Na sikart as ne i tema Kas prabalsuos, tiem busiu laaabai dekinga
Mano katinas
QUOTE(simpa @ 2014 05 07, 18:04)
Oi,koks gerulis prabalsuota . dar ir is namu pakartosiu , labai jau patiko
Prabalsavau, bet vardą duočiau kažką panašaus į Drakulą . Radau katiną kaip du vandens lašai tokį kaip mano
QUOTE(Beautiful Life @ 2014 05 07, 09:50)
Man SWED kreditinės mastercard kortos nei ASDA, nei TESCO nepriima. Skambinau į banką, jie atseit nežino kodėl, nes parduotuvės net nebando rezervuoti pinigų. Iš tų dviejų parduotuvių apsiperku su SEB mylimiausia
matyt tame ir beda, ir pinigu man taip pat nerezervavo.
QUOTE(Heizel @ 2014 05 07, 13:18)
Sveikos,
Gal kam teko susidurti:
Laukiu siuntos is mytoys.de
siuntu paieskoje raso, kad siunta pristatyta Klaipedos pastui jau 3 dienos:
"Atsižvelgiant į siuntos rūšį, siunta perduota kurjeriui/laiškininkui arba palikta pašte, kad būtų įteikta"
Gal kas zino, kur tos siuntos ieskot? ar i pasta eit, ar tiesiai pas kurjerius vaziuot? Kontaktinio telefono niekur nerandu Kurjeris nei skambino, nei lapeliu nepaliko.
Aciu
Gal kam teko susidurti:
Laukiu siuntos is mytoys.de
siuntu paieskoje raso, kad siunta pristatyta Klaipedos pastui jau 3 dienos:
"Atsižvelgiant į siuntos rūšį, siunta perduota kurjeriui/laiškininkui arba palikta pašte, kad būtų įteikta"
Gal kas zino, kur tos siuntos ieskot? ar i pasta eit, ar tiesiai pas kurjerius vaziuot? Kontaktinio telefono niekur nerandu Kurjeris nei skambino, nei lapeliu nepaliko.
Aciu
man buvo taip pat, tik lapeli paliko .Skambinau kurjeriui ten atkapste kad siuntinys pas juos ir kita d pristate.
Gal ASDa kas perkat? Labai reiktu :/
negaila
Papildyta:
svarbiausiai kokioj dezej guli
Prabalsuota ;-) dar ir iš kompo uzbalsuosim :-)
Padaryta superine foto
QUOTE(simpa @ 2014 05 07, 17:04)
Super. Prabslduota.
O gal kas zinot kur pitkti graziu vezimeliu su lopsiu lelems?
kol pamaciau kur paspaust
Oho koks! galėtų vietoj sarginio šuns būti
QUOTE(MonCheri @ 2014 05 07, 08:36)
nu tik 5 prekes .Nesuprantu ...
as pirkau asda Tukio adresu, siunciau savo vardu. praeidavo. paskui pirkau brolio adresu, broliu vardu, nepraejo. dabar vel perku tukio adresu savo vardu, praeina. tai manau nesiunte broliui, nes nesutapo vardas ant korteles su gavejo vardu. nes kortele visais atvejais ta pati. gal ir Jusu kazkas nesutampa?
Už katuką prabalsuota