomentuoti: ieini i ta psl., pasirenki data(mums reikia rugpjucio antroj pusej) ir ta diena rodo visi laikai uzimti. Tai ar jau taip ispirkta, ar dar per anksti ieskot? Kiek ivedu nauju datu - tas pats doh.gif .
Atsakyti