Mergaitės, gal žinote, kaip greitai Tukis atsiunčia savo adresą pirmą kartą registruojantis
Nu labai kai ko prireikė, negaliu su niekuo susisiekti
QUOTE(elizieja @ 2014 05 13, 14:48)
Mergaitės, gal žinote, kaip greitai Tukis atsiunčia savo adresą pirmą kartą registruojantis
Nebus taip greitai, gali ir porą dienų užtrukti. Aš tikrai ne tą pačią dieną gavau, kai prašiau.
QUOTE(elizieja @ 2014 05 13, 14:48)
O pirkanglijoje.lt nebandėt? Ten dienos metu visada būna kas nors online.
QUOTE(kipitun @ 2014 05 13, 15:00)
Nebus taip greitai, gali ir porą dienų užtrukti. Aš tikrai ne tą pačią dieną gavau, kai prašiau.
Nu man pasisekė, jau gavau
Bet nebereikia Bus gal ateičiai
QUOTE(priklausomybe @ 2014 05 13, 06:48)
Gal kur užmatėt tokių suknelių? Jei jas LT parduoda po 69 Lt., įdomu po kiek parsisiųst išeina . Pagal manekenes tai panašu, kad kiniečiai
Buvau aliexpress.com radusi panašių sijonų, kaina ~50 Lt. Paieškoje vedžiau chiffon skirt floor length
QUOTE(darlia25 @ 2014 05 12, 22:55)
uzsisakau rytoj is www.everything5pounds.com jau turiu kelis rubelius, tai neturetu gautis daugiau kaip po 26 lt Kaunas, bet persiunciu per lpexpress
dar renku is vokieciu vaistines www.unserekleineapotheke.de. esame jau 5 pasidalinti siuntima alinuska@bamba.lt
dar renku is vokieciu vaistines www.unserekleineapotheke.de. esame jau 5 pasidalinti siuntima alinuska@bamba.lt
is e5p uzsisakyta is vokieciu vaistines dar dvi priimciau ir bus po 1 eur siuntimas
Buvau aliexpress.com radusi panašių sijonų, kaina ~50 Lt. Paieškoje vedžiau chiffon skirt floor length
Paieškojus yra ir pigiau: http://www.aliexpres...1725748723.html
Praktiškai LT pardavinėja dvigubai brangiau
QUOTE(saulelė @ 2014 05 13, 11:19)
Sveiki, norėčiau savo Mergytei užsakyti iš Play doh Ledų aparatą , kur būtų palankiausios kainos ir gal kas iš merginų daro užsakymus tokioms prekėms. Mielai prisijunkčiau
Prieš kalėdas gera kaina daug pirkome amazon.co.uk
Ačiū, merginos, už nuorodas dėl sijono
QUOTE(xvoveriux @ 2014 05 13, 19:28)
Sveikutės, žiniuonės,
Kreipiuosi prašydama pagalbos paieškose
Pareklamuokite/parekomenduokite kur interneto platybėse pardavinėjami kokybiški už nesikandžiojančią kainą moteriški marškiniai (ne marškinėliai)?
Būsiu dėkinga atsiliepusioms
Kreipiuosi prašydama pagalbos paieškose
Pareklamuokite/parekomenduokite kur interneto platybėse pardavinėjami kokybiški už nesikandžiojančią kainą moteriški marškiniai (ne marškinėliai)?
Būsiu dėkinga atsiliepusioms
man tai Laredoute.fr patinka