Sveikos Gal galite parekomenduoti apartamentu airbnb.com, kuriuose jau esate buvusios arba buvo jusu draugai/pazistami/giminaiciai. Dviese su drauge norime vaziuoti, bet baisu pas aferistus papulti
QUOTE(akbr @ 2014 06 20, 13:44)
na del eifelio bilietu tai truputuka nesuprantu (kaip ir del plaukimo Sena)...
kam jus juos medziojat?
tos eiles ten yra, bet stovejimas trunka 1-2 valandas, viskas ten juda gan greitai...
kodel nesuprantu?, nes perkant isankstinius bilietus, jus prisirisat prie konkrecios dienos, valandos, o jei ta diena lyja lietus, rukas, debesuota ar siaip prastas oras, tai negi noresis kilti i eifeli ar plaukti upe... man kazkaip atrodo, kad nera sudetinga pastoveti tas pora valandeliu
liepos pradzioj, vaziuosim jau 3 karta (tikrai ne paskutini) bet as ramiai pasiryzus ir vel stoveti kol prieisim
kam jus juos medziojat?
tos eiles ten yra, bet stovejimas trunka 1-2 valandas, viskas ten juda gan greitai...
kodel nesuprantu?, nes perkant isankstinius bilietus, jus prisirisat prie konkrecios dienos, valandos, o jei ta diena lyja lietus, rukas, debesuota ar siaip prastas oras, tai negi noresis kilti i eifeli ar plaukti upe... man kazkaip atrodo, kad nera sudetinga pastoveti tas pora valandeliu
liepos pradzioj, vaziuosim jau 3 karta (tikrai ne paskutini) bet as ramiai pasiryzus ir vel stoveti kol prieisim
Ir aš tos nuomonės būčiau Mes apie 1,5val laukėm, ėjome vakare, kai oras buvo gražus. Tikrai, jei lyja pvz. Atgal nusileidimui buvo vėl eilė, va ten tai pabodo laukti
sveiki, gal kas buvot apsistoję šiame viešbutuke LIBERTEL CANAL SAINT MARTIN mums reiketų tik dvi naktis pernakvoti jame, jokių didelių patogumų nereikia, labiau domina ar verta jį rinktis dėl susisiekimo, žinau, kad metro galima viską pasiekti, tik nesinorėtų, kad kelionės iki žymių vietų būtų super ilgos.
ir dar, kažin ar remonto darbai jame baigti
važiuojam liepos pabaigoje pirmą kartą į Paryžių, labai tikiuos gerų orų ir įspūdžių
ir dar, kažin ar remonto darbai jame baigti
važiuojam liepos pabaigoje pirmą kartą į Paryžių, labai tikiuos gerų orų ir įspūdžių
QUOTE(Kostelis @ 2014 06 24, 11:09)
Gal kas zino ar CDG 1 terminale yra RER kasu? ar tik 3 terminale.
Kiek supratau, nėra. Mes leidomės 2 terminale, ilgai ėjom, kol radom ir kasas, ir bilietų automatus, kuriuos rekomenduočiau. Tik reik pasiruošt reikiamą sumą grynais (su atsarga dėl viso pikto). Manau, tiktų ir kortelė, bet ja nesinaudojau.
Rekomenduoju automatus, nes kasose eilės.
RER vietos čia:
http://parisbytrain..../09/cdg_map.pdf
Sveikos, keliautojos
suku galva nustebinti vyra metiniu proga, o Paryzius tam labiausiai tinka bet esame nekeliauninkai, mazai kur buve, tad noreciau patarimo, kur galetume pirkti kelione, ar per agentura, ar patys, kad netoli pagrindiniu vietu butu ir kad viesbutukas butu neblogas..labai aciu is anksto uz patarimus beje, kelione vyktu ziema
suku galva nustebinti vyra metiniu proga, o Paryzius tam labiausiai tinka bet esame nekeliauninkai, mazai kur buve, tad noreciau patarimo, kur galetume pirkti kelione, ar per agentura, ar patys, kad netoli pagrindiniu vietu butu ir kad viesbutukas butu neblogas..labai aciu is anksto uz patarimus beje, kelione vyktu ziema
QUOTE(Harienė @ 2014 06 25, 11:19)
Kiek supratau, nėra. Mes leidomės 2 terminale, ilgai ėjom, kol radom ir kasas, ir bilietų automatus, kuriuos rekomenduočiau. Tik reik pasiruošt reikiamą sumą grynais (su atsarga dėl viso pikto). Manau, tiktų ir kortelė, bet ja nesinaudojau.
RER vietos čia:
RER vietos čia:
Aciu Hariene,
taip ir as supratau, bet sakau pasitikslinsiu gaila, kad nebandei su kortele, gal kiti bande... Kiek skaiciau ju tinklapyje, tie ju bilietu automatai nepriima kreditiniu korteliu...rase tik debet card, no credit card ir paryskintai, rase, kad greiciausiai negalios ir Siaures Amerikos korteles. Vadinas gryni yra geriau svarbu nuo kisenvagiu gerai paslepti
Pasigirsiu, kad jau atsispauzdinau bilietus i Eifelio boksta 21:30 liepos 3dienai, dukra norejo naktini Paryziu pamatyt is boksto
Prisipazinkit geruoju, kas skrendat liepos 3diena i Paryziu
QUOTE(knopke* @ 2014 06 25, 15:02)
Sveikos, keliautojos
Mano vienareiksmiska nuomone, kad savarankiskai. Nereikia issiziojus lekt, reikia tik viska gerai apgalvot ir padeliot. Temos pradzioje labai geros nuorodos, kurios surinktos is ankstesniu temu apie Paryziu. Laikas ir apie biletus galvoti, nepasilikti paskutinem dienom, geriausiai skristi lektuvu 2,5h jau ir Paryziuje nebent kiti planai su kitomis salimis. Man asmeniskai geriau per booking.com rezervacijos, kazkaip geresniu kainu randu yra ir kitu tinklapiu, kaip jau sakiau sudetos temos pradzioje, ziurint ko reikia, hosteliu , butu, viesbuciu 5zvaigzduciu
Nepatingek paskaityt senu temu, itariu rasi atsakymus i visus klausimus
QUOTE(Kostelis @ 2014 06 25, 15:21)
Pasigirsiu, kad jau atsispauzdinau bilietus i Eifelio boksta 21:30 liepos 3dienai, dukra norejo naktini Paryziu pamatyt is boksto
Prisipazinkit geruoju, kas skrendat liepos 3diena i Paryziu
as ir mirkstu tame psl, bet man reikia liepos 29 arba 30.... ziuriu kad artimesnes datas vis meta, gal ir man pavyks..... siandien primete visa liepos pradzia...... gal ir pabaigai laikas ateis
jau narsau po pirma psl reiktu gaudyti tik bileitus, nes sake, kad galima labai pigiai, net uz 300 i abi puses
QUOTE(Saga @ 2014 06 25, 16:28)
as ir mirkstu tame psl, bet man reikia liepos 29 arba 30.... ziuriu kad artimesnes datas vis meta, gal ir man pavyks..... siandien primete visa liepos pradzia...... gal ir pabaigai laikas ateis
Tikrai taip seniau kai aki vakarais uzmesdavau, budavo birzelio pradzioje laisvu valandu paskui gale. Jau vakar tykojau kone visa diena tik nemete man reikalingos 3liepos dienos mete 4,5 ir laikas netinkamas. Normaliai dirbt negalejau siandien kai pamaciau kad arti reikiamas tikslas , na bet paskaiciau daugiau temu, daugiau suzinojau ir tai yra +