Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2014 06 27, 16:44)
aš važiuoju viena liepos 2 d. kažkokia panika, nes tik bilietus turiu, nežinau dar kur gyventi ir is viso nieko nežinau ten

Pati pirkai bilietus? ar draugai kiaulyste iskrete? Tik zinau.. su gyvenimu ieskant paskutinem dienom kainos negrazios, bet gal tai neaktualu smile.gif dar laiko yra , tai pirmyn, SVIESKIS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostelis @ 2014 06 27, 07:54)
Taip Hariene  smile.gif
Liepos 3  ne uz kalnu  biggrin.gif tik niekas neprisipazino kas dar skrenda  smile.gif reiks imtis represiju  biggrin.gif
Dar darbu visokiu aibes....noriu suspet apsimetyt, tai mazokai prie kompo...ir dar futbolas  smile.gif na kaip nors. Svarbu oras normalesnis butu nei cia LT...reiks baznyciai paaukot kazka  smile.gif

Ak, jei klaustum, kas nori skrist liepos 3 d., tokių bėdų neturėtum. mirksiukas.gif bigsmile.gif Iš visur tik ir girdėtųsi: "Ir aš! Ir aš! Ir aš!"...

O darbai niekad nesibaigia, tad iš karčios patirties sakau (t.y., rašau), kad pervargusiam skristi aktyvių atostogų - ne pulkas džiaugsmo. - Mat, organizmas reikalauja poilsio, o ne padidinto fizinio krūvio. mirksiukas.gif
Ryt būsiu bažnyčioje. Žodelį užtarsiu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2014 06 27, 16:38)
jau prasviesėjo, skaitinėju foruma po truputi, tai bent aisku, kaip nuvaziuoti, o pragyvenimui as nereikli, uzteks man ir hostelio  biggrin.gif ačiū už padrąsinimą  biggrin.gif

Kai ruošiau "namų darbus" prieš kelionę 2008, buvau radusi keletą nuorodų į forumiečių "patikrintus"Paryžiaus hostelius. smile.gif Ir kainos buvo tokios simpatiškos, kai kur net ir su pusryčiais. Paieškokit. Laiko nedaug, bet dar turit. 4u.gif
Viskas bus gerai. Ar bent beveik gerai (taip mane sūnaus lietuvių k. mokytoja guodė).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harienė: 27 birželio 2014 - 18:46
darbai niekad nesibaigia, tad iš karčios patirties sakau (t.y., rašau), kad pervargusiam skristi aktyvių atostogų - ne pulkas džiaugsmo. - Mat, organizmas reikalauja poilsio, o ne padidinto fizinio krūvio. mirksiukas.gif
Na taip sutinku smile.gif tik nesinori kitu nuvilt.... perspejau ka galejeau, o ka pamirsau...Paris mane prisimins smile.gif
NU ka, jau ziuriu velai eiiu liuliaaa, iki FORUMIECIAI smile.gif
Atsakyti
O Paryziuje kai perki komplekta 10 metro bilietu, tai duoda juos po viena? T.y. 10 popieriuku? Ir gali naudotis kad ir 10 turistu vienam pravaziavimui ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2014 06 29, 11:03)
O Paryziuje kai perki komplekta 10 metro bilietu, tai duoda juos po viena? T.y. 10 popieriuku? Ir gali naudotis kad ir 10 turistu vienam pravaziavimui ? smile.gif

Pakuote po 10 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2014 06 29, 10:03)

Tikrai taip. - 10 atskirų bilietėlių, kuriuos reik laikyt kuo toliau nuo mobiliaus telefono ir kuriais gali naudotis 10 žmonių iškart. smile.gif
Jei pasiseks arba jei kalbat prancūziškai, gal net gausit popierinį vokelį tiems bilietams susidėt, metro planelį arba net du (vieną didelį, kitą kišeninį). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2014 06 27, 19:45)
Kai ruošiau "namų darbus" prieš kelionę 2008, buvau radusi keletą nuorodų į forumiečių "patikrintus"Paryžiaus hostelius. smile.gif Ir kainos buvo tokios simpatiškos, kai kur net ir su pusryčiais. Paieškokit. Laiko nedaug, bet dar turit.  4u.gif
Viskas bus gerai. Ar bent beveik  gerai (taip mane sūnaus lietuvių k. mokytoja guodė).

Daug forumiečių buvo apsistoję šiame viešbutyje. Pagal atsiliepimus kainos - kokybės santykis neblogas, vieta strategiškai patogi.
Atsakyti
Sveiki!
Norėjau paklausti, kaip manot, ar būtina iš Baeuvais oro uosto pirkt išankstinį autobuso bilietą? Ar yra rizika, kad nebus vietos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2014 06 29, 19:46)
Sveiki!
Norėjau paklausti, kaip manot, ar būtina iš Baeuvais oro uosto pirkt išankstinį autobuso bilietą? Ar yra rizika, kad nebus vietos? g.gif

Vietų tikrai bus biggrin.gif - autobusų važiuoja tiek, kiek reikia. Bet: išankstinis bilietas pigesnis (žr. informaciją pirmoje žinutėje), be to, nereikia stovėti eilutėje bilieto įsigijimui.
Atsakyti
Įkalbėjot smile.gif
Tik nesuprantu, negi mano mano trimetei reikia bilieto? g.gif "Only children under the age of 3 may travel at no cost on the coach (no ticket required)." Traukiniuose ir viešajame transporte FR nemokamai ant kelių galima važiuoti iki kol sukanka 4.
Atsakyti
Vis dar delioju taskiukus ant i smile.gif Perkant RER bilieta automate kaip yra diferinciuojama kaina?. Pvz. is CDG reikia i 4 arba 3 zona, paskui persedimas.
Atsakyti
Ar yra skirtumas kainos is CDG i 4 zona ir i 1?
Atsakyti