Negi niekas nesusidure su tokiu klausimu, butu nelogiska tokia pat kaina, gal visi turi savaitinius arba menesinius, o kiti visi vaziuoja iki centro
Paris visit pass ko gero nepirksiu, nes noris ir paplaukiot Tai nereikia sviesto sviestuoto. Delioju kaip cia pigiau prasisukus
QUOTE(Kostelis @ 2014 06 30, 23:02)
Taip iseina , kad siandien pats su savim tik sneku. Galvoju Arturas15 turetu zinot...
t+ bilietas galioja ir tramvajui, jie vaziuoja ir 3-4zona, kaip ten su kainom, perkant yra pasirinkimas zonu?
t+ bilietas galioja ir tramvajui, jie vaziuoja ir 3-4zona, kaip ten su kainom, perkant yra pasirinkimas zonu?
Kosteli, Paryžiuje važinėjau tik metro pirmoje zonoje, todėl nieko nežinau... . O laikoieškoti atsakymo internete nėra . Reiktų jų puslapyje ratp.fr palandžioti - gal ką atrasi .
QUOTE(Kostelis @ 2014 06 30, 22:02)
Taip iseina , kad siandien pats su savim tik sneku. Galvoju Arturas15 turetu zinot...
Jei bus noras važiuot tramvajumi, tiks tas pat t+ bilietas:
The t+ ticket allows you to travel on:
- metro lines
- RER lines (RATP and SNCF) within Paris (zone 1)
- Ile-de-France bus lines (RATP and OPTILE), except Orlybus and Roissybus (see the specific conditions below for the Noctilien network and lines with special fares: 299, 350 and 351)
- tramway lines (RATP and SNCF)
- the Montmartre funicular.
Šiaip, tramvajai aptarnauja priemiesčius, po "centrą" nesimala. Nėra, ką ten turistams veikti.
"Vaizdinė priemonė" yra čia:
http://www.ratp.fr/e...tes_anglais.pdf
Kai mes važiavom iš CDG, pirkom bilietus RER iki, berods, "Paris city". Persėdom Les Halles į 1 metro liniją ir važiavom iki Nation stotelės, kuri yra dar toje pat 1 zonoje. Su tuo pačiu vienu bilietu už - tuomet - 8.20 eu.
Jei neteisi, prašom išmanančių šį reikalą mane pataisyti, - su CDG nupirktu RER bilietu galėsit važiuot iki pat galo, nežiūrint, kad išllipimo stotelė bus jau nebe 1 zonoje.
Kosteli,
VISKAS BUS GERAI. Arba - bent beveik gerai. Negali nepasisekti žmogui, kuris tiek darbo įdeda, planuodamas kelionę. Aš Tavim tikiu!!!
Suprantama, visko gali nutikti, planus gali koreguoti oras ir dar bala žino, kas. Jei viskas "pagal planą", tai juk net ir neįdomu, prisiminti, papasakoti nebus, ką.
Aciu Arturui15 ir Harienei
Na neplanuoju jau labai smulkiai.... ir planus koreguoju gana daznai, atsiradus naujom aplinkybem maniske sako.... nebutum svarstykles Nevaziuoju i keliones brangiai Draugai saipos, sako ikurk Kostelio keliones busi antras Makalius Mano metuose nemegstu nekomforto Man jei iseina sutaupyt, tai kam tada permoket na jei nera kitos galimybes tai ka jau darysi Man pavaziuot 30-40 min ne beda, bet superiniai apartamentai su virtuve(20m) ir kaina zmogui 19,5eu.
Taip gavos ,kad uzsisakinejant per AIRBNB savininke uzkele kaina, is pradziu sutiko, paskui padvigubino tai mintyse parodziau vidurini pirsta ir uzsakiau apartenentus kuriuos buvau isimetes i faforitus .
http://www.booking.c...ac7777b404477X2
Jau kaina padidejo, kai uzsisakinejau buvo kita.
Na tikiuos ,kad viskas bus gerai tik reikia dar apsidraust visada vaziuoju su draudimu, nes turiu is pazistamu karciu pamoku, ne veltui sakoma mokykis is svetimu klaidu
Kas del transporto, stengiuos mastyt logiskai jei prasilenkiu su logika... vadinas kazko nezinau , o nezinojimas kainuoja
Na vietoj bus aiskiau, ziurejau as tuos vietinio transporto tinklapius, bet didelio aiskumo neinese. Maciau kad naktiniam autobusui kazkur reikia 4 t+ bilietu , tik neatsimenu marsruto. Kitur rase, tarifas 3-4 zonos, bet kainos nemete, na tiek to
Gerai, kad lyja galejau prie kompo pabut...
Na neplanuoju jau labai smulkiai.... ir planus koreguoju gana daznai, atsiradus naujom aplinkybem maniske sako.... nebutum svarstykles Nevaziuoju i keliones brangiai Draugai saipos, sako ikurk Kostelio keliones busi antras Makalius Mano metuose nemegstu nekomforto Man jei iseina sutaupyt, tai kam tada permoket na jei nera kitos galimybes tai ka jau darysi Man pavaziuot 30-40 min ne beda, bet superiniai apartamentai su virtuve(20m) ir kaina zmogui 19,5eu.
Taip gavos ,kad uzsisakinejant per AIRBNB savininke uzkele kaina, is pradziu sutiko, paskui padvigubino tai mintyse parodziau vidurini pirsta ir uzsakiau apartenentus kuriuos buvau isimetes i faforitus .
http://www.booking.c...ac7777b404477X2
Jau kaina padidejo, kai uzsisakinejau buvo kita.
Na tikiuos ,kad viskas bus gerai tik reikia dar apsidraust visada vaziuoju su draudimu, nes turiu is pazistamu karciu pamoku, ne veltui sakoma mokykis is svetimu klaidu
Kas del transporto, stengiuos mastyt logiskai jei prasilenkiu su logika... vadinas kazko nezinau , o nezinojimas kainuoja
Na vietoj bus aiskiau, ziurejau as tuos vietinio transporto tinklapius, bet didelio aiskumo neinese. Maciau kad naktiniam autobusui kazkur reikia 4 t+ bilietu , tik neatsimenu marsruto. Kitur rase, tarifas 3-4 zonos, bet kainos nemete, na tiek to
Gerai, kad lyja galejau prie kompo pabut...
QUOTE(Kostelis @ 2014 07 01, 09:31)
Aciu Arturui15 ir Harienei
Prašom, kad tik "mačytų"
Draustis ir aš visuomet draudžiuosiu, jei tik užsienis - ne Latvija..
Rašydama apie planavimą, labiau omeny turėjau kruopščiai ruošiamus "namų darbus" prieš kelionę.
Nuoširdžiai - SĖKMĖS.
P.S. Tikiuosi, nereik "priminti", kad mes - liekantieji - lauksim ir "ataskaitos", kai sugrįšit? - "pastabos-patarimai-reziume", tsakant...
P.S. Tikiuosi, nereik "priminti", kad mes - liekantieji - lauksim ir "ataskaitos", kai sugrįšit? - "pastabos-patarimai-reziume", tsakant...
[/quote]
Nus stengiuos, atiduot duokle forumieciams, kurie padejo.
Taip buvo ir su Barselona, parasiau ataskaita....kas man pasirode svarbu, gal kas pritaike, aisku kitiems gal kiti prioritetai.
[quote=Kostelis,2014 07 01, 10:24]
[/quote]
Taip buvo ir su Barselona, parasiau ataskaita....kas man pasirode svarbu, gal kas pritaike, aisku kitiems gal kiti prioritetai.
[/quote]
O! Barselona! - Vienas iš miestų "eilėje"... Tik prieš jį turbūt Roma ir Venecija. O gal - tik Roma (vyresnėlio pageidavimas).
Kad nebūtų visiškas "off topic'as", darsyk linkiu SĖKMINGOS kelionės, malonių įspūdžių ir teisingų sprendimų.
[/quote]
[/quote]
O! Barselona! - Vienas iš miestų "eilėje"... Tik prieš jį turbūt Roma ir Venecija. O gal - tik Roma (vyresnėlio pageidavimas).
Kad nebūtų visiškas "off topic'as", darsyk linkiu SĖKMINGOS kelionės, malonių įspūdžių ir teisingų sprendimų.
[quote=Harienė,2014 07 01, 11:59]
[/quote]
[/quote]
Dar syki didelis aciuuu, Romoje nebuvau, bet buvau Sicilijoje, pietu Portugalijoje, vaziuoju slidinet, tai jei bus klausimu mielai padesiu jei galesiu
[/quote]
[/quote]
Dar syki didelis aciuuu, Romoje nebuvau, bet buvau Sicilijoje, pietu Portugalijoje, vaziuoju slidinet, tai jei bus klausimu mielai padesiu jei galesiu
Benarsydamas radau sita gal kam pravers...
naktiniai autobusai http://www.transilie...tatic/noctilien
http://www.vianavigo...lling-at-night/
Papildyta:
Vienoj vietoj daug nuorodu i viesojo transporo puslapius
http://www.vianavigo...ices-directory/
naktiniai autobusai http://www.transilie...tatic/noctilien
http://www.vianavigo...lling-at-night/
Papildyta:
Vienoj vietoj daug nuorodu i viesojo transporo puslapius
http://www.vianavigo...ices-directory/
ar galima iš anksto internete nusipirkti bilietus į Luvro muziejų, gal kas nuorodą gali įmesti.
Sveiki keliautojos ir keliautojai, Paryziaus myletojai
Ech, siandien Paryzius visame savo grazume, diena nuostabi
As Paryziuje gyvenu jau 4 metai ir karts nuo karto seku sita tema, kam padet susigaudyt, kam patart, pati daug ko suzinau ko nezinojau net cia gyvendama ar tiesiog siaip uzsuku paskaityt jusu kelioniu ispudziu
Na o sikart rasau tiems, kas ieskotes nakvynes Paryziuje. Nuomuoju savo nedideli 20 kvad. metru butuka paciame Paryziaus centre, idealus 2 zmonem, max 3, ivariems laikotarpiams, gali buti nuo dvieju naktu iki dvieju savaiciu. Jei kam idomu, parasykit, suteiksiu daugiau informacijos
Ir smagiu atostogu visiems!
Papildyta:
Raso, kad galima: http://www.louvre.fr...advance-tickets
Galima nusipirkti Fnac (tokia didele knygu ir ne tik parduotuve, matysit mieste visur) arba ticketnet tinklapyje. Ir dar raso, kad bilietus reik atsiimti ne Luvre, o tose parduotuvese kur perkate. Internetu nezinau kaip tada buna.
Bet perkant internetu kaina yra didesne! 13,60! Paciame Luvre bilietas kainuoja 12 euru. Ir apskritai atsargiai su tais pirkimais internetu, nes daug kur maciau, kad perkant internetu, reik moket daugiau (jei neklystu taip pat yra su Eifeliu). O kai kur atvirksciai (ekskursijos laivu Senos upe)
Ech, siandien Paryzius visame savo grazume, diena nuostabi
As Paryziuje gyvenu jau 4 metai ir karts nuo karto seku sita tema, kam padet susigaudyt, kam patart, pati daug ko suzinau ko nezinojau net cia gyvendama ar tiesiog siaip uzsuku paskaityt jusu kelioniu ispudziu
Na o sikart rasau tiems, kas ieskotes nakvynes Paryziuje. Nuomuoju savo nedideli 20 kvad. metru butuka paciame Paryziaus centre, idealus 2 zmonem, max 3, ivariems laikotarpiams, gali buti nuo dvieju naktu iki dvieju savaiciu. Jei kam idomu, parasykit, suteiksiu daugiau informacijos
Ir smagiu atostogu visiems!
Papildyta:
QUOTE(dangis @ 2014 07 03, 13:41)
ar galima iš anksto internete nusipirkti bilietus į Luvro muziejų, gal kas nuorodą gali įmesti.
Raso, kad galima: http://www.louvre.fr...advance-tickets
Galima nusipirkti Fnac (tokia didele knygu ir ne tik parduotuve, matysit mieste visur) arba ticketnet tinklapyje. Ir dar raso, kad bilietus reik atsiimti ne Luvre, o tose parduotuvese kur perkate. Internetu nezinau kaip tada buna.
Bet perkant internetu kaina yra didesne! 13,60! Paciame Luvre bilietas kainuoja 12 euru. Ir apskritai atsargiai su tais pirkimais internetu, nes daug kur maciau, kad perkant internetu, reik moket daugiau (jei neklystu taip pat yra su Eifeliu). O kai kur atvirksciai (ekskursijos laivu Senos upe)